Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ένας νέος, "μυστικός" κήπος για street food και μπίρα, μόλις έκανε την εμφάνισή του

Το GardenScapes είναι -ίσως- ό,τι πιο χαλαρό έχει συμβεί στην Πάφο αυτό το καλοκαίρι

Δημοσιεύτηκε στις 02 Ιουλίου 2021

Άρτι αφιχθέν στο κέντρο σχεδόν της Κάτω Πάφου, προτείνει έναν πολύχρωμο, ατμοσφαιρικό χώρο, για μπίρα, street food και (ενίοτε) ποδόσφαιρο! 

Τι άλλο να ζητήσει κανείς από μία χαλαρή βραδιά! 

Άσε που βάλθηκε να συστήσει στους κατοίκους της πόλης και όχι μόνο την πολύ νόστιμη και άκρως ενδιαφέρουσα street food φιλοσοφία του, η οποία τα θέλει όλα να σερβίρονται πάνω σε καλαμάκι! 

Ο λόγος για το GardenScapes, έναν νέο και πολύ όμορφο κήπο, που μόλις έκανε την εμφάνισή του στην Πάφο, στην περιοχή των Τάφων των Βασιλέων (κοντά στα McDonald;s).

Το χαριτωμένο σκηνικό, με τα λαμπάκια, το ξύλινο πάτωμα, τα πολύχρωμα παραθυρόφυλλα θα σε εμπνεύσει και θα σου ανοίξει ακόμα περισσότερο την όρεξη για... νόστιμο street food. 

Στο μενού του θα βρεις κρύα ορεκτικά, κρεατικά στη σχάρα (επιλογές από χοιρινό, κοτόπουλο, λουκάνικο, γαρίδες, καλαμάρι ή χταπόδι) και συνοδευτικά (όπως τηγανητές πατάτες, τυροκαυτερή, μελιτζανοσαλάτα)... όλα σερβιρισμένα σε καλαμάκια, τα οποία πωλούνται ένα-ένα, ετσι ώστε να παραγγέλνεις όσα τραβά η όρεξή σου και όποτε εσύ το θέλεις.

Στο μενού, ξεχωρίζουν επίσης η μεγάλη ποικιλία σε μπίρες, draught και σε μπουκάλι, κοκτέιλ, ενώ τα κρασιά και gin που επίσης θα βρεις στη λίστα τους σού δίνουν ακόμα περισσότερες επιλογές! 

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 99655681. Ανοιχτό από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 5 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα.

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close