Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Έρχεται ένας νέος κατασκηνωτικός χώρος στο χωριό!

Τι αλλάζει

Δημοσιεύτηκε στις 07 Ιουνίου 2021

Πράσινο φως άναψε η περιβαλλοντική Αρχή για την κατασκευή και λειτουργία κατασκηνωτικού χώρου στην κοινότητα Λουβαρά. Το έργο είναι μερικώς κατασκευασμένο και σύμφωνα με την αίτηση, πρόκειται να προστεθούν κάποιες επιπλέον προκατασκευασμένες κατασκευές.

Οι υφιστάμενες εγκαταστάσεις αφορούν συγκεκριμένα μπαρ, κουζίνα, κιόσκι, αποχωρητήρια, χώρο για λούσιμο, πισίνα καθώς και σηπτικό και απορροφητικό λάκκο. 

Οι επισκέπτες διαμένουν σε πρόχειρες σκηνές που στήνονται κατά την περίοδο λειτουργίας του έργου τους καλοκαιρινούς μήνες. 

Το έργο δύναται να τοποθετήσει μέχρι 35 χώρους φιλοξενίας (π.χ. σκηνές).

Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς, θα τοποθετηθεί προκατασκευασμένος χώρος υποδοχής, αποχωρητήρια και ακόμη ένας σηπτικός και απορροφητικός λάκκος. 

Τα τεμάχια είναι ήδη διαμορφωμένα και δεν πρόκειται να γίνουν επιπλέον εκσκαφές. Όσον αφορά τους χώρους στάθμευσης, αυτοί θα παραμείνουν χωμάτινοι.

Το έργο είναι συνδεδεμένο με τα δίκτυα ηλεκτρισμού και ύδρευσης, ενώ υπάρχει επίσης αδειοδοτημένη γεώτρηση για σκοπούς άρδευσης του χλοοτάπητα, των δένδρων και των φυτοφρακτών.

Η πρόσβαση στο έργο γίνεται από ήδη υφιστάμενο χωμάτινο δρόμο που συνδέεται σε απόσταση περίπου 50 μέτρων με ασφαλτόδρομο.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close