Shopping , News

"Το Ημερολόγιο ενός Πρίγκιπα" του Ερωτόκριτου Κυμιωνή!

Θα γίνει ένα από τα αγαπημένα σου καλοκαιρινά βιβλία

Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιουνίου 2021

Τι πιο ωραίο από το να αράζεις σε μια ξαπλώστρα, με ένα δροσερό ποτό και να διαβάζεις το αγαπημένο σου βιβλίο; Αυτό θα έλεγε κανείς ότι είναι ο ορισμός των καλοκαιρινών διακοπών!

Εμείς, λοιπόν βρήκαμε, διαβάσαμε και σου προτείνουμε ένα βιβλίο που θα σε προβληματίσει, θα σε ενθουσιάσει, θα σε κάνει πιο αποφασιστικό, θα σε παρακινήσει, θα δράσει, δημιουργώντας μέσα σου έναν νέο κόσμο κοινής ωφέλειας, «αναποδογυρίζοντας» ό,τι πίστευες έως τώρα ως λογικό, μέσω των μικρών ιστοριών που προβάλλονται.

Ο συγγραφέας του βιβλίου και γνωστός σχεδιαστής μόδας Ερωτόκριτος Κυμιωνής, έγραψε "Το Ημερολόγιο ενός Πρίγκιπα" που είναι μια «βιωματική» συλλογή κειμένων και μηνυμάτων μικρής έκτασης, με σκοπό την παρακίνηση των αναγνωστών ώστε να δονούμαστε όλο και περισσότεροι στην αγάπη, στην αφθονία, στη γαλήνη, στην αλήθεια, στην εμπιστοσύνη, στη ροή και την εκπληκτική κατάσταση.

Το βιβλίο αποτελεί ένα καθημερινό εγχειρίδιο εξάσκησης του νου και της συνείδησης, με πρόθεση την ενδυνάμωση και τη διάδοση της αφθονίας για όλους!

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close