Things to do με το παιδί , Things to Do

Κυριακή χαράς και δημιουργικότητας σε ένα μοναδικό θεματικό πάρκο στην Κύπρο

Το CyHerbia Botanical Park Labyrinth οργανώνει μια υπέροχη ημέρα και σε περιμένει

Δημοσιεύτηκε στις 20 Μαΐου 2021

Τι πιο όμορφο από μια οικογενειακή Κυριακάτικη εκδρομή, σε ένα υπέροχο πάρκο στη φύση;

Πόσω μάλλον, όταν το πάρκο αυτό σού ετοιμάζει και ένα πρόγραμμα γεμάτο ποιοτικές και δημιουργικές δραστηριότητες, τις οποίες μπορείς να απολαύσεις μαζί με τα παιδιά σου.

Ετοιμάσου λοιπόν, γιατί στις 23 Μαΐου, θα πάμε στο χωριό Αυγόρου και συγκεκριμένα στο CyHerbia Botanical Park & Labyrinth.

Το Excellence Institute και το Cyherbia συνδιοργανώνουν την πρώτη Κυριακή χαράς και δημιουργικότητας που θα είναι εξαιρετικά αφιερωμένη στη Φύση και στην οικογένεια!

Μετά από όλο το παγκόσμιο χάος που προκλήθηκε λόγω πανδημίας, η αγάπη για επιμόρφωση, πρόοδο και όνειρο πρέπει να μεταλλαχθεί, σε κάτι... συλλογικά δυνατότερο! Εξ ου και το Excellence Institute ετοιμάζεται να προσφέρει απλόχερα χαρά για τη ζωή σε μικρούς και μεγάλους.

Πρόγραμμα εκδήλωσης:
Ξεκινάμε τη Μέρα Χαράς με την ψυχολόγο υγείας Δρ Θεανώ Καλαβανά στις 11.00 π.μ. που θα μοιραστεί μαζί μας τα μυστικά τα οποία θα αυξήσουν καθοριστικά την ψυχική μας ανθεκτικότητα.

Αμέσως μετά, ένα ξωτικό που ζει στο νεραϊδοχωριό, ξαφνικά, θα μοιράσει μαγικά γλαστράκια και μυστικά που θα μας βοηθήσουν να μεγαλώσουμε και να φροντίσουμε τα δικά μας φυτά!

Ακολούθως, στο παραμυθένιο νεραϊδοχωριό που βρίσκεται στο δάσος πίσω από τον Λαβύρινθο, θα μας περιμένουν οι νεράιδες παρέα με το βιβλίο της Μαρίνας Μιχαηλίδου-Καδή, όπου μαζί με τα παιδιά, μέσω διαδραστικής αφήγησης, θα ανακαλύψουν πώς να σώσουν το δάσος.

Ποιο να είναι, άραγε, το προσωπικό γράμμα ονείρου που τα παιδιά θα επιμένουν να αποστείλουν προς το τέλος αυτής της διαδρομής στις νεράιδες;

Επίσης, μπορείτε να βρείτε τα 7 κρυμμένα πουλιά στον Λαβύρινθο, καθώς και την έξοδο;

Ημερομηνία: Κυριακή 23 Μαϊου 2021
Ώ
ρα: 11:00 – 13:00
Τιμή εισόδου 5 ευρώ ενήλικες, 3 ευρώ παιδιά 5-12 ετών. Παιδιά κάτω των 5 δωρεάν.

Η είσοδος περιλαμβάνει όλες τις πιο πάνω δραστηριότητες, γλαστράκι με φυτό για κάθε παιδί που συμμετέχει, και ένα δροσιστικό παγωμένο τσάι με βότανα στη καφετέρια του πάρκου. Στον χώρο μπορείτε να περιηγηθείτε και τους βοτανόκηπους, να γευματίσετε στη καφετέρια και να επισκεφτείτε το βοτανοπωλείο. Το πάρκο είναι ανοικτό μέχρι τις 6 μμ.

Στον χώρο τηρούνται όλα τα ειδικά πρωτόκολλα υγείας.

(99915443) Δρόμος Αυγόρου - Ορμήδειας, Αμμόχωστος, έξοδος 63 από το Α3.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close