Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Δύο ξενοδοχεία ιδανικά για διακοπές με την οικογένεια!

Οι προσφορές ισχύουν μέχρι 31 Μαΐου

Δημοσιεύτηκε στις 13 Μαΐου 2021

Έχουν και τα δυο στην κατοχή τους 4 αστέρια, είναι δίπλα στη θάλασσα, έχουν υπέροχη θέα και θα σου χαρίσουν και τα δύο στιγμές χαλάρωσης και ηεκούρασης. Βρίσκονται στην επαρχία της Πάφου και αποτελούν ιδανικό σενάριο απόδρασης! 

Τώρα, λοιπόν, μπορείς να κλείσεις διαμονή σε πολύ καλές τιμές.
 

                                           

CAPITAL COAST RESORT & SPA HOTEL 
Το Capital Coast Resort & Spa Hotel βρίσκεται σχεδόν στην καρδιά της Πάφου και σου δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να απολαύσεις από υπέροχο φαγητό μέχρι καταπληκτικές θεραπείες που σου προσφέρονται στο spa. Άραξε στην μεγάλη του πισίνα, πιες το ποτό σου δίπλα στο Pool Bar, συνοδευμένο από ένα καλοφτιατγμένο σνακ, χαλάρωσε στο Health Club, απόλαυσε καλό φαγητό στο εστιατόριο του... Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Μάθε ακόμα ότι το Health Club περιλαμβάνει εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, χαμάμ, φινλανδική σάουνα, γυμναστήριο, γυμναστήριο και στούντιο αεροβικής. Δίπλα στο Health Club βρίσκεται το Capital Coast Anemones Spa, το οποίο προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να χαλαρώσουν στο τζακούζι, τη σάουνα και το χαμάμ ή να απολαύσουν μασάζ ή περιποιήσεις ομορφιάς.
(26 201000) Λεωφόρος Τάφων των Βασιλέων 69.

Louis Phaethon Beach
Αν δεν αντίκρισες πέρσι από κοντά το απόλυτα ανανεωμένο του πρόσωπο του Louis Phaethon Beach, μάλλον φέτος είναι ευκαιρία να το πράξεις. Το δημοφιλές οικογενειακό ξενοδοχείο λειτουργεί πλέον αναβαθμισμένο και άκρως ανανεωμένο, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες διακοπών με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Διατηρώντας τον οικογενειακό του χαρακτήρα, το μεγαλύτερο μέλος της συλλογής ξενοδοχείων «Αctive Family» της Louis Hotels, το Louis Phaethon Beach προσφέρει ακόμα περισσότερα σε όσους το επιλέξουν. Στο Louis Phaethon Beach οι στιγμές ξεκούρασης αποκτούν τη δική τους ξεχωριστή σημασία. Τα 422 δωμάτια του ξενοδοχείου διαθέτουν νέα επίπλωση που ακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις χρωμάτων και υλικών. Υψηλής ποιότητας στρώματα και μαξιλάρια υπόσχονται να χαρίσουν αξεπέραστες στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης σε όλους τους ενοίκους. Ο
 χώρος του lobby, σε υποδέχεται με μοντέρνες πινελιές, απόλυτα προσαρμοσμένες με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του ξενοδοχείου. Το bar και η περιοχή γύρω από αυτό θα σου προσφέρουν όλες τις ανέσεις και υπηρεσίες για να απολαύσεις τα καλύτερα ποτά και ροφήματα κατά τη διαμονή σου. Οι νεροτσουλήθρες περιμένουν μικρούς και μεγάλους για δροσερές βουτιές στην πισίνα ενώ η ομάδα ψυχαγωγίας του ξενοδοχείου έχει προγραμματισμένες δραστηριότητας για όλους και για όλες τις ώρες. 
(26 964600/ louishotels.com) Θεάς Αφροδίτης 22, 8204 Γεροσκήπου, Πάφος.

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close