News , Guide

Όλα τα φώτα απόψε θα είναι στραμμένα στην Ελλάδα!

O γαλλικός οίκος παγκοσμίου φήμης,Dior, τιμά τα 200 χρόνια από την ελληνικήεπανάσταση!

Δημοσιεύτηκε στις 17 Ιουνίου 2021

Σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση σε όλο τον πλανήτη θα πραγματοποιηθεί το βράδυ η παρουσίαση της «Made In Greece» συλλογής του διεθνούς Οίκου Υψηλής Ραπτικής Dior.

Μέσω του live streaming που θα διατίθεται σε όλα τα social media του Dior, εκατομμύρια τηλεθεατές και χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα μπορούν να παρακολουθήσουν από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο το πολύπλευρο υπερθέαμα «Dior celebrates Greece», με το οποίο ο γαλλικός Οίκος θα τιμήσει τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης και τον ρόλο της Ελλάδας στη διαμόρφωση του ευρωπαϊκού πολιτισμού.

Οι προβολείς της φαντασμαγορικής εκδήλωσης στο Καλλιμάρμαρο θα ανάψουν στις 21:30. Νωρίτερα θα έχουν φθάσει από κάθε γωνιά της Γης οι 400 καλεσμένοι και διεθνείς προσωπικότητες που έλαβαν την πολυπόθητη πρόσκληση του Οίκου, που παραπέμπει απευθείας στο ελληνικό στοιχείο. Ελληνίδες και Έλληνες, άλλωστε, είναι και οι δημιουργοί που σχεδίασαν και έραψαν την ειδική συλλογή με την ονομασία «Dior Cruise Collection», όπως και οι εκατοντάδες άλλοι επαγγελματίες, φωτογράφοι, μουσικοί, καλλιτέχνες, τεχνίτες και τεχνικοί που θα εργαστούν για την υλοποίηση του project.

Ο οίκος Dior επέλεξε να καλέσει μόνο τους μόνιμους πελάτες, τους τεχνίτες και καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν στο παρελθόν ή συνεργάζονται σήμερα με τον Οίκο, όπως και τους εκπροσώπους των μουσείων, των οποίων τα εκθέματα αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για την «ελληνική» συλλογή.

Θα είναι πραγματικά ένα φαντασμαγορικό show!

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close