Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Δύο φοβερά σπιτάκια στο βουνό, για ξεχωριστή διαμονή

Αν αναζητάς την απομόνωση, τη χαλάρωση και την ηρεμία, σου έχουμε την τέλεια λύση!

Δημοσιεύτηκε στις 30 Ιουνίου 2021

Καλοκαίρι θα πει θάλασσα και βουτιές, παγωτό, βαβούρα, παιδικές φωνές, εξορμήσεις και τραγούδια… Το καλοκαίρι όμως μπορεί να είναι και πολλά περισσότερα.
Ηρεμία, χαλάρωση, απόδραση, δροσιά, αναζωογόνηση! 

Εάν, λοιπόν, η βαβούρα της πόλης σε έχει μπουχτίσει και οι γρήγοροι ρυθμοί της σύγχρονης ζωής σε έχουν κουράσει, αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα ταξίδι στο χρόνο και την απόλυτη χαλάρωση, μια απόδραση μακριά απ’ όλους και απ’ όλα, που θα σε αναζωογονήσει πλήρως και θα σε κάνει να δεις τη ζωή με άλλα μάτια, εκτιμώντας την ευτυχία που μπορεί να σου προσφέρει η απλότητα. 

Μη βιαστείς να πεις πως τέτοιο μέρος δεν υπάρχει, καθώς εμείς σου το έχουμε ήδη βρει… 

Πρόκειται για το Apanemia Inn, ένα ειδυλλιακό αγροτουριστικό θέρετρο που βρίσκεται στο χωριό Λόφου, ένα από τα πιο όμορφα και γραφικά κρασοχώρια της Λεμεσού. Η προνομιακή τοποθεσία της Λόφου, που απέχει περίπου μισή ώρα οδικώς τόσο από τη Λεμεσό όσο και από το βουνό του Τροόδους, την καθιστά ιδανικό προορισμό για κάθε εποχή του χρόνου. 

Διαμονής με όλες τις ανέσεις
Το Appanemia Inn, διαθέτει δύο διαφορετικού τύπου καταλύματα, το Apanemia Studio και το Apanemia House. Η αισθητική και των δύο καταλυμάτων είναι εξαιρετική, καθώς το αποτέλεσμα αποτελεί προϊόν ενός πολύ προσεγμένου «παντρέματος» του παραδοσιακού με το μοντέρνο. Οι «σύγχρονες πινελιές» που δόθηκαν στο χώρο είναι πολύ διακριτικές και προσεγμένες, με απόλυτο σεβασμό στην παράδοση του τόπου, ώστε να δημιουργείται στον φιλοξενούμενο η αίσθηση πως ταξιδεύει σε μακρινές εποχές του παρελθόντος, τότε που η ζωή ήταν πιο απλή και πιο όμορφη. 

Apanemia studio, για ρομαντικές αποδράσεις 
Το Apanemia Studio είναι ένα πολυτελές ευρύχωρο στούντιο, που ενδείκνυται για ρομαντικές διακοπές με το ταίρι σου. Το μεγάλο παραδοσιακό κυπριακό κρεβάτι και το εξωτερικό τζακούζι στην αυλή αποτελούν τα μεγάλα ατού του καταλύματος, που ενισχύουν την εναρμονισμένη αντίθεση μεταξύ παλιού και νέου, καθιστώντας το μια μοναδική εμπειρία που πρέπει να γευτείς. Εξάλλου το γεγονός ότι ο χώρος λειτουργούσε κάποτε ως αποθήκη, δηλώνει και με το παραπάνω την ιστορικότητα του μέρους. Παράλληλα παρέχονται όλες οι σύγχρονες ανέσεις όπως κλιματισμός, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και δωρεάν Wi-Fi. 

Apanemia House, για απόλυτη χαλάρωση 
To Apanemia House, είναι μια πολυτελής αυτόνομη κατοικία που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 6 ενήλικες και περιλαμβάνει 2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ένα ευρύχωρο σαλόνι-τραπεζαρία με το τζάκι της να προσδίδει αρχοντιά και κλάση στο χώρο. Η ιστορική οικία που μετρά πάνω από 100 χρόνια ζωής και στο παρελθόν χρησιμοποιείτο ως φάρμα, διαθέτει επίσης δύο αυλές κι ένα όμορφο αίθριο, ιδανικά για να περάσεις απόλυτες στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης με την παρέα ή την οικογένεια κάτω από τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό. 

Και κρασί και πλούσιο πρωινό
Στο Apanemia Inn δεν θα απολαύσεις μόνο φιλοξενία, ανέσεις και ηρεμία, αλλά και ζεστή φιλοξενία. Αρχικά θα σε καλωσορίζουν με ένα μπουκάλι καλό κρασί, ενώ στο κατάλυμα σε περιμένει και πρωινό γεύμα το οποίο φτιάχνεται και προσφέρεται αποκλειστικά στους επισκέπτες του από τους πολύ φιλόξενους ιδιοκτήτες του. 

Ανακαλύπτοντας τα μυστικά της περιοχής 
Στα συν όμως πρόσθεσε και το ότι το Apanemia Inn εξοπλίζει τους φιλοξενούμενούς του με ποδήλατα, ώστε να εξερευνήσουν με την άνεσή τους, τους θησαυρούς που κρύβονται στην κοινότητα της Λόφου και στις γύρω περιοχές. Παρθένα φυσική ομορφιά, γραφικά σοκάκια και γουστόζικα μαγαζάκια είναι μερικές από τις εκπλήξεις που περιμένουν τους… επίδοξους εξερευνητές. 

Πληροφορίες/κρατήσεις: 99 527711
Facebook: Apanemia Inn - Lofou/Cyprus
Instagramapanemia_inn

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close