Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός έχει θέα το απέραντο, κοκτέιλ και fusion γεύσεις

Αυτό το καλοκαίρι το The Gallery μας υποδέχεται σε μια ξεχωριστή εμπειρία για κάθε στιγμή της μέρας.

Δημοσιεύτηκε στις 02 Ιουνίου 2021

Ένας χώρος ατμοσφαιρικός, που έχει τον τρόπο να μας ταξιδεύει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το The Gallery, του Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, με θέα το απέραντο, άνοιξε και αναμένεται να γίνει σημείο αναφοράς για όσους λατρεύουν το εκλεπτυσμένο και το αυθεντικό. 

«The Gallery»: Με θέα το απέραντο στο Parklane στη Λεμεσό
Από το πρωί μέχρι το βράδυ, με μια διάθεση αλλιώτικη μπορούμε να απολαύσουμε συνδυασμούς γεύσεων, ποικιλία γλυκών και κοκτέιλ, σε ένα περιβάλλον που υπογράφεται με φινέτσα και ποιότητα υψηλών απαιτήσεων.

Στο The Gallery, τα πρωινά αφυπνούν τις αισθήσεις και συνδυάζονται μοναδικά με το καταπράσινο των κήπων. Ιδανικός προορισμός για κάθε γεύση καφέ που επιλέγουμε.

Στο μενού συναντούμε πιάτα που μαγεύουν κάθε απαιτητική γευστική παλέτα.

Όμως το ταξίδι δεν σταματάει εδώ! …Γιατί στο Parklane, τα απογεύματα παίρνουν το χρώμα από το ηλιοβασίλεμα και μας ταξιδεύουν σε μουσικές βραδιές.

Τα Chasing Sunsets είναι το γεγονός που θα συνεπάρει όλους – Τετάρτη με Σάββατο από τις 18:00 και Κυριακή απο τις 15:30.

Με χρυσόσκονη και κεχριμπάρι, τα βράδια προκαλούν τις αισθήσεις μας. Ο DJ Dimitrios, που ήταν πρόσφατα στο Buddha Bar Dubai, τα sushi πιάτα, η λίστα κρασιών και τα signature cocktails, δημιουργούν μια διαφορετική και αξέχαστη σύνθεση! Εδώ λοιπόν, με μια κοσμοπολίτικη αύρα, ανοίγει η ψυχή και σε ταξιδεύει, για όπου θες…

Άψογη εξυπηρέτηση, χαμογελαστά πρόσωπα και μια αισθητική που δανείζεται από τα χρώματα της φύσης, συμπληρώνουν το ταξίδι.

Και ναι, στη βεράντα του The Gallery, με θέα το απέραντο και παρέα το fusion γεύσεων και εμπειριών, μπορούμε να πούμε πως βρήκαμε τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό! 

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις| T: 357 2586 2000  

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close