Eating News , Εστιατόρια

Στο BBQ House θα νιώσεις λες και βρίσκεσαι στο πάρκο για πικνίκ

Μόνο που αυτό το πικνίκ έχει θέα στη θάλασσα

Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιουνίου 2021

Το μόνο που χρειάζεσαι μετά από μια δύσκολη βδομάδα είναι λίγες ώρες ηρεμίας, ξεκούρασης και ευεξίας σε ένα μέρος που να ηρεμεί και το σώμα και την ψύχη και ταυτόχρονα να σου παρέχει τόσο στιγμές διασκέδασης όσο και ευχαρίστησης! 

Ένα μέρος ατμοσφαιρικό που να σου δημιουργήσει εικόνες και εμπειρίες που θα σε συνοδεύουν για καιρό!

Όπως είναι για παράδειγμα το εντυπωσιακό σημείο που σου προτείνουμε πιο κάτω! 

Ο λόγος για το ΒΒQ House, ένα από τα εστιατόρια που θα βρεις στο ξενοδοχείο Atlantica Mare Village στην Αγία Νάπα. Ένα ξενοδοχείο (μέλος του όμιλος Atlantica Hotels & Resorts) που βρίσκεται σε μία εκπληκτική τοποθεσία με θέα σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα στην Κύπρο. Ανάμεσα στην κοσμοπολίτικη πόλη της Αγίας Νάπας και το όμορφο πάρκο του Κάβο Γκρέκο, το πεντάστερο Atlantica Mare Village Ayia Napa είναι η ιδανική επιλογή για οικογενειακές διακοπές και για όσους αναζητούν ένα γαλήνιο περιβάλλον. Είναι όμως και ιδανική επιλογή για έξοδο είτε, αν μένεις στο ξενοδοχείο είτε όχι.

Καθισμένοι στο στο γρασίδι, σε ένα από τα ξύλικα παγκάκια, σε ένα σημείο περιτριγυρισμένο από φοίνικες και με υπέροχη θέα στη θάλασσα, θα νιώσεις λες και απολαμβάνεις μία οικογενειακή εξόρμσηση στη φύση για πικνίκ.

Το BBQ House είναι ιδανικό για δείπνο, σερβίροντας παραδοσιακά κυπριακά πιάτα που δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε. Εξάλλου, εδώ οι πλείστες από τις παραδοσιακές σπεσιαλιτέ μαγειρεύονται με παραδοσιακό τρόπο.

Λεωφ. Κάβο Γκρέκο 74, Αγία Νάπα, ελ. επ. Αμμοχώστου. 
Πληρ. 23721401
atlanticahotels.com
 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close