1-7 July 2021
Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

Those Who Wish Me Dead

H Angelina Jolie ξανά μπροστά από τις κάμερες σε ένα αγωνιώδες θρίλερ τουTaylor Sheridan

Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιουνίου 2021

Πριν από μερικά χρόνια, η Angelina Jolie δήλωσε ότι σκοπεύει να αφήσει την υποκριτική σε δεύτερη μοίρα, καθώς προτιμά, να βρίσκεται πίσω από τις κάμερες, σκηνοθετώντας αληθινές ιστορίες και ντοκιμαντέρ.

Ωστόσο από τα οικογενειακά... βάρη δε γλιτώνουν ούτε οι μεγαλύτεροι σταρ του Χόλιγουντ, και λόγω του (πολυδάπανου) διαζυγίου της από τον Brad Pitt, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός φαίνεται ότι αναθεώρησε και επιστρέφει ξανά στην on camera δράση, πρωταγωνιστώντας στην ταινία του Taylor Sheridan (σεναριογράφος του "Sicario"), "Those Who Wish Me Dead", η οποία βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Michael Koryta.

Η Hannah (Angelina Jolie), μια πυροσβέστης γεμάτη ενοχές επειδή δεν κατάφερε να σώσει μια ομάδα παιδιών που είχαν εγκλωβιστεί από μια πυρκαγιά πριν από λίγα χρόνια, παλεύει να ξεπεράσει το ψυχολογικό της τραύμα. Στο δρόμο της θα βρεθεί ο Connor (Finn Little), ένα μικρό αγόρι που το καταδιώκουν πληρωμένοι δολοφόνοι, οι οποίοι λίγες μέρες πριν σκότωσαν τον πατέρα του. Η Hannah θα αποφασίσει να προστατέψει με κάθε κόστος τον Connor, ακόμα κι αν χρειαστεί να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τους διώκτες του. Οι τελευταίοι, όμως, είναι επίσης αποφασισμένοι να χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο προκειμένου να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους.

Στην ταινία συμμετέχουν επίσης οι Nicholas Hoult, Jon Bernthal και Aidan Gillen.

 

 

Καθ και ΣΚ 22.10

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close