Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το ατμοσφαιρικό "The Deck" είναι το πιο κομψό μέρος για έξοδο το καλοκαίρι

Η βεράντα αυτή έχει ως απόλυτο highlight της την εκθαµβωτική θέα

Δημοσιεύτηκε στις 01 Ιουνίου 2021

Είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο κομψά εστιατόρια στο νησί μας, διαθέτει εξαιρετική θέα στη θάλασσα της Αγίας Νάπας και εκλεπτυσμένη αισθητική, σύγχρονη μεν, αλλά απόλυτα δεμένη με το καλοκαιρινό σκηνικό. 

Ένας χώρος που σε µαγνητίζει µε τη διακόσμησή του και την προνομιακή του θέση στη βεράντα ενός από τα καλύτερα πεντάστερα ξενοδοχεία της Κύπρου, του Alion Beach Hotel. Διακρίνεται ακόμα για την άριστη εξυπηρέτηση που προσφέρει η πολυβραβευμένη ομάδα του “the deck” και του “iPANEMA lounge bar”, ενώ ψηλά το κατατάσσουν και οι κριτικές που λαμβάνει από τους επισκέπτες του -φιγουράρει στην κορυφή των σελίδων αξιολόγησης όπως είναι το TripAdvisor.

Μust be place
Με θέα στους καταπράσινους κήπους του ξενοδοχείου και πανοραμική θέα, το The Deck αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για ένα ρομαντικό δείπνο στη βεράντα, κάτω από τον έναστρο ουρανό και με θέα στη φεγγαρόλουστη θάλασσα.

Γαστρονομία αισθήσεων 
Στο πραγματικά εντυπωσιακό The Deck Terrace Restaurant, που θα βρεις στο Alion Beach Hotel στην Αγία Νάπα, θα απολαύσεις μοναδικές μεσογειακές γεύσεις με ασιατικές πινελιές, μέσα από ένα μενού που καταφέρνει με τις προτεινόμενες επιλογές του σεφ να γοητεύσει κάθε απαιτητικό ουρανίσκο.

Εδώ αξίζει σίγουρα να δοκιμάσεις τα Tangy scallops & mango, ολόφρεσκα χτένια σοταρισμένα με ξύσμα λάιμ, δροσιστικό μάνγκο, κόκκινο κρεμμύδι και κόλιανδρο, πασπαλισμένο με γιούζου και σάλτσα από σουσάμι.

Αν όμως είσαι λάτρης του (καλού) κρέατος, τότε προτείνουμε να απολαύσεις το Black Angus Côte de Boeuf, ένα άκρως απολαυστικό πιάτο, με μπριζόλα Black Angus, που σερβίρεται με χούμους με κόκκινη πιπεριά, λαχανικά κονφί, σάλτσα Hollandaise και λάδι chorizo. 

Τις γαστρονομικές σου επιλογές θα συνδυάσεις μοναδικά, με ένα ποτήρι καλό κρασί, το οποίο θα επιλέξεις από το ενημερωμένο wine list του που περιλαμβάνει επιλεγμένα κρασιά από την Κύπρο, την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τη βραδιά θα κλείσει ιδανικά το απόλυτο γλυκό, το Vanilla Panna Cotta. Πανακότα βανίλιας σερβιρισμένη με μάνγκο confit, φρέσκο δυόσμο, τραγανή μαρέγκα και σάλτσα φράουλα-γλυκολέμονο.

Το The Deck λειτουργεί καθημερινά από τις 19.00-24.00.
Οι κρατήσεις είναι απαραίτητηες, στο τηλέφωνο: 23722900.

Facebook: The Deck Restaurant Ayia Napa
Instagram: thedeck_byalion

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close