Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Πρώτες εικόνες από το νέο, κλασάτο εστιατόριο της Λευκωσίας

Αποκλειστικές εικόνες και πληροφορίες από τη νέα άφιξη της πόλης

Δημοσιεύτηκε στις 03 Ιουνίου 2021

Ένα νέο εστιατόριο έκανε μόλις σήμερα την εμφάνισή του στο κέντρο της Λευκωσίας και ήδη προκαλεί συζητήσεις...

Άλλωστε τόσο η αισθητική του χώρου όσο και ο σεφ που υπογράφει το μενού καθώς επίσης και ολόκληρη η ομάδα που το έχει δημιουργήσει, υπόσχονται να μας εντυπωσιάσουν!

Ο λόγος για το Think30, το εστιατόριο που πήρε τη θέση του στην οδό Στασικράτους 30 στη Λευκωσία, και άνοιξε μόλις σήμερα Πέμπτη, 3 Ιουνίου τις πόρτες του στο κοινό!

Πρόκειται για έναν καλόγουστο, μοντέρνο χώρο με εκλεπτυσμένη αισθητική και μεγάλη βεράντα, ο οποίος τιμά τη μοντέρνα μεσογειακή κουζίνα! Το μενού, άλλωστε, έχει δημιουργήσει και υπογράφει ο Σεφ Δήμος Σαμουράκης, ο οποίος αγαπά τα ποιοτικά υλικά και φροντίζει μέσα από υψηλές τεχνικές και ενδιαφέρουσα αισθητική να τα απογειώνει! 

Κι αυτό φαίνεται ότι κάνει και στο Think 30 της Λευκωσίας! Το μαγαζί ανοίγει από το πρωί σερβίροντας καλοφτιαγμένο καφέ και ροφήματα, όπως και brunch και lunch με επιλογές από σαλάτες και slidersburgers αλλά και πιάτα όπως λουκάνικο σε τεμπούρα, παπαρδέλες με μοσχάρι ραγού, μοσχαρίσια ταλιάτα, φρέσκο λαβράκι υπόσχονται να απογειώσουν τον ουρανίσκο σου. Το πιο σημαντικό είναι ότι όλα φτιάχνονται στο μαγαζί -οι πληροφορίες μας μάλιστα λένει ότι κάποια πιάτα απαιτούν προετοιμασία μέχρι και 72 ώρες.

Όσον αφορά τις μπαρ επιλογές, εδώ θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις ψαγμένα κοκτέιλ, μέσα από μία πραγματικά μεγάλη και ενδιαφέρουσα λίστα, όλα φτιαγμένα σύμφωνα με τις γαστρονομικές τάσεις, αλλά και όλες τις νέες τεχνικές.

Αυτά σε συνδυασμό με την ξεχωριστή αισθητική του μαγαζιού, την παρεΐστικη διάθεση και το ψαγμένο πνεύμα του σεφ και της ομάδας του εστιατορίου, που έφεραν μια νέα πρόταση στη Λευκωσία, θα κάνουν το Think 30 αγαπημένη επιλογή των πρωτευουσιάνων και όχι μόνο.

(22 333808) Στρασικράτους 30, Λευκωσία. Δ-Κ 10.00-24.00.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close