Δημοσιεύτηκε στις 26 Φεβρουαρίου 2024
Πέθανε σε ηλικία 49 ετών ο ηθοποιός Κένεθ Μίτσελ, γνωστός από την ταινία Captain Marvel και τη σειρά Star Trek.
Ο ηθοποιός, ο οποίος ήταν 49 ετών, διαγνώστηκε με ALS πριν από πεντέμισι χρόνια. Την είδηση του θανάτου του Κένεθ Μίτσελ έκανε γνωστή η οικογένειά του με δήλωσή της στο Instagram.
Ανέφερε ότι ο Κένεθ Μίτσελ ήταν «ένα εμπνευσμένο έργο τέχνης για όλες τις καρδιές που άγγιξε». Ο Μίτσελ εμφανίστηκε σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές και ταινίες, συμπεριλαμβανομένης της Captain Marvel. Ο Μίτσελ, ο οποίος ήταν περισσότερο γνωστός για τους ρόλους του στο Star Trek: Discovery, πέθανε το Σάββατο, σύμφωνα με δήλωση της οικογένειάς του που κοινοποιήθηκε στο X.
«Με βαριά καρδιά ανακοινώνουμε τον θάνατο του Κένεθ Αλεξάντερ Μίτσελ, αγαπημένου πατέρα, συζύγου, αδελφού, θείου, γιου και αγαπητού φίλου», ανέφερε η οικογένεια στην ανάρτησή της, η οποία κοινοποιήθηκε και στο Instagram. «Ο Κεν ήταν γνωστός ηθοποιός σε πολλές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Έχει απεικονίσει έναν επιζώντα της αποκάλυψης, έναν αστροναύτη, τον μπαμπά ενός υπερήρωα και τέσσερις μοναδικούς Star Trekkers», ανέφερε η δήλωση.
Το βιογραφικό του Κένεθ Μίτσελ
Ο Κένεθ Μίτσελ γεννήθηκε στο Τορόντο του Καναδά και ήταν παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Σούζαν Μέι Πρατ. Το ζευγάρι είχε δύο παιδιά. Αποκάλυψε ότι έπασχε από ALS σε μια συνέντευξη στο περιοδικό People το 2020 και είπε ότι χρησιμοποιούσε αναπηρικό αμαξίδιο.
Στην ανάρτηση στο Instagram, η οικογένειά του τον αποτίμησε ως «έναν αναζητητή ελπίδας, ονειροπόλο, πιστό στα όνειρα, περιπατητή στην παραλία, και περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, περήφανο πατέρα».
Σχετικά

Απαγορεύτηκε η «Χιονάτη» στον Λίβανο με πρωταγωνίστρια την Γκαλ Γκαντόν
Η live action ταινία της Disney

Eddington: Δείτε το trailer για τη νέα ταινία με τους Χοακίν Φίνιξ, Πέντρο Πασκάλ, Έμμα Στόουν
Η ταινία λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19

Πότε θα κυκλοφορήσει η νέα ταινία του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»
Το σενάριο αναμένεται να παραδοθεί τον Μάιο, με τον Άντι Σέρκις να επιστρέφει ως Gollum

23ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες Κύπρος 2025: Οι βραβεύσεις
Τελευταίο καρέ με δυνατές ιστορίες και ξεχωριστές βραβεύσεις

Η ταινία «Σκαθαροζούμης 3» πήρε το πράσινο φως από την Warner
Η Warner δεν αφήνει το πνεύμα του Σκαθαροζούμη να αναπαυθεί εν ειρήνη και φωνάζει το όνομά του άλλες τρεις φορές για μια ακόμα τρίτη ταινία

«One to One: John & Yoko»: Ένα ντοκιμαντέρ για το ζευγάρι μετά τους Beatles
«Υποτίθεται ότι είμαι το πρόσωπο που διέλυσε τους Beatles, το ξέρετε;», λέει η Γιόκο Όνο για όσα βίωσε μετά τη διάλυση του θρυλικού συγκροτήματος.


Το Mission Impossible 8 κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις Κάννες
Ο Τομ Κρουζ επιστρέφει για τρίτη φορά στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ.

Cyprus Film Days 2025: Ημέρες γεμάτες εικόνες, με το βλέμμα στραμμένο στη μεγάλη οθόνη
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το 23ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες Κύπρος 2025, με το κοινό να ανταποκρίνεται θερμά στην ολοκληρωμένη εμπειρία που προσφέρει η φετινή διοργάνωση.

Οι Κάννες τιμούν τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο
Με Τιμητικό Χρυσό Φοίνικα για το σύνολο της καριέρας του

Σαρώνει το Minecraft παρά τις κριτικές - Πάνω από 300 εκατ. δολάρια στο παγκόσμιο box office
Η ταινία έκανε την έκπληξη από το πρώτο Σαββατοκύριακο. Περίπου το ένα τέταρτο των θεατών είναι κάτω των 13 ετών και περισσότεροι από τους μισούς είναι άνδρες.

Πώς οι δασμοί του Τραμπ επηρεάζουν και το Χόλιγουντ
Τι αναφέρει σε δημοσίευμα του το Variety για το «διπλό χτύπημα» και την πιθανή αντίδραση του κοινού στην Ευρώπη.