Νέες Εκθέσεις , Τέχνη

Η Absolut Dare Exhibition είναι γεγονός

Οι 143 φιλοτεχνημένες φιάλες της ABSOLUT κλέβουν τις εντυπώσεις

Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιουνίου 2021

Άνοιξε τις πύλες της η πολυαναμενόμενη έκθεση με τίτλο ABSOLUT DARE στην γκαλερί “The Collection Gallery” χθες στις 7 το βράδυ. Τα έργα των καλλιτεχνών ήταν εκεί για να δείξουν στο κοινό πως όταν τολμάμε, το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

Τόσο μοναδικό όπως και οι 143 φιλοτεχνημένες φιάλες της ABSOLUT.

Η ABSOLUT ήρθε να δώσει φωνή σε καλλιτέχνες και να παρουσιάσει τα έργα τους στο κοινό.
 
Οι καλλιτέχνες εκφράστηκαν μέσα από την τέχνη τους και είπαν με τον δικό τους τρόπο τι σημαίνει για αυτούς “Dare”, στη συνέχεια κριτική επιτροπή, μέσω διαδικασίας βαθμολόγησης, επέλεξε τις 10 πιο ταυτισμένες με το θέμα της εκστρατείας φιάλες. Οι νικητές έχουν την ευκαιρία να προβληθούν μέσα από δικά τους έργα, τα οποία επέλεξαν οι ίδιοι, ανεξάρτητα από την εκστρατεία της ABSOLUT και θα παρουσιάσουν στην «The Collection Galery» κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Οι καλλιτέχνες οι οποίοι ξεχώρισαν τα έργα τους είναι οι:  Βαλεντίνος Δημητρίου (Animator), Άντρεα Χαραλαμπίδη (Glass artist), Έλενα Ιασωνίδου (Ζωγράφος), Κατερίνα Κυριάκου (Καλλιτέχνης), Άννα Χατζηγρηγορίου (Σχεδιάστρια Μόδας), Καλοχωρίτης Δημήτρης (Illustrator) Στυλιανού Αντρέας (Καλλιτέχνης), Ilona G. Garamvolgyi (Make up Artist), Κλεάνθης Λοΐζου (Illustrator), Δανάη Πατσάλου (Καλλιτέχνης).

Εκτός από τις φιλοτεχνημένες φιάλες το κοινό μπορεί να απολαύσει και τα έργα των τριών ambassadors της ABSOLUT DARE Campaign. Η Άντρεα Κωστή, o Αντρέας Χατζηπαντελής και ο Νικόλας Αντωνίου μέσα από τους λογαριασμούς της ABSOLUT στα κοινωνικά δίκτυα μας έδειξαν πώς οι ίδιοι τόλμησαν να ακολουθήσουν τα δικά τους θέλω ξεπερνώντας τα πρέπει που επιβάλλει η κοινωνία και το περιβάλλον μας.

Χθες, την μέρα των εγκαινίων όλα τα έργα μπήκαν σε δημοπρασία η οποία θα διαρκέσει μέχρι και το τέλος της έκθεσης στις 19 Ιουνίου.  Όλα τα χρήματα από την πώλησή τους θα στηρίξουν τον Σύνδεσμο για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια, «ΣΠΑΒΟ».  

Η διάρκεια της έκθεσης θα είναι από τις 11 μέχρι τις 19 Ιουνίου στη γκαλερί “The Collection Gallery”.

Dare to Follow ABSOLUT σε Instagram @AbsolutCy και Facebook @AbsolutCyprus 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close