Cine News , Κινηματογράφος

Το Elite επιστρέφει δυναμικά στο Netflix, με τέσσερις μίνι ιστορίες

Elitισσες κι Elitες ετοιμαστείτε

Δημοσιεύτηκε στις 17 Ιουνίου 2021

Αύριο είναι η κατάλληλη ευκαιρία να κλείσεις το τηλέφωνο σου και να απολαύσεις την αγαπημένη σου σειρά που επιστρέφει! Με λιχουδιές και σιγουρά delivery!

Ως μια από τις δημοφιλέστερες εφηβικές σειρές στο Netflix, το Elite έχει αποκτήσει χιλιάδες φανατικούς θαυμαστές παγκοσμίως οι οποίοι ανυπομονούν για την τέταρτη σεζόν του σόου. Με ημέρα της πρεμιέρας να έχει οριστεί η αυριανή, καταλαβαίνετε πως οι απορίες για το τι θα δούμε από εδώ και πέρα είναι πολλές, και η ανυπομονησία έχει χτυπήσει κόκκινο!

Τα επεισόδια της νέας σεζόν του Elite περιστρέφονται γύρω από ένα αναπάντεχο συμβάν: ένας νέος διευθυντής αναλαμβάνει καθήκοντα στο Las Encinas με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την πλοκή του σεναρίου. Τη νέα του θέση ακολουθούν και τα τρία παιδιά του, τρεις κακομαθημένοι έφηβοι που είναι διατεθειμένοι να βάλουν τη ζωή των άλλων σε κίνδυνο για να κάνουν αυτό που θέλουν. Η δύσκολη συμπεριφορά τους και η αντίδραση των γνωστών σε εμάς μαθητών θα οδηγήσει μοιραία σε ένα ατύχημα που θα χρειαστεί έρευνα για να διαλευκανθεί.

Συντονιστείτε λοιπόν αύριο στο Netflix

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close