Δημοσιεύτηκε στις 04 Απριλίου 2024
Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη, η οποία αποχωρεί σταδιακά απόψε.
Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο αρχικά ενδέχεται να παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις κυρίως σε νοτιοανατολικές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά τοπικά στα προσήνεμα μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 24 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 26 στα υπόλοιπα παράλια και στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο αργότερα ενδέχεται να παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά, κυρίως στα δυτικά, αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Το Σάββατο, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό και τα νοτιοανατολικά. Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά αργότερα θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή πτώση, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά
Πότε αρχίζει το Κύπρος-Ελλάδα με το πλοίο «AF Marina»
Η έναρξη των κρατήσεων και η αγορά των εισιτηρίων για την φετινή χρονιά, θα ξεκινήσει την Τετάρτη 22 Απριλίου
Τιτανικός: Η ιστορία του πιο διάσημου ναυαγίου που έγινε σαν σήμερα το 1912
Το παρθενικό ταξίδι του Τιτανικού ξεκίνησε σαν μια θριαμβευτική στιγμή της ναυπηγικής ιστορίας και κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα κατέληγε σε μία από τις μεγαλύτερες ναυτικές τραγωδίες όλων των εποχών
Το «The Floor» επιστρέφει και... παίζεται αλλιώς
Πρεμιέρα, την Παρασκευή 17 Απριλίου στις 21:00 και κάθε Παρασκευή την ίδια ώρα
Η νέα τηλεοπτική σεζόν στο ΣΙΓΜΑ φέρνει στις οθόνες μας το «DRAGONS’ DEN»
Με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη
«Το μικρό σπίτι στο λιβάδι»: Πρώτο τρέιλερ της νέας σειράς του Netflix – Η ιστορία μιας οικογένειας στην Αμερικάνικη Δύση
Η πρώτη σεζόν είναι εμπνευσμένη από το τρίτο βιβλίο της πολυαγαπημένης σειράς της Λόρα Ίνγκαλς Ουάιλντερ.
Σαν καρτ ποστάλ – Αυτές είναι οι πιο πολύχρωμες πόλεις του κόσμου
Για την ανάλυση επιλέχθηκαν αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες κάθε τοποθεσίας που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας, χωρίς έντονα φίλτρα, αποκαλύπτοντας τις πιο πολύχρωμες πόλεις.
Euronews: Δύο ελληνικά νησιά οι προορισμοί-έκπληξη για το 2026 -«Διακοπές πέρα από τα τετριμμένα»
Η αναφορά αυτή επιβεβαιώνει τη σταθερά ανοδική πορεία της Ελλάδας στον διεθνή τουριστικό «χάρτη»
Οι 10 πιο συναρπαστικές πόλεις για να ταξιδέψεις το 2026 - Μόνο δύο στην Ευρώπη
Η παγκόσμια ταξιδιωτική σκηνή για το 2026 δείχνει πιο συναρπαστική από ποτέ, με τις περισσότερες πόλεις να βρίσκονται εκτός Ευρώπης και μόλις δύο ευρωπαϊκές μητροπόλεις να μπαίνουν στο τοπ 10.
Πότε είναι η επόμενη αργία μετά το Πάσχα – Ο μήνας με τα δύο τριήμερα
Μετά τις πασχαλινές διακοπές, το ημερολόγιο του 2026 φέρνει δύο σημαντικά τριήμερα. Αναλυτικά όλες οι αργίες του 2026
Ανεβαίνει αισθητά ο υδράργυρος, παραμένει η σκόνη- Πότε επιστρέφουν οι βροχές
Αναλυτικά η πρόγνωση
Το "άγνωστο" εξωκλήσι της Παναγίας του Συρμάτου
Ένα εκκλησάκι θρύλος γνωστό στα Κοκκινοχώρια για τα θαύματα, τις παραδόσεις και την υπεραιωνόβια ελιά του
Το Emily in Paris στην Ελλάδα; Η Λίλι Κόλλινς κάνει γυρίσματα στην Ευρώπη και φουντώνουν τα σενάρια για... ελληνική απόδραση
Η σειρά του Netflix με τη Λίλι Κόλινς επεκτείνει ξανά τη γεωγραφία της, με γυρίσματα σε δύο ακόμη ευρωπαϊκές χώρες τον Μάιο