Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Πίνουμε κοκτέιλ στην -ίσως- πιο ειδυλλιακή ταράτσα

Απολαμβάνουμε τα κοκτέιλ μας με θέα την παλιά πόλη της Λευκωσίας

Δημοσιεύτηκε στις 23 Ιουνίου 2021

Έξω 40 βαθμοί λιώνει το κορμί, το Instagram σου κατακλύζεται από φωτογραφίες φίλων και συγγενών σε ξέγνοιαστες στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης και εσύ είσαι «κολλημένος» στην καυτή πρωτεύουσα και αναπολείς περίλυπος τα αλησμόνητα βράδια σου που έπινες το κοκτεϊλάκι σου σε κάποιο από τα πολλά rooftop bars στην Αθήνα. Σε νιώθουμε!

Πού να τρέχεις όμως τώρα να βρεις εισιτήρια, να ψάχνεις για τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα, tests και όλα αυτά τα ωραία που έχουν μπει πλέον για τα καλά στη ζωή μας;

Μην αγχώνεσαι γιατί εμείς σου βρήκαμε τη λύση. Γιατί όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό πάει το βουνό στο Μωάμεθ λέει ο σοφός λαός. Τι θα έλεγες λοιπόν αν μάθαινες ότι υπάρχει ένα αθηναϊκού τύπου rooftop barάκι στην καρδιά της παλιάς Λευκωσίας; 

Το High & Wet είναι γεγονός και επέστρεψε και φέτος για να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά στη νυχτερινή διασκέδαση της Λευκωσίας, δίνοντάς μας έναν εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης που ομολογουμένως έλειπε από την πρωτεύουσα. 

Το εν λόγω pop-up bar που στήθηκε στην ταράτσα του 1010 Hall, έχει ωραία ατμόσφαιρα, ψηλά και χαμηλά τραπέζια-πάγκους, πολλά φυτά, αψίδες με χρωματιστά φωτάκια, και μία δυνατή μπάρα που σου ετοιμάζει τα πιο εύγευστα κοκτέιλ! 

Πάρε την παρέα σου λοιπόν και έλα να απολαύσεις το ποτάκι σου σε ένα άκρως ατμοσφαιρικό urban – cozy περιβάλλον, με την παλιά πόλη της πρωτεύουσας στο πιάτο.

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να βιώσεις αυτή τη μοναδική ψυχαγωγική εμπειρία, είναι να κάνεις κράτηση μέσω του εύχρηστου online συστήματος κρατήσεων στο www.highandwet.com είτε τηλεφωνικώς στο 996664060. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close