Μουσική , Music News

Τα 5 hits που θα ακούμε όλοι αυτήν την εβδομάδα

Τα κορυφαία τραγούδια της εβδομάδας από το Ράδιο Πρώτο

Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαΐου 2021

Τα πιο κάτω είναι τα 5 τραγούδια, τα οποία που θα πρωταγωνιστήσουν στο playlist του Ράδιο Πρώτο, αυτήν την εβδομάδα! Εσύ απλά συντονίσου στους 99.3 κι απόλαυσέ τα! 

 

 

Αυτός είναι και ο τίτλος του ολοκαίνουργιου single του Σάκη Ρουβά λίγους μήνες μετά τη μεγάλη επιτυχία του «Υπεράνθρωπος». Το «Πάρε Με Αγκαλιά» είναι μια ρυθμική και up-tempo ρούμπα με το πιο αισιόδοξο μήνυμα της χρονιάς, σε μια εποχή που όλοι έχουμε την ανάγκη να βλέπουμε τη φωτεινή πλευρά της ζωής.

 

Στη θέση νούμερο αυτήν την εβδομάδα βρίσκεται ο διάσημος Tiziano Ferro, τον οποίο μάθαμε από το εν λόγω τραγούδι με τίτλο Perdono. Ένα τραγούδι με ανεβαστικό ρυθμό, που θα χορεύουμε όλο το καλοκαίρι! 

 

 

Λίγο πιο κάτω, στη θέση νούμερο 3, ο Στέλιος Ρόκκος ενώνει τις δυνάμεις του με τους Stavento σε μία συνεργασία – έκπληξη με τίτλο «Κάνω Ό,τι Μπορώ»! Με το μοναδικό τους τρόπο, Στέλιος Ρόκκος και Stavento μας παρασύρουν μ’ ένα τραγούδι που ξεσηκώνει από το πρώτο άκουσμα, γεμάτο με τη δημιουργική ορμή και το δυναμισμό τους.

 

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας μάς τραγουδά τον "Τρελό" από τη θέση νούμερο 4 και μέσα από τη νέα του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Βάλε Φωτιά". Πρόκειται για τη δεύτερη διασκευή στο εν λόγω άλπμουμ, που γίνεται στη μεγάλη επιτυχία των Γιάννη Σπανού – Λευτέρη Παπαδόπουλου, «Ο Τρελός», που πρωτοερμήνευσε με χαρακτηριστικό τρόπο ο Σταμάτης Κόκοτας. Το κομμάτι γίνεται πιο αργό, ηλεκτρικό, ενώ η ενορχήστρωση μεταφέρει την αίσθηση της νύχτας, της βραδιάς για την οποία μιλά το τραγούδι. 

Οι Zante Dilemma πραγματοποιούν μια όμορφη αναδρομή στο παρελθόν τους, συλλέγουν την πιο χαρακτηριστική τους σύνθεση, το «Χριστίνα» και μας την παρουσιάζουν σε νέα εκδοχή με σύγχρονη ενορχήστρωση, που όμως κρατάει όλα αυτά τα συναισθήματα που μας έκαναν να την αγαπήσουμε τόσο πολύ! Η επιστροφή της «Χριστίνας» 17 χρόνια μετά… ακολουθεί τη μελωδική παραμυθένια αύρα της προγενέστερης ενορχήστρωσης με το ίδιο ταξιδιάρικο και ρομαντικό μοτίβο. Σε όλα τα παραπάνω στοιχεία έρχονται να προστεθούν γήινα ηχοχρώματα της latin κιθάρας και του σαξόφωνου, ενώ η χαρακτηριστική αισθαντική χροιά του Κώστα Εφέπουλου, που παραμένει αναλλοίωτη μέσα στον χρόνο, καταφέρνει για ακόμα μια φορά να κρατήσει την ζεστασιά της και να μεταφέρει όλα τα μηνύματα που το τραγούδι έχει να μας διηγηθεί. Το νέο «Χριστίνα» συνοδεύεται από music video που πραγματεύεται με έναν ονειρικό και σουρεαλιστικό τρόπο το ταξίδι μας προς την αγάπη! Σε αυτή την τόσο δύσκολη περίοδο της χρόνιας απομόνωσης, οι Zante Dilemma μας υπενθυμίζουν ότι η αληθινή αγάπη και ο έρωτας πάντα μπορούν να νικήσουν στεγανά και αποστάσεις!

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close