Bars & Clubs , News & Events

Τι είναι το liberty pass που προτείνουν τα κέντρα διασκέδασης;

Με Liberty Pass προσπαθούν να «απελευθερώσουν» τα Κέντρα Διασκέδασης

Δημοσιεύτηκε στις 13 Μαΐου 2021

14 μήνες, από τότε που ξεκίνησε η πανδημία, παραμένουν κλειστά τα κέντρα διασκέδασης (κλαμπ και μουσικές σκηνές) και οι ιδιοκτήτες τους ζητούν να ανοίξουν το συντομότερο κάτω από συνθήκες ασφάλειας.

Μιλώντας στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο ο πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Κέντρων Διασκέδασης, Νίκος Βασιλείου, ανέφερε πως έχουν ήδη την εξαγγελία για επαναλειτουργία των κέντρων διασκέδασης από 1η Ιουνίου με την επανεκκίνηση όλης της οικονομίας. «Εμείς ζητάμε να ανοίξουμε και να είμαστε ασφαλείς, με αριθμό θαμώνων ώστε να μπορούμε να λειτουργήσουμε κερδοφόρα», είπε.

Για τον λόγο αυτό, οι ιδιοκτήτες Κέντρων Διασκέδασης εισηγήθηκαν πολλούς τρόπους επαναλειτουργίας, όπως το Liberty Pass το οποίο κατατέθηκε στο Υφυπουργείο Καινοτομίας.

«Παρόλα αυτά λέμε ότι εάν οι συνθήκες το επιτρέπουν μπορούμε να μη χρησιμοποιήσουμε την εφαρμογή, Liberty Pass. Προτείνουμε την πλατφόρμα που θα δίνει δυνατότητα την αύξηση θαμώνων με ασφάλεια στους χώρους μας αφού όλοι θα είναι αρνητικοί», εξήγησε ο κος Βασιλείου.

Πρόσθεσε πως, «είμαστε διαθετημένοι να χρησιμοποιήσουμε νέα συστήματα αέρα για να εξασφαλιστεί η υγειονομική ασφάλεια. Μ΄αυτό τον τρόπος δεν υπάρχει κανένας λόγος να είμαστε κλειστοί και άλλοι να δουλεύουν».

Τέλος είπε πως αναμένουν απαντήσεις από τους αρμόδιους για τα γνωρίζουν τα επόμενά τους βήματα.

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close