Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Πού θα φας νόστιμο στέικ στον Πρωταρά

Από το 1994 το «Sizzler's Restaurant» στην περιοχή Περνέρα σερβίρει νόστιμο στέικ

Δημοσιεύτηκε στις 09 Ιουλίου 2021

Είναι γνωστό ότι το καλοκαίρι στην Κύπρο σημαίνει Πρωταράς. Είναι επίσης γνωστό ότι το καλοκαίρι είναι συνυφασμένο με ψάρια και θαλασσινά. Εδώ επιτρέψτε μας να διαφωνήσουμε… Δε λέμε, καλό και το ψαράκι το καλοκαίρι, αλλά για τους λάτρεις του είδους, σαν το καλοψημένο steak δεν έχει! 

Το steak είναι σταθερή αξία, ιδανική για εποχή, ημέρα, ώρα και διάθεση και ειδικά όταν έχεις να κάνεις με τους μετρ του είδους, που μετρούν 27 χρόνια εμπειρίας (από το 1994), και ξέρεις ότι θα πετύχουν πάντοτε το σωστό ψήσιμο, τότε… δεν έχει αντίπαλο. Και αν μπορείς να απολαύσεις ένα καλό steak σε ένα ανάλογο ατμοσφαιρικό περιβάλλον, ιδανικό για ρομαντικό δείπνο αλλά και για έξοδο με την παρέα σου, δεν μένει κάτι άλλο παρά να το ζητήσεις. 

Οι διακρίσεις μιλούν από μόνες τους 
Γιατί στο Sizzler’s Restaurant το steak δεν είναι απλώς φαγητό, είναι αγάπη, είναι μεράκι, είναι ζωή. Άλλωστε αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και από τις πολλές διακρίσεις που έλαβαν μέχρι σήμερα. 

Το εστιατόριο βραβεύτηκε το 2019 και το 2020 από τη γνωστή σελίδα GURU ως το καλύτερο εστιατόριο, το καλύτερο service και το καλύτερο steak house, ενώ παράλληλα πήρε την πρωτιά μεταξύ των προτεινόμενων εστιατορίων που ξεχώρισαν στη σελίδα. Ακόμη βρίσκεται σταθερά στην πρώτη τριάδα των εστιατορίων της περιοχής Περνέρα – Πρωταρά στη σχετική λίστα της πλατφόρμας TripAdvisor, έχοντας κατακτήσει κάποιες χρονιές και την πρώτη θέση, συγκεντρώνοντας θετικά σχόλια από επισκέπτες του.

Εμπειρία που… πρέπει να τη ζήσεις 
Και αφού κάναμε τις απαραίτητες συστάσεις, ήρθε η ώρα να μπούμε στο… ψητό και να σου αποκαλύψουμε και το μεγαλύτερο ατού του μαγαζιού που πραγματικά θα σε κάνει να θέλεις να το ζήσεις όλο αυτό από κοντά. Το εστιατόριο περιλαμβάνει flambe πιάτα που ετοιμάζονται στο dining room μπροστά στα -ανυπόμονα να γευτούν το αποτέλεσμα- μάτια των παρευρισκομένων. 

Τι να δοκιμάσεις!
Αν «ψήθηκες» να ζήσεις αυτή τη μοναδική εμπειρία, εμείς σου προτείνουμε να δοκιμάσεις το Steak Alexander the Great, ένα ζουμερό φιλέτο βοδινό με πλούσια σάλτσα από μανιταράκια, κρεμμύδι και φέτα, αναμμένο με brandy και φρέσκα κρέμα, που θα ζήλευε και ο ίδιος ο Μέγας Αλέξανδρος. 

Επίσης σου προτείνουμε το Pork a la king, μια ευφάνταστη δημιουργία με χοιρινά  φιλετάκια συνοδευόμενα από μανιτάρια, ούζο και λευκό κρασί σε κρεμώδη σάλτσα  σαφράν. 

Αν από την άλλη «καίγεσαι» να ζήσεις την τελετουργία του flambé αλλά θέλεις να γευτείς και το θαλασσινό σου, τότε προτείνουμε το Chicken and Prawns Royal, έναν λαχταριστό συνδυασμό με φιλέτο κοτόπουλο και γαρίδες κοκτέιλ, μαγειρεμένα με ούζο και κρασί σε κρεμώδη σάλτσα με άνηθο. 

Πλούσιο μενού για όλα τα γούστα
Όπως έχεις ήδη καταλάβει ο πρωταγωνιστής του μαγαζιού είναι τα steaks. Γι’ αυτό και επιβάλλεται να δοκιμάσεις το signature πιάτο του μαγαζιού που δεν είναι άλλο από το Sizzler' s Steak. Πρόκειται για ένα φιλέτο βοδινό με καυτερή σάλτσα από ντομάτα, κρεμμύδι, μανιταράκια, πράσινες πιπεριές, με πλούσια στρώση από λιωμένο τυρί. Μια πανδαισία γεύσης που σερβίρεται σε ζεστό τηγάνι για να το απολαύσεις όπως του αρμόζει. 

Όμως οι υπεύθυνοι για το μενού του εστιατορίου δεν έχουν επαναπαυτεί στις δάφνες που απολαμβάνουν όντας masters των steaks και γι’ αυτό διαμόρφωσαν έναν πλούσιο κατάλογο που ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στα ιδιαίτερα γούστα των πελατών. 

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι εκτός από την ποικιλία των κρεατικών που διαθέτουν, σερβίρουν επίσης μακαρονάδες, ψαρικά – θαλασσινά, χορτοφαγικά φαγητά και vegan επιλογές.

Όποια και αν είναι όμως η επιλογή σου, σίγουρα θα σου βρουν και το κατάλληλο κρασί για να τη συνοδεύσεις, αφού διαθέτουν μεγάλη γκάμα κρασιών και αφρωδών οίνων. 

Και γλυκάκι για το… τέλος
Είτε παραγγείλες κάποιο από τα flambe πιάτα είτε όχι, ένα γλυκάκι για να κλείσεις το γεύμα σου με τον πιο γλυκό τρόπο είναι απαραίτητο. Είμαστε σίγουροι πως όποιο από τα homemade γλυκά που δημιουργεί η έμπειρη σεφ του εστιατορίου και αν διαλέξεις, οι εντυπώσεις θα είναι εξίσου καλές. 

Εάν είσαι όμως από τους αναποφάσιστους, εμείς θα σε βοηθήσουμε προτείνοντάς σου τη σπιτική crème brulee με τραγανή κρούστα καστανής ζάχαρης, το ζουμερό lava cake με κομματάκια τραγανής σοκολάτας ή αν προτιμάς κάτι πιο δροσιστικό, τότε η καλύτερη επιλογή είναι το deep fried ice cream: τηγανητό παγωτό με επικάλυψη από μέλι και καρύδια, που είμαστε βέβαιοι πως θα καταπλήξει μικρούς και μεγάλους... 

Το Sizzler's Restaurant βρίσκεται στην περιοχή Περνέρα στον Πρωταρά από το 1994 - 27 χρόνια. 

Διεύθυνση: Ηφαίστου 7, Περνέρα, Πρώταρας.
Τηλέφωνο: 23831406 / 96651399
Ώρες λειτουργίας: 17:30-23:00
Websitehttps://sizzler-s-restaurant.webnode.gr/
FacebookSizzler's Restaurant Cyprus
InstagramSizzler's RestaurantOfficialCY

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close