Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Οι γλυκατζήδες της Λευκωσίας, μόλις απέκτησαν ένα ακόμα στέκι 

Βρήκαμε τα καλύτερα παραδοσιακά (και όχι μόνο) γλυκά της πρωτεύουσας

Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιουλίου 2021

Είσαι «full time» γλυκατζής ή απλώς σε έπιασε υπογλυκαιμία; Όποιο από τα δύο κι αν ισχύει, η ουσία παραμένει η ίδια: και τι δε θα ‘δινες τώρα για ένα καλό γλυκό! 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά, αρκεί να επιλέξεις την ιδανική τοποθεσία, η οποία σου έχει την καλύτερη επιλογή για γλυκό στη Λευκωσία: το Γλυκοπωλείο Μελίρρυτον!

Ένα όνομα, τέσσερις τοποθεσίες, ίδια ατμόσφαιρα, μοναδική ποιότητα!
Το Μελίρρυτον μάς πρωτοσυστήθηκε στην λεωφόρο Σταυρού, αλλά δεν άργησε να επεκταθεί σε άλλες 3 τοποθεσίες στη Λευκωσία και να εξελιχθεί σε μία επιτυχημένη αλυσίδα. Από τη Σταυρού λοιπόν, η επιτυχία μεταφέρθηκε στα Λατσιά, όπου άνοιξε το δεύτερο κατάστημα της αλυσίδας. Ακολούθησε το Δάλι, ενώ μόλις πριν από μερικές μέρες το Μελίρρυτον έφτασε και στην Έγκωμη, όπου λειτούργησε στο ανανεωμένο The Mall of Egkomi. Το ωραίο δε είναι ότι όλα τα μαγαζιά, διατηρούν το ίδιο ρετρό χαρακτήρα στον πανέμορφο χώρο, ο οποίος σε ταξιδεύει στις παλιές καλές εποχές ενώ η φιλόξενη ατμόσφαιρά τους είναι από μόνα τους αρκετά για να σε κερδίσουν. 

Από τον Σεπτέμβριο μάλιστα θα μας υποδέχεται και στο Neo Plaza, το σύγχρονο και πρωτότυπο εμπορικό πάρκο που αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του στην Κοκκινοτριμιθιά.

Όλοι μιλάνε για τα γλυκά του! 
Αν είσαι λάτρης του παλιού καλού παραδοσιακού γλυκού τότε (μάλλον) βρήκες ήδη το στέκι σου. Στο «Μελίρρυτον» δίνουν πολύ μεγάλη σημασία στην παράδοση και φτιάχνουν με πολύ μεράκι και μεγάλη προσοχή τις πιο ξεχωριστές γεύσεις γεμάτες με άρωμα Ανατολής, που θα σου «σπάσουν» τη μύτη και θα απογειώσουν τη γεύση σου.

Κι επειδή ως γνωστόν μια πετυχημένη συνταγή δεν την αλλάζεις, ειδικά αν είναι και παραδοσιακή, στο «Μελιρρύτον» ακολουθούν πιστά αυτή τη φιλοσοφία, βάζοντας ωστόσο και οι ίδιοι το… χεράκι τους, μιας και σερβίρουν τα γλυκά τους να είναι πάντα φρέσκα, φτιαγμένα στο χέρι και με τις καλύτερες πρώτες ύλες. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι εδώ το καλό, παραδοσιακό γλυκό είναι ζήτημα ποιότητας, υλικών και φρεσκάδας! 

Πέραν όμως των παραδοσιακών τύπων, εδώ και οι πιο «μοντέρνοι» γλυκατζήδες δε θα μείνουν παραπονεμένοι, αφού το «Γλυκοπωλείο Μελίρρυτον» δεν επαναπαύεται με τα παραδοσιακά γλυκά του, αλλά «ψάχνεται» και με πιο καινούργιες γεύσεις και συνταγές όπως είναι για παράδειγμα τα brownies του που σερβίρονται αχνιστά με παγωτό σοκολάτας, μπισκότο και ζεστές σοκολάτες bueno και πραλίνα και είναι σκέτη απόλαυση! 

Και αν θέλεις να μεταφέρεις λίγη από τη μαγεία του στο σπίτι, μπορείς φεύγοντας να πάρεις μαζί σου ένα από τα υπέροχα ταψιά τους και να διαλέξεις από μια σειρά επιλογών όπως σοκολατόπιτες, πορτοκαλόπιτες, καρυδόπιτες, εκμέκ και πολλά άλλα. 

Kαφές και γλυκό πάνε μαζί
Κανένα πρόβλημα! Γιατί το «Γλυκωπολείο Μελιρρυτον» αν και προφανώς ειδικεύεται στα γλυκά, δεν είναι μόνο αυτό. Εκεί μπορείς να απολαύσεις με την παρέα ή την οικογένειά σου έναν απολαυστικό δροσιστικό καφέ ή έναν ζεστό cappuccino, εάν είσαι από αυτούς που προτιμούν τον καφέ τους ζεστό ανεξαρτήτως καιρού, ένα φρεσκοστυμμένο χυμό, ή ακόμα και λεμονάδες με stevia. 

Στα "οπωσδήποτε" που πρέπει να δοκιμάσεις, πρόσθεσε και τα βελούδινα και υγιεινά smoothies τους, που φτιάχνονται με φρούτα! 

Και αν τυχόν πριν από το γλυκό, που επιβάλλεται να δοκιμάσεις, θέλεις και το αλμυρό σου, τότε είσαι τυχερός γιατί εδώ διαθέτουν καθημερινά λαχταριστές παραδοσιακές πίτες όπως τυρόπιτα, σπανακόπιτα κ.ά. 

Αν λοιπόν ψάχνεις ένα όμορφο μέρος με υπέροχα γλυκά αλλά και αλμυρά για να απολαύσεις το καφεδάκι σου ή τη λεμονάδα σου, τότε το «Γλυκοπωλείο Μελίρρυτον» θα σε περιμένει για να σε καταπλήξει… 

Όραμά των ανθρώπων του, άλλωστε, είναι να προσφέρουν καθημερινά την ποιότητα και την εξυπηρέτηση που αξίζει στους πελάτες τους! 

Διάλεξε απλά προορισμό:
(22320303) Λεωφ.Σταυρού 48, Στρόβολος.
(22333880) Αρχ. Μακαρίου Γ΄ 115, Λατσιά.
(22521680) Χαλκάνωρος 43, Δάλι.
(22624624) Mall of Engomi, Έγκωμη.

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα- Παρασκευή 07:30-24:00, Σάββατο & Κυριακή 08:00-24:00.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close