Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένα απροσδόκητα ωραίο all day στη Λευκωσία, για brunch, φαγητό και ψαγμένα ποτά!

Brunch, σοβαρές προτάσεις στο ποτό... πιάτα to share και υπέροχες μουσικές σε ένα πραγματικά εντυπωσιακόall day σποτ

Δημοσιεύτηκε στις 28 Μαΐου 2021

Στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στην οδό Μακαρίου Παπανικολή έχει βρει τη θέση του ένα μοναδικό all day spot, το Sonhe all day... και αυτό που του χαρίζει τη συγκεκριμένη μοναδικότητα είναι ένας συνδυασμός χαρακτηριστικών που το κάνουν να ξεχωρίζει και το έχουν κατατάξει ψηλά στις προτιμήσεις μας από τις πρώτες μέρες που έκανε την εμφάνισή του. 

Πρώτα απ' όλα, είναι το ίδιο το σκηνικό του που παραπέμπει μεν σε κλασικό χώρο διαθέτει όμως πολλά εντυπωσιακά, σύγχρονα στοιχεία. Οι λιτές γραμμές στη διακόσμηση του χαρίζουν ένα εκλεπτυσμένο αλλά και ταυτόχρονα παιχνιδιάρικο στυλ, που θα κερδίσει την προσοχή σου. Στοιχεία που σίγουρα διευκολύνουν την ομαλή εναλλαγή από καφετέρια σε εστιατόριο και από κει σε μπαρ, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζουν το απόλυτο σκηνικό χαλαρότητας και κομψότητας.

Το όμορφο περιβάλλον αισθάνεσαι να σε κρατά χαλαρό, είτε πίνεις τον πρωινό σου καφέ, τον οποίο μπορείς να συνοδεύσεις με ένα νόστιμο σνακ, είτε απολαμβάνεις το brunch του επιλέγοντας πιάτα μέσα από ένα πλούσιο μενού, είτε δοκιμάζεις ένα λαχταριστό bagel. Το μεσημέρι όμως αλλά και το βράδυ, μπορείς να επιλέξεις ένα από τα πιάτα του νέου του μενού, τα οποία έχουν τη φιλοσοφία του sharing (μικρά πιάτα to share), και αναδεικνύουν την ποιότητα της κουζίνας του μαγαζιού... Kαι όλα αυτά παρέα με μουσική που ξεκινά από νωρίς.

Και ψαγμένα ποτά... από νωρίς!
Η δυνατή μπάρα του Sonhe all day φτιάχνει κλασικά και signature cocktails που θα λατρέψεις, καθημερινά από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ.... Αυτό όμως που θα σε εντυπωσιάσει περισσότερο, είναι η μεγάλη γκάμα από gins και whiskies, τα οποία οι έμπειροι bardenters του μαγαζιού θα σου σερβίρουν στα ιδανικά για την κάθε περίπτωση ποτήρια, είτε θα σου μεταμορφώσουν σε μοναδικά κοκτέιλ, προσθέτοντας επιπλέον επίπεδα γεύσης.

Μαζί λοιπόν, με πιάτα to share και house cocktails, έχεις και μια πιο ταξιδιάρικη Retro funky jazz μουσική, που σε ανεβάζει και σε κρατά σε ρυθμό! Ευχάριστη νότα οι βραδιές ρετρό, που ξυπνάνε αναμνήσεις. Η ένταση στα σωστά ντεσιμπέλ και ο DJ στις σωστές επιλογές...

Το Sonhe all day ήρθε για να σε κάνει να αποκτήσεις στέκι και να κάνει την καθημερινότητά σου στην πόλη λίγο πιο ευχάριστη.

(94 041351) Μακαρίου Παπανικολή 82A, Λευκωσία. 
FacebookSonhe all day
Ιnstagramsonhe_allday

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close