Δημοσιεύτηκε στις 24 Απριλίου 2024
Η πόλη δεν σταμάτα να μας εκπλήσσει με τα μυστικά που κρύβει, κι ένα από αυτά είναι σίγουρα το Skinny Fox, το εστιατόριο που βρίσκεται στην οδό Μενάνδρου, στο κέντρο της πρωτεύουσας.
Η βεράντα του Skinny Fox ανανεώνεται, όπως και το μενού του, και ετοιμάζεται να μας υποδεχθεί κι αυτό το καλοκαίρι, προτείνοντάς μας μία άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση για έξοδο για φαγητό και κοκτέιλ.
Έχοντας λοιπόν ως βασικό στοιχείο τις γήινες αποχρώσεις, με κυρίαρχα χρώματα το λευκό και το μπεζ, η ανακαινισμένη βεράντα του Skinny Fox, η οποία θα στηθεί και φέτος στην αυλή του μαγαζιού όπου παλαιότερα στεγαζόταν το Ocean Basket, φέρνοτνας στην πόλη μια άκρως καλοκαιρινή διάθεση!
Εκεί λοιπόν έχει ήδη δημιουργηθεί μια πέργολα, τοποθετήθηκαν πολλά ψάθινα καπέλα-φωτιστικά, δίνοντας μία boho ethnic αισθητική, ενώ το σκηνικό θα ολοκληρώσουν τα φυτά που επίσης θα κατακλύσουν τον χώρο.
Επίσης εστιατόριο και bar -ναι, ήδη στήθηκε και το μπαρ, όπου θα δίνουμε ραντεβού για after work drinks- θα συνυπάρχουν στην καλοκαιρινή εκδοχή του εστιατορίου που έχει επανειλημμένα βραβευθεί με τιμητικές διακρίσεις και έχει αποσπάσει άριστες κριτικές και βραβεία τόσο για την αισθητική όσο και για τη δημιουργική κουζίνα του.
Όσο για το μενού του, ο Executive Chef του εστιατορίου Στέφανος Ζαχαριάν, ετοιμάζει έναν κατάλογο που θα προσφέρει γαστρονομικές προτάσεις που θα ικανοποιούν ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα. Πιο συγκεκριμένα το μενού θα διατηρήσει τον βασικό του σκελετό και τη μεσογειακή του φιλοσοφία, με την προσθήκη ωστόσο πιο καλοκαιρινών, ανάλαφρων γεύσεων, ανάμεσά τους ψάρια όπως γλώσσα, φαγκρί, σφυρίδα στη σχάρα, σαλάτες όπως η σαλάτα με παντζάρι και κατσικίσιο τυρί και σαλάτα με κάβουρα, linguini με αχιβάδες, ταρτάρ από κυπριακό λυθρίνι, η πάστα cacio e pepe η οποία επιστρέφει, χταπόδι σχάρας με φάβα, αλλά και το καλαμάρι σχάρας με ταραμά και ξύσμα από αυγοτάραχο.
Το bar ακολουθεί την ίδια γραμμή όσον αφορά στις αλλαγές, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να απολαύσουμε ένα νέο cocktail menu σε μία hip & chic ατμόσφαιρα, συνδυασμένο πάντα με προσεγμένες lounge μουσικές επιλογές -μιας και δεν θα έχει DJ.
Το opening του καλοκαιρινού Skinny Fox είναι ορισμένο για τις 10 Μαΐου, ενώ το μαγαζί θα λειτουργεί καθημερινά (εκτός Κυριακής) από τις 18.00.
Σχετικά
Δοκιμάσαμε τα ανανεωμένα πιάτα του βραβευμένου Ταβερνείου Το Ιστορικόν
Ένα στέκι που μας κάνει να επιστρέφουμε ξανά και ξανά
Vetrina: Ένα διαχρονικό ταξίδι στο μεσογειακό πνεύμα της γαστρονομίας
Το The Landmark Nicosia, Autograph Collection Hotel, ιδιοκτησία της MHV, ανακοινώνει και επίσημα την άφιξη του ολοκαίνουριου, dine, wine & deli Vetrina
O Chef της Χρονιάς 2025 μάς στρώνει (εκλεπτυσμένο) σαρακοστιανό τραπέζι με θέα τη θάλασσα
Καθαρά Δευτέρα στο NEREA by AMARA: Ένα δημιουργικό σαρακοστιανό γεύμα με θέα τη θάλασσα
Η Kawacom’s παρουσιάζει το 28ο κατάστημά της στο Στρόβολο και το πρώτο sitting concept της αλυσίδας
Το νέο Kawacom’s στεγάζεται στο Karyatides Building, στην οδό Αθηνών 176
Οριστικά κλειστό δημοφιλές και ιστορικό παραλιακό στέκι του νησιού
Μετά από 20 χρόνια λειτουργίας ολοκληρώνει το κύκλο του
22 νόστιμες διευθύνσεις για απολαυστική ταχινόπιτα την Καθαρά Δευτέρα και τις νηστείες
Εδώ θα βρεις τις πιο νόστιμες ταχινόπιτες
Πρώτες εικόνες από το ολοκαίνουριο Nomad Bread & Coffee που άνοιξε σήμερα τις πόρτες του
Η Λεμεσός μόλις απέκτησε ένα ακόμα Nomad Bread Coffee, το τέταρτο στην πόλη
10+1 εστιατόρια με πλούσιο μπουφέ, για Καθαρά Δευτέρα στο βουνό
Mε πλούσιους μπουφέδες που περιλαμβάνουν νηστήσιμα ορεκτικά, λαχταριστά μαγειρευτά και εκλεκτά θαλασσινά σχάρας
7 artisan bakeries του νησιού για τις λαγάνες της Καθαράς Δευτέρας
Οι πιο μυρωδάτες, προζυμένιες και δημιουργικές λαγάνες που αξίζει να δοκιμάσεις φέτος
Πού θα φας καλά στη Λευκωσία την Καθαρά Δευτέρα
Σ' αυτή την αυλή, η Σαρακοστή ξεκινά με τον καλύτερο τρόπο!
16 ταβέρνες στη Λεμεσό για το τριήμερο του καρναβαλιού
Μεζέδες που δεν τελειώνουν, ζωντανή μουσική και παρεΐστικη διάθεση, οι πιο γευστικές στάσεις πριν και μετά τις παρελάσεις
Τις Τρίτες του Μάρτη η Λευκωσία απολαμβάνει steak σε μία γνωστή ταβέρνα
Κάθε Τρίτη στα Λατσιά καθιερώνεται ως Steak Night