Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Το πιο λουλουδάτο café άνοιξε στην καρδιά της πόλης

Ένα καφέ που μοιάζει να έχει βγει από παραμύθι

Δημοσιεύτηκε στις 07 Ιουνίου 2021

Το «Amy’s addictions Cafe» είναι ακόμη μία νέα προσθήκη στους κυπριακούς δρόμους, αυτή τη φορά της Λεμεσού. 

Πιο συγκεκριμένα θα το βρεις στην οσό Κουμανταρίας 9, ένα στενό δρομάκι που σε οδηγεί από τον παραλιακό δρόμο προς το Δημοτικό Μέγαρο Λεμεσού (λίγο πριν την Αρχή Ηλεκτρισμού). Το παραμυθένιο αυτό καφέ άνοιξε εδώ και λίγο καιρό, ωστόσο λειτουργούσε μόνο με παραγγελίες delivey, μιας ο κορωνοϊός και τα μέτρα αναχαίτισής του κρατούσαν τους εσωτερικούς χώρους κλειστούς! 

Όχι όμως πια! Το καφέ με τη μοναδική διακόσμηση, τα ξεχωριστά έπιπλα και τον τοίχο με τα λουλούδια είναι έτοιμο να σε υποδεχθεί στο παραμυθένιο σκηνικό του! 

Ένας μικρός, όμορφος χώρος με πανέμορφα μοβ λουλούδια στον τοίχο, μια φωτεινή επιγραφή όπου αναγράφεται η φράση "Υοu Know im no good", βελούδινες πολυθρόνες κάνουν το σηνικό πολυτελές και συνάμα εντυπωσιακό! 

Το μενού του είναι ένας επιπλέον λόγος για να το επιλέξει κανείς, αφού τα εντυπωσιακά smoothies, τα λαχταριστά γλυκά και τα απολαυστικά πιάτα για brunch, εμπλουτίζουν τόσο τις γευστικές επιλογές, όσο και το… Instagram των επισκεπτών.

Στο Amy’s addictions Cafe θα απολαύσεις καλό καφέ, αλλά και εκπληκτικά γλυκά, σαλάτες, γευστικά smoothies και πιάτα για brunch (όπως ξεχωριστά bagels, σε ενδιαφέρουσες εκδοχές) που θα εξιτάρουν τον ουρανίσκο σου! 

Ο χώρος είναι κυρίως εσωτερικός, με λίγα τραπεζάκια έξω, αξίζει σίγουρα όμως μία επίσκεψη.

Πληρ. 70001889.

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close