Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένα σχεδόν secret ντονατσάδικο... είναι η νέα άφιξη της πόλης! 

Στο νέο, χαριτωμένο μαγαζί της πόλης, θα βρεις πάνω από 60 γεύσεις ντόνατς

Δημοσιεύτηκε στις 24 Μαΐου 2021

Ένα σχεδόν secret ντονατσάδικο... είναι η σημερινή πρότασή μας. Ένα μέρος που θα σε βάλει σε μεγάλο πειρασμό για γλυκά donuts, τα οποία θα απολαύσεις στη γεμιστή εκδοχή τους το πρωί παρέα με τον καφέ σου ή το απόγευμα, σκέτα, σαν επιδόρπιο.

Ο λόγος για το Funky Treats, ένα food spot που θα σε σε εντυπωσιάσει και θα γίνει ο αγαπημένος σου προορισμός.

Εδώ λοιπόν τα ντόνατς είναι απίστευτα καλοφτιαγμένα και πεντανόστιμα... και το σημαντικότερο σε πολλές εκδοχές. Τόσες που δεν πρόκειται να βαρεθείς ποτέ να δοκιμάζεις! 

Κρατάς σημειώσεις; 
Περισσότερες από 60 διαφορετικές επιλογές σε ντόνατς, σε ένα μενού γεμάτο λιχουδιές! Στο μενού λοιπόν θα βρεις τα The Mini Treats, μικρά donuts γεμιστά με διάφορες γεύσεις (πραλίνα σοκολάτας, άσπρυ πραλίνα, μπουένο, σοκολάτα μπανάνας, κρέμα πατισερί, μαρμελάδα φράουλα και κεράσι) και πασπαλισμένα με ζάχαρη άχνη. 

Υπάρχουν όμως και τα The Funky Kids για τους μικρούς μας φίλους! Για να σου δώσω ένα παράδειγμα, εδώ μπορείς να απολαύσεις Ντόντας με γέμιση πραλίνας και γαρνιρισμένο με smarties! 

Είναι όμως και τα The Funkys τόσο πρωτότυπα και νόστιμα, που θα σε κατενθουσιάσουν! Ferrero (γέμιση πραλίνα, επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος και γαρνίρισμα με με καραμελωμένο φουντούκι), Snickers (γέμιση πραλίνα, τόφι και φιστικοβούτυρου, με επικάλυψη μάυρη σοκολάτα) White Chocolate (με γέμιση λευκής πραλίνας, και επικάλυψη λευκής σοκολάτας) και άλλοι πολλοί συνδυασμοί. Αυτό που ονομάζουμε το τέλειο ντόνατ, με υλικά διαλεγμένα για τον τέλειο συνδυασμό!   

Στο συγκεκριμένο μαγαζί έχεις τόσες επιλογές που θα κάνεις σίγουρα την αμαρτία. Εκτός από υπέροχα donuts με διάφορες γεύσεις και με ό,τι γέμιση τραβάει η όρεξή σου, εδώ μπορείς να βρεις και να δοκιμάσεις και ολόφρεσκα μπισκότα, τραγανά εξωτερικά, ζουμερά εσωτερικά, επίσης σε διάφορους συνδυασμούς και γεύσεις (μπικότο σοκολάτας με smarties, μπισκότο βανίλιας με καβουρδισμένα αμύγδαλα κ.ά.).

Στα συν βάλε και τα γεμιστά μπισκότα, όπως και τα fudge brownies, που μόλις τα δοκιμάσεις... θα τα λιγουρεύεσαι για πολλές ώρες μετά! 

Όλα τόσο φρεσκοφτιαγμένα και περιποιημένα που θα σας πάρουν το μυαλό!

Διαθέσιμα πακέτα για εκδηλώσεις και πάρτι. Και εάν δεν μπορείς εσύ να πας, έρχεται αυτό στον δικό σου χώρο.

(22253060) Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 98, Λατσιά, Λευκωσία. Δ-Κ 08:30- 21:30.

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close