Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

To ολοκαίνουριο cocktail bar με το μοναδικό ηλιοβασίλεμα, μόλις άνοιξε τις πόρτες του

Θέα που θα σε συνεπάρει, κοκτέιλ που θα σε καταπλήξουν και γεύσεις που θα σε απογειώσουν!

Δημοσιεύτηκε στις 28 Μαΐου 2021

Τι θα έλεγες φέτος να κάνεις διακοπές σε ένα ξενοδοχείο με μοναδικές εγκαταστάσεις και θέα; Εξάλλου, το Atlantica Mare Village Ayia Napa είναι ένα υπέροχο ξενοδοχείο, σε μία εκπληκτική τοποθεσία με θέα σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα στην Κύπρο.

Ανάμεσα στην κοσμοπολίτικη πόλη της Αγίας Νάπας και το όμορφο πάρκο του Κάβο Γκρέκο, το πεντάστερο Atlantica Mare Village Ayia Napa είναι η ιδανική επιλογή για διακοπές σε ένα γαλήνιο περιβάλλον.

Αν πάλι, επιθυμείς, μπορείς απλά να κατευθυνθείς εδώ μόνο για κοκτέιλ... at the sky, μίας και το εν λόγω εντυπωσιακό ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας μας δίνει φέτος εναν ακόμα υπέροχο λόγο προκειμένου να το επισκεφθούμε και να γευματίσουμε με την πιο πολυπόθητη θέα.

Ο λόγος αυτός, ακούει στο όνομα Sky Lounge, βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου και διαθέτει έναν πραγματικά καλαίσθητο χώρο, με μοναδική διασκόσμηση όπου κυρίαρχο υλικό είναι το ξύλο, οι μαροκινές λεπτομέρεις αλλά και ο καταγάλανος ουρανός... που θα σου χαρίζει απρόσκοπτη θέα!

Μεταξύ άλλων, το νέο αυτό σημείο θα αποτελέσει το αγαπημένο μας για να απολαύσουμε το ηλιοβασίλεμα, παρέα με κοκτέιλ... Όταν λοιπόν ο ουρανός βάφεται ροζ και η ατμόσφαιρα ηλεκτρίζεται, δίνεται  το μήνυμα ότι κάτι μαγευτικό όπου να ’ναι θα αρχίσει... Και κάπως έτσι θα αρχίζουν και τα βράδια μας στην Αγία Νάπα. 

Εδώ λοιπόν, πέρα από τη θέα, θα απολαύσεις καλοφτιαγμένα κοκτέιλ, συνοδευμένα από ευφάνταστες γαστρονομικές δημιουργίες (από τη μεσογειακή και ασιατική κουζίνα), αλλά και Live DJ sets. 

Να μια καλοκαιρινή εμπειρία που πρέπει οπωσδήποτε να ζήσεις! 

Ο χώρος λειτουργεί Τρίτη-Κυριακή από τις 18:00 μέχρι αργά.

Για πληροφορίες και κρατήσεις στο 23 721 401.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sky Lounge (@skylounge_ayianapa)

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close