19-25 August 2021
Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

Black Widow

Η Scarlett Johansson υποδύεται (για τελευταία φορά) την ηρωίδα της Marvel στην πρώτη της σόλο ταινία

Δημοσιεύτηκε στις 07 Ιουλίου 2021

Μετά τις εξαιρετικές της ερμηνείες στο δραματικό 'Marriage Story' και στη σατιρική κωμωδία 'Jojo Rabbit' που της χάρισαν διπλή υποψηφιότητα στα περσινά Όσκαρ, η Scarlett Johansson ενσαρκώνει ξανά το ρόλο της Natasha Romanoff (γνωστής ως 'Black Widow') αυτή τη φορά σε μία σόλο ταινία σε σκηνοθεσία Cate Shortland ('Berlin Syndrome'), που αποτελεί μάλιστα και την πρώτη ταινία της τέταρτης φάσης του Marvel Cinematic Universe.

Η πλοκή ξεκινά αμέσως μετά τα γεγονότα του 'Captain America: Civil War' και πριν διαδραματιστεί το 'Avengers: Infinity War', ενώ αποκαλύπτει αρκετά για το παρελθόν της 'Μαύρης Χήρας' στη Ρωσία. Είναι μια ταινία για την αυτο-συγχώρεση και τις οικογένειες, στην οποία η ηρωίδα έρχεται αντιμέτωπη με τον εαυτό της και με όλα όσα συντέλεσαν σε αυτό που έγινε.

Στην ταινία εμφανίζονται επίσης η Florence Pugh, ο David Harbour, η Rachel Weisz και ο Robert Downey Jr., ο οποίος κάνει εδώ την τελευταία του εμφάνιση ως Tony Stark/ Iron Man.

 Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή είναι η τελευταία εμφάνιση της Scarlett Johansson ως 'Black Widow', αλλά και στο σύμπαν των υπερηρώων της Marvel. H λαμπερή σταρ του Χόλιγουντ που όπως αποκαλύφθηκε σήμερα ότι περιμένει το δεύτερό της παιδί, πρόσφατα δημοσιοποίησε και το πόσο δυσαρεστημένη αισθάνεται με την υπερ-σεξουαλικοποίηση της ηρωίδας της στο 'Iron Man 2'.

 

 

Καθ 22.25

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close