Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Mall of Engomi: Τα νέα εστιατόρια που θα βρεις εκεί

4 εστιατόρια. 1 αλυσίδα καφέ και ένα καφέ/ζαροπλαστείο!

Δημοσιεύτηκε στις 02 Ιουνίου 2021

Στην πιο πολυσύχναστη περιοχή της Έγκωμης, στη Λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου, το ανανεωμένο Mall of Engomi, επέστρεψε και μας περιμένει, προσφέροντάς μας πάνω από 25 διαφορετικές επιλογές για αγορές και φαγητό, εγκαινιάζοντας μία νέα εποχή στις αγοραστικές και ψυχαγωγικές επιλογές όλης της οικογένειας.

Μάλιστα στον πρώτο όροφο του ανανεωμένου mall, σε περιμένουν πολλές νόστιμες εκπλήξεις, οι οποίες θα σου δώσουν πολλούς ακόμα λόγους για να το επισκέπτεσαι συχνά! 

Hangry Ghost
Η νέα άφιξη που έκανε την εμφάνισή της στο Mall of Engomi, σερβίρει διεθνή κουζίνα και επιλογές street food που εντυπωσιάζουν. Το Hangry Ghost είναι ένα φρέσκο και παιχνιδιάρικο εστιατόριο, το οποίο σερβίρει ζουμερά burgers, bao buns, vegan επιλογές και πολλά άλλα, όλα φτιαγμένα με ποιοτικά υλικά. Οι γεύσεις του Hangry Ghost έχουν επιρροές από διεθνή κουζίνα, τροποποιημένη για να προσφέρει τις τελευταίες τάσεις στο ποιοτικό street food. Το μενού του Hangry Ghost προσφέρει ζουμερά μπέρκερς από εξαιρετικής ποιότητας βοδινό ή κοτόπουλο – και φυσικά επιλογή για vegans, ασιατικά χειροποίητα bao buns, πεντανόστιμα rolls και άλλα. Οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν το φαγητό του Hangry Ghost σε ένα από τα τραπεζάκια του ανανεωμένου εμπορικού κέντρου ή να παραγγείλουν για takeaway.

Rokoko-Forno
Ένα ξεχωριστό και φρέσκο εστιατόριο βασισμένο στην Ιταλική κουζίνα, που με περηφάνια σερβίρει άρτιο φαγητό ψημένο σε ξυλόφουρνο. Το Rokoko-Forno είναι το αδελφικό εστιατόριο του Rokoko, γνωστό για τη ζεστή του ατμόσφαιρα, άριστης ποιότητας φαγητού και άψογη εξυπηρέτηση. Εδώ μπορείς να βρεις αυθεντικές Ιταλικές πίτσες και μακαρονάδες ψημένες σε ξυλόφουρνο, φτερούγες κοτόπουλο και άλλα. Το Rokoko-Forno εξυπηρετεί με takeaway και έχει κάτι να προσφέρει για όλους, μικρούς και μεγάλους. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε το Rokoko-Forno γεύμα σας σε ένα από τα τραπεζάκια που έχει να προσφέρει το Mall of Engomi.

Πιάτσα Γουρουνάκι
Στη σουβλακερί αυτή, η οποία ήδη διατηρεί 2 εστιατόρια στη Λευκωσία, δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στις πρώτες ύλες και στις ορθές διαδικασίες για την προετοιμασία των φαγητών που παρασκευάζονται στην κουζίνα τους. Όλα τα κρέατα, λαχανικά, τυριά και ψωμιά παραλαμβάνονται καθημερινά από τους καλύτερους ντόπιους προμηθευτές με αναγνωρισμένες σφραγίδες ποιότητας. Εξ ου και τα πιάτα τους είναι τόσο νόστιμα και απολαυστικά, που μας κάνουν να επιστρέφουμε συχνά εκεί! 

Mailo's - The Pasta Project
Από τότε που ο Mailo πήγε στην Ιταλία, το μόνο που μπορεί να σκεφτεί είναι τα ζυμαρικά. Το πάθος του για τα ζυμαρικά τον οδήγησε στη Γένοβα, για να μάθει όλα τα μυστικά για την παραγωγή φρέσκων ζυμαρικών, και έπειτα στην Ρώμη, όπου είχε την ευκαιρία να γνωρίσει την παραδοσιακή ιταλική γαστρονομία. Μετά τις περιπέτειες του στην Ιταλία, έφερε μαζί του τη μηχανή φρέσκων ζυμαρικών Mailo, προκειμένου να προσφέρει φρέσκα ζυμαρικά στο κέντρο της Αθήνας αλλά και σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα & Κύπρο! Στο Mailo’s, μπορείτε να δοκιμάσετε πεντανόστιμες συνταγές, επιλέγοντας από τρεις διαφορετικούς τύπους ζυμαρικών: Rigatoni, Casarecce και Campanelle, συνδυάζοντάς τα με μία από τις εννέα ξεχωριστές σάλτσες του Mailo. Όλα μας τα πιάτα, φτιάχνονται μπροστά σας, σε μόλις πέντε λεπτά με τα πιο αγνά υλικά από την Ελλάδα, την Κύπρο αλλά και την Ιταλία.

Coffee Berry
Έχοντας ταυτιστεί με τη διανομή καφέ, και με εμπειρία και τεχνογνωσία που μετρά περισσότερα από 15 έτη στην παραγωγική διαδικασία του πολύτιμου κόκκου, oι άνθρωποι του Coffee Berry μπορούν με πεηφάνια να δηλώσουν ότι “γνωρίζουν & αγαπούν” τον καφέ. Εξ ου και μας προσφέρουν μια ανεπανάληπτη γευστική και αισθητική εμπειρία στον καταναλωτή, άριστη και σταθερή ποιότητα σε όλα τα καταστήματα και προσεχτικά επιλεγμένα προϊόντα και νέες ποικιλίες καφέ, που να καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας. Ο καλύτερος καφές στα Coffee Berry, είναι ο καφές όπως προτιμά να τον απολαμβάνει κάθε πελάτης μας, και αυτή είναι η φιλοσοφία μας καθημερινά για όλους όσους μας επιλέγουν! Coffee Berry! Η καλύτερη στιγμή της ημέρας σου!

Coming Soon
Μελίρρυτον 

Καθ ‘όλη τη διάρκεια του ταξιδιού του, έχει να επιδείξει αριστεία, καθιερώνοντας και εφαρμόζοντας τα υψηλότερα πρότυπα στη διαδικασία παραγωγής, τα οποία διατηρούν τα βασικά συστατικά των ανατολίτικων αρτοσκευασμάτων, καθοδηγούμενα από τη γνώση των συνταγών που δοκιμάστηκαν με τα χρόνια. Ο απόλυτος επαγγελματισμός, οι δομημένες διαδικασίες και η εκλεπτυσμένη εξυπηρέτηση προβάλλονται απαράμιλλα σε έναν κομψό χώρο βασισμένο σε μια παλιά, ανέμελη, ποιοτική εποχή που αποκαθιστά νοσταλγικές αναμνήσεις. Όλα τα παραπάνω μπορούν ιδανικά να συμβαδίσουν με τη νέα εποχή στο Mall of Engomi.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close