Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

3 μπαράκια με αυλή για απίθανα κοκτέιλ το σαββατοκύριακο

Γιατί το καλοκαίρι απαιτεί δροσιστικά κοκτέιλ με καλή παρέα

Δημοσιεύτηκε στις 01 Ιουλίου 2021

Το σαββατοκύριακο είναι εδώ και η διάθεσή μας, όπως και η θερμοκρασία, «χτυπάνε κόκκινο».

Η επιλογή λοιπόν για το σαββατοκύριακο είναι ξεκάθαρη! Δροσιστικά κόκτειλ με καλή παρέα, σε κάποια από τα πιο must μπαράκια της Κύπρου.

Gin Garden – Λεμεσός
Ο απόλυτος ναός του τζιν παραμένει σταθερά μια από τις top καλοκαιρινές επιλογές για ποτάκι στη Λεμεσό.

Σε μια πανέμορφη, γραφική τοποθεσία στο ιστορικό κέντρο της Λεμεσού, η «καλοκαιρινή έκδοση» του γνωστού Library, έχει διαμορφώσει μια άκρως ατμοσφαιρική αυλή που επιβάλλεται να επισκεφθείς…

Πανέμορφη καταπράσινη αυλή, καλαίσθητη διακόσμηση με γουστόζικα άσπρα φωτάκια να την αναδεικνύουν και όλα αυτά υπό την επιβλητική θέα του περίφημου Μεγάρου Παυλίδη που προσδίδει στο χώρο μια αίγλη μοναδική.

Για τους old school λάτρεις του τζιν το μαγαζί διαθέτει μεγάλη γκάμα από μάρκες τζιν που τα συνδυάζει με το κατάλληλο για το καθένα από αυτά τόνικ. Και τα κοκτέιλ του… όνειρο! Με αμέτρητες επιλογές ευφάνταστων κοκτέιλ με βάση το τζιν – και όχι μόνο – οι έμπειροι bartenders του Gin Garden διαθέτουν την ιδανική επιλογή για κάθε διάθεση και γούστο.

Για αυτούς που επιζητούν μια γλυκιά δροσιστική νότα στη βραδιά τους προτείνουμε το signature cocktail τους La La Land, ενώ για τους πιο τολμηρούς, προτείνουμε το The Player με μια καυτερή πιπεριά να δεσπόζει μέσα στο ποτήρι και προκαλεί όσους έχουν «άγνοια κινδύνου» να τη δοκιμάσουν…

Κάνε την κράτησή σου εδώ.
(96108877) Ιφιγένειας 23, Λεμεσός.

 

High and Wet Σούβενιρ Bar – Λευκωσία
α καλοκαιρινά σαββατοκύριακα στη Λευκωσία έχουν πλέον το ιδανικό στέκι για να την παλέψεις στην καυτή πρωτεύουσα.

Το High and Wet Σουβενίρ Bar, η μόνιμη στέγη των δημιουργών του pop up bar στην ταράτσα του 10.10 Hall, είναι το πιο ιντριγκαδόρικο και καλά κρυμμένο μυστικό στην καρδιά του παλιού Στροβόλου.

Στην αυλή ενός παλιού αρχοντικού με ήπιο φωτισμό και αρχαιοελληνικά αγάλματα να κοσμούν το χώρο και όλα αυτά υπό τους ήχους ηλεκτρονικής μουσικής , θα ζήσεις μια εμπειρία μοναδική, καθώς θα νομίζεις πως είσαι καλεσμένος σε κάποιο «alternative συμπόσιο» στην αρχαία Αθήνα και τα… πίνεις παρέα με τον Σωκράτη και τον Πλάτωνα!

Βάλε στην εξίσωση και τα απολαυστικά modern classic cocktails που σερβίρουν, συμβαδίζοντας απόλυτα με την ιδέα του όλου concept να ανακατέψουν το παλιό με το νέο, τα οποία μπορείς να συνδυάσεις με εκλεκτά «τσιμπήματα» και είμαστε σίγουροι πως έχεις ήδη κλειδώσει την επιλογή σου για το σαββατοκύριακο που πλησιάζει…

Κάνε την κράτησή σου εδώ
(99 758578) Λεωφόρος Προδρόμου 2, ιστορικός πυρήνας Στροβόλου.

 

Old market – Λάρνακα
Ο παλμός της νυχτερινής ζωής στη Λάρνακα χτυπά στην περιοχή της Παλιάς Αγοράς και πιο συγκεκριμένα στο δρομάκι «Κλεάνθη Καλογερά».

Επομένως και γι’ αυτό το σαββατοκύριακο, επιλέγουμε το Old Market St. Τα ξύλινα τραπεζάκια με τα υπερυψωμένα σκαμπό, οι φοινικιές που δεσπόζουν στο χώρο και ο διακριτικός αλλά πάντα καλαίσθητος φωτισμός του είναι που έχουν καταστήσει το Old Market St σταθερή αξία στη συνείδηση των Λαρνακέων.

Άλλωστε σκοπός του μαγαζιού ήταν η δημιουργία ενός vintage – cozy περιβάλλοντος εμπνευσμένου από την αμερικάνικη κουλτούρα του 1920 και τα αποτελέσματα δικαίωσαν τους δημιουργούς του και με το παραπάνω.

Εάν λοιπόν όλα αυτά σε προϊδεάζουν ότι εκεί θα γευτείς τα - ίσως - καλύτερα κοκτέιλ της ζωής σου, τότε έχεις πέσει μέσα. Γιατί οι υπεύθυνοι του μαγαζιού έχουν κάνει το ποτό… επιστήμη! Με πάνω από 30 επιλογές σε signature mixes καταλαβαίνεις πως εδώ θα περάσεις φανταστικά.

Και αν πεινάσεις ακόμα καλύτερα! Το Tapas menu και τα platters του Old Market St θα γεμίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το στομάχι σου και την… καρδιά σου.

(94 011011) Κλεάνθη Καλογερά 51.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close