Δημοσιεύτηκε στις 22 Μαΐου 2024
Ο Μπίλι Ζέιν μεταμορφώθηκε στον πρωταγωνιστή του «The Godfather» (Ο Νονός) Μάρλον Μπράντο για τη νέα βιογραφική ταινία «Waltzing with Brando».
Ο ελληνικής καταγωγής, Αμερικανός ηθοποιός δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram εικόνες από τα γυρίσματα και η ομοιότητά του με τον Μπράντο είναι εντυπωσιακή.
Η ταινία «Waltzing with Brando» διαδραματίζεται στα τέλη της δεκαετίας του 1960 και στις αρχές της δεκαετίας του 1970, όταν ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αγόρασε την ιδιωτική ατόλη Τετιαρόα στον Νότιο Ειρηνικό, όπου γύρισε το «Mutiny On The Bounty» (Η Ανταρσία του Μπάουντι) του 1962. Ο Μάρλο Μπράντο ερωτεύτηκε την Τετιαρόα και στρατολόγησε τον Τζατζ, έναν αρχιτέκτονα, για να χτίσει ένα χωριό, ένα σπίτι και ένα οικολογικό ξενοδοχείο στο νησί.
Στην ταινία «Waltzing with Brando» πρωταγωνιστούν επίσης οι Τία Καρέρε, Ρίτσαρντ Ντρέιφους, Καμίλ Ραζά και άλλοι.


Σε συνέντευξή του στο Deadline, ο Ζέιν, ο οποίος είναι επίσης παραγωγός στην ταινία, είπε ότι η ταινία για τον Μπράντο είναι «ένα γράμμα αγάπης στην Ταϊτή στον ίδιο και στο πάθος του». Ο Ζέιν αναγνώρισε επίσης πόσο ο Μπράντο ήταν μπροστά από την εποχή του όσον αφορά τον ακτιβισμό για τα πολιτικά δικαιώματα και το περιβάλλον.
«Υπερασπίστηκε τα πολιτικά δικαιώματα, παρέλασε με τον δρ Μάρτιν Λούθερ Κινγκ» είπε ο ηθοποιός του. «Αυτό που κανείς δεν γνωρίζει είναι τι έκανε για το περιβάλλον ως ακτιβιστής και η προνοητικότητα που είχε για το τι στην πραγματικότητα θα γίνει με την κλιματική κρίση».
Σχετικά
Η Frida Kahlo και ο Diego Rivera γίνονται σειρά στο Netflix
Η νέα παραγωγή του Netflix θα βασίζεται στο μυθιστόρημα της Claire Berest και θα εστιάζει στη σχέση, τη ζωή και την καλλιτεχνική διαδρομή της Frida Kahlo και του Diego Rivera
Ο Διάβολος Φοράει Prada 2: Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ του σίκουελ
«Συνήλθε. Έχουμε δουλειά να κάνουμε και με το "εμείς", εννοώ εσένα», λέει η θρυλική Miranda Priestly – Μέριλ Στριπ.
Η νέα κατηγορία που μπαίνει στα φετινά Όσκαρ και τι σημαίνει
Γιατί η Ακαδημία αποφάσισε να αναγνωρίσει θεσμικά το κάστινγκ και ποιοι διεκδικούν το πρώτο βραβείο
Η Κέιτ Γουίνσλετ στον νέο «Αρχοντα των δαχτυλιδιών»
Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Δεκεμβρίου 2027 από τη Warner Bros
Όσκαρ 2026: Ανώνυμες ψήφοι αποκαλύπτουν το φαβορί για «ταινία της χρονιάς»
Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος εφαρμόστηκε μια νέα διαδικασία ψηφοφορίας
Ο Ελάιτζα Γουντ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής στον ρόλο του Φρόντο
Ο αγαπημένος ηθοποιός δηλώνει πως δεν θα ήθελε κανέναν άλλο να υποδυθεί τον Φρόντο και αφήνει να εννοηθεί πως μπορεί να επιστρέψει στο επερχόμενο πρίκουελ «The Hunt for Gollum».
«Πολύ πιθανό» θεωρεί ο Τζέιμς Κάμερον το 4ο «Avatar»
Η 3η ταινία σημείωσε υπολογίσιμη πτώση στα ταμεία καθιστώντας τα άλλα δύο κεφάλαια ευάλωτα στην διάθεση του στούντιο, αλλά και του ίδιου του Κάμερον.
Η Μάιλι Σάιρους επιστρέφει για να γιορτάσει τα 20 χρόνια της Χάνα Μοντάνα, δείτε το τρέιλερ για το επετειακό αφιέρωμα
Το επεισόδιο θα γυριστεί μπροστά σε ζωντανό κοινό στο στούντιο
Η μαγεία της Τίνκερ Μπελ «ζωντανεύει» ξανά σε μία νέα σειρά
Η αγαπημένη νεράιδα έχει συμμετάσχει σε αμέτρητες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές τα τελευταία εβδομήντα χρόνια.
Ο Aρνολντ Σβαρτσενέγκερ ετοιμάζει επιστροφή στα «Predator», «Conan» και «Commando»
Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι συζητά ήδη την επιστροφή του σε τρία από τα πιο εμβληματικά franchises της καριέρας του.
Τι λένε τα προγνωστικά των Όσκαρ του 2026
Η φετινή σεζόν των βραβείων έχει ήδη καταγράψει αρκετές εκπλήξεις και ανατροπές, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων εκπλήξεων και στην τελική απονομή των Όσκαρ