Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Η όμορφη υπαίθρια αγορά της Λάρνακας, ετοιμάζει εκπλήξεις

Δραστήριοτητες και... delivery!

Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιουνίου 2021

Η όμορφη υπαίθρια ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑΣ η οποία υποδέχθηκε για πρώτη φορά τους επισκέπτες της τον περασμένο Μάρτιο και αγαπήθηκε για τα ολόφρεσκα τοπικά προϊόντα που καλλιεργούνται, εκτρέφονται και πωλούνται από τους ίδιους τους παραγωγούς της, θα παραμείνει κλειστή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Μαζί κοντά σας και πάλι την Κυριακή  5 Σεπτεμβρίου 2021, όπως και κάθε επόμενη Κυριακή από τις 9.00 π.μ. μέχρι τις 14.00 μ.μ., στον υπαίθριο χώρο του Συλλόγου Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας στον Άγιο Θεόδωρο.

Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑΣ επιστρέφει τον Σεπτέμβριο με περισσότερους παραγωγούς  και ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία τοπικών προϊόντων όπως ολόφρεσκα λαχανικά και  φρούτα από τους γεωργούς της , κυπριακά κοτόπουλα από τους κτηνοτρόφους της, προϊόντα μέλισσας των δικών της μελισσοκόμων, γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες, βότανα, τσάγια, αιθέρια έλαια και πολλά άλλα από τα χέρια των ίδιων των γεωργών της!

Ο Σύλλογος Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας, στηρίζοντας την διοργάνωση της ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑΣ, ετοιμάζει για τους επισκέπτες της παράλληλες δραστηριότητες στον ίδιο χώρο, όπως επιδείξεις μαγειρικής τέχνης, παρασκευής παραδοσιακών εδεσμάτων, παραδοσιακή μουσική και χορό αλλά και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους, οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα!

Όπως ανέφερε η κα. Άννα Κοσμά, Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας ανέφερε "Κατά την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών θα είναι έτοιμη να λειτουργήσει και ηλεκτρονική πλατφόρμα διάθεσης των ίδιων προϊόντων στο www.topikiagora.com.cy . Έτσι το κοινό θα μπορεί να παραγγείλει τα προϊόντα της αρεσκείας του ηλεκτρονικά από την άνεση του σπιτιού του και να επιλέξει είτε να παραλάβει την παραγγελία του Κυριακή από την Τοπική Αγορά είτε να του αποσταλούν στο σπίτι με μεταφορική εταιρεία. Επίσης, κατά την ίδια περίοδο, θα χαρούμε να εξυπηρετήσουμε τους εκλεκτούς μας πελάτες, όπου υπάρχει βέβαια η δυνατότητα διάθεσης των συγκεκριμένων προϊόντων, με τηλεφωνικές παραγγελίες στο 99151358".


 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close