Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Πίνουμε το καφεδάκι μας στην πιο... intellectual αυλή της Λευκωσίας!

Φέτος το καλοκαίρι επιλέγουμε "βουτιά" στη… γνώση

Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιουνίου 2021

Όλοι σου οι φίλοι και οι γνωστοί επιδίδονται σε δροσιστικές βουτιές σε κάποια από τις πανέμορφες θάλασσες της Κύπρου και εσύ σκας –και μεταφορικά και κυριολεκτικά– που είσαι κολλημένος στη φλεγόμενη πρωτεύουσα; 

Μη σκας! Δες την αλλιώς και επίλεξε βουτιά στη… γνώση.

Γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο χαλαρωτικό και αναζωογονητικό από το να απολαύσεις το καφεδάκι σου παρέα με ένα καλό βιβλίο και όλα αυτά στο κατάλληλο περιβάλλον.

Κάνε τη διαφορά λοιπόν και πάμε στο "Βιβλιοπωλείο – Καφεαναγνωστήριο το Έρμα", στη παλιά Λευκωσία, σε μια άκρως ατμοσφαιρική παραδοσιακή αυλή, με το πράσινο και την πέτρα να κυριαρχούν και τις ομπρέλες που καλύπτουν όλο το χώρο να προσφέρουν την απαραίτητη δροσιά.

Με το που πατήσεις το πόδι σου σε αυτή τη μικρή όαση της Λευκωσίας, θα ταξιδέψεις αυτομάτως στα παιδικά σου χρόνια στο χωριό. Και αυτή θα είναι μόνο η αρχή. Το πραγματικό ταξίδι θα ξεκινήσει μόλις ανοίξεις το βιβλίο που θα διαλέξεις από τη μεγάλη γκάμα που διαθέτει η βιβλιοθήκη του "Έρμα". Και αν πρέπει να φύγεις αλλά δεν θέλεις το ταξίδι να τελειώσει εκεί, μπορείς εάν το επιθυμείς να αγοράσεις το βιβλίο σου και να μεταφέρεις τη μαγεία στο σπίτι.

(22 346770) Έκτορος 43, παλιά Λευκωσία. 

Το νέο σου στέκι σε περιμένει να το ανακαλύψεις. Γιατί δε θα βρεις πιο ιδανικό περιβάλλον για να ρουφήξεις… γνώση και ένα λαχταριστό καφεδάκι ή μια δροσιστική σπιτική λεμονάδα βεβαίως βεβαίως…

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close