Bars & Clubs , News & Events

Το beach bar που θα λατρέψεις αυτό το καλοκαίρι

Για να σου μείνει το καλοκαίρι αξέχαστο

Δημοσιεύτηκε στις 17 Μαΐου 2021

O ορισμός του καλοκαιριού γράφεται στην άμμο, σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα, σε πανέμορφα beach bars που έχουν στα σκαριά για όλη τη σεζόν δυνατά live και events.

Ό,τι ακριβώς δηλαδή θα συμβεί (και φέτος) στην παραλία “Ποσειδώνας” στην περιοχή της Αγίας Θέκλας στη Σωτήρα, έκει όπου χτυπά η καρδιά του "Παγίδα Seaside".

Το μπαράκι που έκανε την εμφάνισή του το περασμένο καλοκαίρι κερδίζοντας τις εντυπώσεις, επέστρεψε και φέτος για να εμπλουτίσει ξανά το καλοκαιρινό σκηνικό της περιοχής με χρώματα, γεύσεις, μουσικές και φυσικά για να μας χαρίσει ατέλειωτες καλοκαιρινές στιγμές. 

Κομψό, γουστόζικο και πολύ ειδυλλιακό, το “Παγίδα Seaside” είναι το απόλυτο παραλιακό lounge bar και ένα από τα hot places (και) του φετινού καλοκαιριού.

Πρόκειται για ένα αυθεντικό lounge μπαράκι επάνω στην άμμο και λίγα μέτρα από την παραλία “Ποσειδώνας” στην περιοχή της Αγίας Θέκλας στη Σωτήρα.

Με έντονη νησιώτικη διάθεση και δυνατά καλοκαιρινά vibes, μία λιτή πολυτέλεια από λευκό ξύλο και καλάμια στη διακόσμηση, μουσική που σε ταξιδεύει, μοναδικά κοκτέιλ… το περιβάλλον του μαγαζιού αυτού θα σε παγιδεύσει.

 Για κρατήσεις μπορείς να επικοινωνήσεις με το 97 796897 και περισσότερες πληροφορίες σε Facebook και Instagram.

* Φωτογραφίες: Μαρίνος Παυλικκάς

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close