Δημοσιεύτηκε στις 20 Μαΐου 2021
Τι πιο ωραίο από το να απολαμβάνεις αγαπημένες κινηματογραφικές ταινίες κάτω από τον υπέροχο καλοκαιρινό ουρανό;
Το θερινό Σινέ Έρμα και η κινηματογραφική λέσχη Ερμαγεδδών επιστρέφουν, με δύο ταινίες τον Μάιο, στην πιο ωραία αυλή της Λευκωσίας στο Βιβλιοπωλείον - Καφεαναγνωστήριον "Το Έρμα" στην παλιά πόλη, και σίγουρα αυτό δεν χάνεται με τίποτα.
Η πρώτη ταινία θα προβληθεί την Δευτέρα 24 Μαΐου στις 20:30. Πρόκειται για την ταινία με τίτλο "Ο αρχιτσιγκούνης" του Φρεντ Καβαγέ που τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στη Γαλλία το 2016 με τους Ντάνι Μπουν, Λοράνς Αρνέ, Νοεμί Σμιντ. Η ταινία διαρκεί 89 λεπτά.
Λίγα λόγια για το έργο: Ένας ακοινώνητος, σπαγκοραμμένος βιολιστής, που ζει κάνοντας αιματηρή οικονομία, φλερτάρει με την καινούργια βιολοντσελίστρια της ορχήστρας, ενώ ανακαλύπτει πως έχει μια κόρη που αγνοούσε την ύπαρξή της.
Το δεύτερο έργο θα προβληθεί την Δευτέρα 31 Μαΐου στις 20:30, με τίτλο «Ο θάνατος του Στάλιν» του Αρμάντο Ιανούτσι. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Γαλλία και στην Αγγλία το 2017, με τους Στιβ Μπουσέμι, Σάιμον Ράσελ Μπιλ, Όλγα Κιριλένκο, Τζέφρι Τάμπορ. Η ταινία έχει διάρκεια 106 λεπτών.
Λίγα λόγια για το έργο: Την 1η Μαρτίου 1953, ο Ιωσήφ Στάλιν παθαίνει εγκεφαλικό και πέφτει σε κώμα. Αμέσως ξεκινάει ένας αγώνας δρόμου για τη διαδοχή του, ανάμεσα στα μέλη του Πολιτικού Γραφείου του Κομμουνιστικού Κόμματος.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ
Πληροφορίες και κρατήσεις : 22346770
Έκτορος 43, Λευκωσία

Σχετικά
7ο Dot.on.the.Map: Το πρόγραμμα της μεγάλης συνάντησης των επαγγελματιών του κινηματογράφου
Πρόκειται για μια θεσμική δράση του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες – Κύπρος
Το prequel του «Weapons» παίρνει σάρκα και οστά
Ο Ζακ Σιλντς και ο Ζακ Κρέγκερ ενώνουν τις δυνάμεις του για να φερουν στην μεγαλη οθονη την σκοτεινή ιστορία της θείας Γκλάντις, μετά τη θριαμβευτική πορεία του «Weapons» στα ταμεία και τα Όσκαρ.
Βραβείο της Ένωσης Ελλήνων Κινηματογραφιστών (GSC) 2026: Οι υποψηφιότητες
Ξεκινάει η ψηφοφορία για την ανάδειξη των καλύτερων διευθυντών φωτογραφίας σε μεγάλου μήκους και φέτος, για πρώτη φορά, σε μικρού μήκους ταινίες από την Ενωση Ελλήνων Κινηματογραφιστών.
Οι νέες κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας
Τρόμος, μυστήριο, μουσική και ανθρώπινες ιστορίες κατακλύζουν τις αίθουσες από τις 2 Απριλίου
Πρώτη εικόνα: Ο Μάικλ Φασμπέντερ στο «Kennedy» του Τόμας Βίντερμπεργκ
Ο Ιρλανδο-Γερμανός ηθοποιός αναλαμβάνει τον ρόλο του πατριάρχη του οίκου των Κένεντι, Τζόζεφ, σε μία σειρά που προορίζεται για το Netflix.
A Beautiful Day in Hollywood: Τομ Χανκς και Μάριελ Χέλερ ξανά μαζί για αθλητική ταινία
Ο πρωταγωνιστής και η σκηνοθέτρια του γλυκύτατου «A Beautiful Day in the Neighborhood» (2019) επανενώνονται για μια ταινία με θέμα το μπέιζμπολ, στην οποία ενδέχεται να συμπρωταγωνιστούν οι Bad Bunny και Κόλμαν Ντομίνγκο.
Τα Όσκαρ φεύγουν από το Hollywood το 2029
Τα Οσκαρ εγκαταλείπουν το Dolby Theatre και μετακομίζουν από το 2029 στο Peacock Theater του downtown Los Angeles, σε μια αλλαγή που συνδέεται με τη νέα ψηφιακή και οργανωτική εποχή της τελετής.
Επιστροφή Ανγκ Λι με το «Gold Mountain»
Επτά χρόνια μετά το υπολειπόμενο «Gemini Man» με τον Γουίλ Σμιθ, την λιγότερο καλή στιγμή μιας έξοχης καριέρας, ελπίζουμε ξανά σε μια επιστροφή στη φόρμα
Ο Αιμίλιος Αβραάμ ετοιμάζεται να "βγει" στις αίθουσες με τη «Σμαράγδα» του
Η δραματική κομεντί ταινία μεγάλου μήκους του Αιμίλιου Αβραάμ έρχεται στους κυπριακούς κινηματογράφους από τις 2 Απριλίου
Στα σκαριά νέα ταινία απο το σύμπαν του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών» από τον Στίβεν Κόλμπερτ
Η Γουόρνερ Μπρος ανακοίνωσε ότι ο Στίβεν Κόλμπερτ και ο γιος του εργάζονται πάνω σε μια ολοκαίνουργια ταινία του σύμπαντος του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»
Νέες ταινίες στις αίθουσες: Τι βλέπουμε αυτή την εβδομάδα
Από πολυβραβευμένα δράματα μέχρι σκοτεινό τρόμο και δυνατά sequels, οι πρεμιέρες που αξίζουν την προσοχή σου
Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της live-action «Βαϊάνα» – Με Ντουέιν Τζόνσον στον ρόλο του Μάουι
Το τρέιλερ βρίσκει τη νεαρή ηρωίδα να ονειρεύεται έναν κόσμο πέρα από τον ύφαλο του νησιού της, Μοτούνουι, πριν ξεκινήσει το ταξίδι της για να εντοπίσει τον Μάουι