Shopping , Τα καλύτερα της Κύπρου

Νέα μοναδικά μαγιό από την H&M για το φετινό καλοκαίρι

Δημοσιεύτηκε στις 27 Μαΐου 2021

Η H&M ανακοινώνει με ενθουσιασμό το λανσάρισμα της καλοκαιρινής συλλογής μαγιό για το 2021, παρουσιάζοντας την πιο αειφόρο συλλογή μαγιό που έχει δημιουργήσει μέχρι σήμερα. Η συλλογή είναι φτιαγμένη από τα πλέον βιώσιμα υλικά και στοχεύει στο να αλλάξει τον τρόπο που νιώθουν οι γυναίκες φορώντας το μαγιό τους. Τα κομμάτια της συλλογής αποπνέουν αυτοπεποίθηση φέρνοντας μια αίσθηση ζεστασιάς και ηρεμίας μέσα στον θόρυβο της καθημερινότητας.

Η συλλογή αποτυπώνει τη γυναικεία δύναμη που δεν χρειάζεται εξηγήσεις, αγκαλιάζοντας με τόλμη και θάρρος όλες τις σιλουέτες και γιορτάζοντας όλους τους σωματότυπους Κλασικά στράπλες, σλιπ που αγκαλιάζουν τις καμπύλες και θηλυκά off-the-shoulder τοπ κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο πολυεστέρα που παράγεται από υπολείμματα υφασμάτων και ανακυκλωμένα μπουκάλια, είναι μόνο μερικά από τα κομμάτια της συλλογής.

Εκτός του ότι αποτελούν μοναδικά κομμάτια από πλευράς αειφορίας, τα μαγιό είναι διαθέσιμα σε μεγέθη έως 50EU online και 46EU στα καταστήματα.

Η καλοκαιρινή συλλογή μαγιό 2021 θα είναι διαθέσιμη online από τις αρχές Ιουνίου, ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να κυκλοφορήσει και στα φυσικά καταστήματα.

«Είμαι ιδιαίτερα περήφανη για τα υφάσματα αυτής της συλλογής μαγιό. Πρόκειται για την πιο αειφόρο συλλογή μαγιό μέχρι σήμερα, με όλα τα σχέδια να είναι κατασκευασμένα από τουλάχιστον 85% ανακυκλωμένο πολυεστέρα. Επιπλέον, με αυτή την εντυπωσιακή συλλογή είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε πληθώρα μεγεθών χωρίς να αποκλείουμε κανέναν." σημειώνει η Maria Östblom, υπεύθυνη Δημιουργικού του γυναικείου τμήματος της H&M.          

         

Το φιλμ της καμπάνιας που γυρίστηκε στο Λος Άντζελες με πρωταγωνίστρια το μοντέλο Paloma Elsesser, αντιπροσωπεύει τις γυναίκες που έρχονται αντιμέτωπες καθημερινά με τη δημόσια κριτική. Αποκλείοντας τις φωνές που αντηχούν μέσα της, η Elsesser βουτάει βαθιά μέσα στο νερό, κολυμπώντας μακριά από το θόρυβο και βρίσκει τη δύναμη  μέσα της, για να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατή. Συμπρωταγωνιστούν οι Nouri Hassan, Bintou Sillah, Yumi Nu, Shawn Lakin και Tani Gunn. Το συναρπαστικό φιλμ επενδύεται μουσικά από το εμβληματικό τραγούδι των Depeche Mode «Enjoy The Silence» σε μια νέα έκδοση που ερμημεύει η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Fousheé.

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close