Πάμε Ταξίδι , Guide

Συναυλίες εν πλω με αγαπημένους Έλληνες καλλιτέχνες στις κρουαζιέρες της Celestyal Cruises 

Ζήσε μία μοναδική εμπειρία εν πλω

Δημοσιεύτηκε στις 30 Ιουνίου 2021

Η περίοδος των διακοπών έχει ήδη ξεκινήσει, και ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία μετά από μια δύσκολη χρονιά για όλους μας, το νέο δρομολόγιο 7 διανυκτερεύσεων ««Μυθικό Αρχιπέλαγος» της Celestyal Cruises, αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή, αφού συνδυάζει την ασφάλεια και την άνεση της διαμονής σε κρουαζιερόπλοιο, την εξόρμηση σε μοναδικούς ελληνικούς προορισμούς, αλλά και μια μοναδική εμπειρία εν πλω ψυχαγωγίας με ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα, όσοι από εμάς επιλέξουμε φέτος την κρουαζιέρα «Μυθικό Αρχιπέλαγος» θα έχουμε την ευκαιρία να «ταξιδέψουμε» μουσικά με εν πλω συναυλίες γνωστών Ελλήνων καλλιτεχνών, συνδυάζοντας χαλάρωση και διασκέδαση. 

Αρκεί να σου αναφέρουμε ότι ανάμεσα στους καλλιτέχνες που θα βρίσκονται μαζί μας εν πλω, αναλαμβάνοντα τη διασκέδασή μας είναι και ο συμπατριώτης μας Μιχάλης Χατζηγιάννης

Πιο συγκεκριμένα, η νέα κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων «Μυθικό Αρχιπέλαγος», που ξεκινά για πρώτη φορά φέτος από το λιμάνι Λεμεσού στις 3 Ιουλίου, με εβδομαδιαίες αναχωρήσεις μέχρι τις 21 Αυγούστου, περιλαμβάνει προσεγγίσεις σε Άγιο Νικόλαο (Κρήτη), Λαύριο (Αθήνα), Θεσσαλονίκη και ακολούθως Μύκονο, Σαντορίνη και Ρόδο.

Μια αυθεντική ελληνική εμπειρία με την πλούσια ιστορία, τον συναρπαστικό πολιτισμό και τη γευστική κουζίνα της χώρας.  

Οι εν πλω εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν κατά τις αναχωρήσεις 3 & 10 Ιουλίου, με δύο μελωδικές καλλιτεχνικές εμφανίσεις με έναν από τους μεγαλύτερους Έλληνες συνθέτες και σολίστ στο μπουζούκι, τον Θανάση Πολυκανδριώτη. Μαζί του ο αγαπημένος λαϊκός ερμηνευτής Στέλιος Διονυσίου και η Αγνή Καλουμένου. Οι γνωστοί καλλιτέχνες θα πραγματοποιήσουν συναυλία κάτω από τα «αστέρια» και πιο συγκεκριμένα στους ανοικτούς χώρους του κρουαζιερόπλοιου, ερμηνεύοντας τραγούδια που αποπνέουν αληθινή και αυθεντική Ελλάδα.

 

Έπειτα, κατά την αναχώρηση της 17ης Ιουλίου, τη σκηνή αναλαμβάνει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ο οποίο θα συνεπάρει τους ταξιδιώτες με τη μελωδική φωνή του και τα αξεπέραστα τραγούδια του σε μια μαγική μουσική βραδιά.

Στις δύο επόμενες αναχωρήσεις, 24 & 31 Ιουλίου, οι επιβάτες θα ταξιδέψουν «ονειρικά» με τους ONIRAMA! Το γνωστό μουσικό συγκρότημα θα ξεσηκώσει τους πάντες με τις γνωστές επιτυχίες του, το πάθος και την ενέργειά του, στο πλαίσιο της φετινής δυναμικής καλοκαιρινής τους περιοδείας #FlowerToThePeopleTour.

Η κρουαζιέρα «Μυθικό Αρχιπέλαγος» υπόσχεται να προφέρει σε όλους τους λάτρεις της κρουαζιέρας, μια ξεχωριστή και ολοκληρωμένη ταξιδιωτική εμπειρία, με ασφάλεια χάρη στα αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής που ακολουθεί η Celestyal Cruises. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα αποτελεί μία ιδιαίτερη πρόταση για τους επιβάτες της, και απευθύνεται σε όλους όσοι θέλουν να αποκτήσουν μία γνήσια εμπειρία διασκέδασης και εν πλω φιλοξενίας σε πολύ προσιτή και συμφέρουσα τιμή ενώ τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://celestyal.com/el/

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close