Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Η νέα, ωραία καλοκαιρινή αυλή της Λευκωσίας, για κρασί, φαγητό και μουσική

"To somateion" άλλαξε και μας αρέσει πολύ!

Δημοσιεύτηκε στις 07 Ιουλίου 2021

Η διακριτική πρόσοψη του κτηρίου, στην παλιά Λευκωσία απέναντι από το Ομεριέ (επί της οδού Τυλληρίας 6), κανέναν δεν προϊδεάζει ότι κρύβει μια μικρή εσωτερική αυλή με καμάρες από πουρόπετρα αλλά και πολύ καλό ελαφρύ και υγιεινό φαγητό.
 
“to_somateion” (Σωματείο Λάρνακας Λαπήθου), έχει ανακαινιστεί και άνοιξε ξανά τις πόρτες του για να σε υποδεχτεί με ανανεωμένο μενού αλλά και διανθισμένη λίστα κρασιών.

Ο χώρος χωρίζεται σε 3 βασικά μέρη: τους εσωτερικούς χώρους, την αυλή με τη μεγάλη μουριά αλλά και το κομμάτι της μικρής ταράτσας όπου είναι ο πιο ιδιαίτερος.


 
Σημείο συνάντησης!
Στοχεύει μάλιστα να γίνει ο ιδανικός προορισμός για χαλάρωση και ηρεμία μετά την ένταση του γραφείου ή ακόμα και για διασκέδαση. Ενώ μπορεί κάλλιστα να φιλοξενήσει εσένα και τους συνεργάτες σου ως ένας εναλλακτικός χώρος γραφείου για τις επαγγελματικές σας συναντήσεις.

“to_somateion”, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για παρουσιάσεις προϊόντων, σεμιναρίων, διαλέξεων αλλά και ως εκθεσιακός χώρος.


 
Πλούσιο μενού
Από τον κατάλογο του νέου χώρου, μπορείς να επιλέξεις και να απολαύσεις, σπιτικά υγιεινά εδέσματα, κρύα σνακ αλλά και σαλάτες με τη συνοδεία ενός καφέ, μιας σπιτικής λεμονάδας, μιας παγωμένης μπύρας, καθώς επίσης και ενός καλού κρασιού.
 
Στους χώρους τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας που ισχύουν αυτή τη στιγμή από το Υπουργείο Υγείας.
 
Δες τις εικόνες από το νέο χώρο της Λευκωσίας και πάρε μία πρώτη γεύση και ενημέρωση, προτού το επισκεφθείς κι από κοντά.
 
Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την οικοδέσποινα του χώρου, Άντρη Μαραγκού στο τηλέφωνο 99 606884.

(99606884) Τυλληρίας 6, παλιά Λευκωσία, απέναντι από τον χώρο στάθμευσης του τζαμί.
Facebook: to_somateion
Instagram: to_somateion

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close