Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Μεσημέρι Κυριακής με σούβλα και κλέφτικο σε μία από τις πιο όμορφες αυλές

Σ' αυτήν την υπέροχη αυλή, θα ζήσουμε και το φετινό καλοκαίρι όμορφες γαστρονομικές βραδιές

Δημοσιεύτηκε στις 19 Μαΐου 2021

Ο προσεγμένος της χώρος με την υπέροχη αυλή, η χαλαρή διάθεση και οι νόστιμες, οικείες γεύσεις είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά της που φέρνουν τη δημοφιλή ταβέρνα Καμασιάς στο Παραλίμνι ψηλά στις προτιμήσεις μας εδώ και πολλά χρόνια. Μία ξακουστή ταβέρνα, που την βρίσκεις εδώ και 50 χρόνια στην ίδια θέση, κι έχει πολλές ιστορίες να διηγηθεί από παρέες κατοίκων αλλά και επισκεπτών.

Και μπορεί να αλλάζει στο πέρασμα του χρόνου, να εξελίσσεται και να ανανεώνεται, ωστόσο δεν χάνει τίποτα από τον παραδοσιακό της χαρακτήρα, την αγάπη της για το καλό φαγητό και την επιμονή των ανθρώπων της για άψογη εξυπηρέτηση.

Η πιο νόστιμη αυλή των διακοπών
Σταθερή αρχή της κουζίνας παραμένουν τα αγνά υλικά και η ποιότητα των προϊόντων, που μεταφράζονται σε αυθεντικό κυπριακό φαγητό, αποτελούμενο από μία πλούσια ποικιλία καλομαγειρεμένων πιάτων και μεζέδων.

Κρεατομεζέδες, αλλά και μεζές με έμφαση στο ψάρι, σουβλάκια, σεφταλιά, μπριζόλα, πανσέτα, μπιφτέκι, παϊδάκια, ό,τι ζητήσεις θα το πάρεις σε αφθονία. Ακόμα και τα ορεκτικά.

Σούβλα και κλέφτικο την Κυριακή
Τα μεσημέρια της Κυριακής, μετά την εξόρμηση στην παραλία, επιβάλλεται να απολαύσεις νόστιμο παραδοσιακό φαγητό σε μίαν από τις πιο ωραίες αυλές της περιοχής! Και στο Παραλίμνι, όποιον κι αν ρωτήσεις, θα σου πει ότι οι Κυριακές στον Καμασιά είναι ξεχωριστές. Σε αυτήν την ξακουστή ταβέρνα, με την υπέροχη αυλή, λοιπόν, αναβιώνουν αγαπημένες κυπριακές συνταγές, που σε περιμένουν να τις απολαύσεις, όπως φρέσκο καλαμάρι, κουνέλι λεμονάτο κι άλλες μερακλίδικες νοστιμιές.

Ωστόσο, στο μενού του τις Κυριακές οι πρωταγωνιστές είναι η πεντανόστιμη σούβλα και το κλέφτικο, που το φτιάχνουν με μεράκι και μαεστρία και πρέπει οπωσδήποτε να τα δοκιμάσεις!
 

Εμπειρία γεύσης και διασκέδασης!
Κάθε σου επίσκεψη θα αποτελεί και μια μοναδική, ξεχωριστή εμπειρία γεύσεων, αφού το μαγαζί ετοιμάζει πιάτα που έχουν ως πρωταγωνιστές τα αγνά, εποχικά χόρτα και κρέατα που παράγει ο τόπος μας. Στα συν βάλε και τις βραδιές με ζωντανή μουσική, κάθε Παρασκευή και Σάββατο!

Γι’ αυτό, στον Καμασιά να θυμάσαι να πηγαίνεις πάντα πεινασμένος και εγγυημένα θα φεύγεις ενθουσιασμένος και χορτάτος!

(23825144, Facebook: Taverna kamasias) Δαιδάλου 23, Παραλίμνι, ελ. επ. Αμμοχώστου.
Ώρες λειτουργίας: Τρίτη-Σάββατο 18.00-24.00, Κυριακή 12.30-24.00 και αργίες επίσης.  

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close