Wine Guide , Εστιατόρια

Ανανεωμένη, μοντέρνα εμφάνιση για τα κρασιά του Οινοποιείου Κυπερούντας

Νέα εμφάνιση για τα Κρασιά «Πετρίτης», «Ανδεσίτης» και «Κυπερούντα Ροζέ» μετά από 21 χρόνια

Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαΐου 2024

Το Οινοποιείο Κυπερούντας με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση των διάσημων ετικετών των κρασιών «Πετρίτης», «Ανδεσίτης» και «Κυπερούντα Ροζέ», 21 χρόνια μετά την αρχική τους κυκλοφορία.

Με έμπνευση την αρμονία, την ισορροπία και την έμπνευση που προσφέρει η φύση, οι ετικέτες ανασχεδιάστηκαν και απέκτησαν ένα σύγχρονο και κομψό ύφος που αντικατοπτρίζει την υψηλή ποιότητα και διατηρεί την αυθεντικότητά τους. Το κουκουνάρι, σύμβολο του Οινοποιείου Κυπερούντας και της περιοχής καταγωγής του (Πιτσιλιάς), παραμένει το κυρίαρχο στοιχείο στις νέες ετικέτες, προσδίδοντας μια μοναδική διακριτή εμφάνιση και υποδηλώνοντας παράλληλα τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του κλίματος της περιοχής και των τριών κρασιών.

MT_05840.jpg

Οι ανανεωμένες ετικέτες συστήθηκαν επίσημα στο κοινό και σε εκπροσώπους του Τύπου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Στροβόλου, την Πέμπτη, 30 Μαΐου. Η παρουσίασή τους έγινε από τον κύριο Μηνά Μηνά, Οινολόγο και Γενικό Διευθυντή του Οινοποιείου Κυπερούντας, και την κυρία Όλγα Καρακόκκινου, Marketing Manager αλκοολούχων ποτών και κρασιών της PPD Global Κύπρου όπου οι παρευρισκόμενοι ανακάλυψαν τη φιλοσοφία και τις λεπτομέρειες πίσω από τις ανασχεδιασμένες ετικέτες που αναδεικνύουν τον μοναδικό χαρακτήρα του κάθε κρασιού.

MT_05600.jpg

Μέσω αυτής της ανανέωσης, το Οινοποιείο Κυπερούντας επιθυμεί να προσφέρει μια αναβαθμισμένη εμπειρία στους καταναλωτές, τόσο σε αυτούς που έχουν δείξει ήδη την προτίμησή τους στα τρία αυτά κρασιά όσο και σε όσους τα ανακαλύψουν για πρώτη φορά, με μια φρέσκια αισθητική που αντανακλά το πάθος και την αφοσίωση του Οινοποιείου Κυπερούντας στην παραγωγή εκλεκτών κρασιών υψηλής ποιότητας.

Επίσημος διανομέας των κρασιών του Οινοποιείου Κυπερούντας η εταιρία PPD Global.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Οινοποιείου Κυπερούντας: kyperoundawinery.com

MT_05672.jpg

Σχετικά με το Οινοποιείο Κυπερούντας
Το οινοποιείο Κυπερούντας, άνοιξε τις πύλες του το 1989 και βρίσκεται σε ένα από τα κεφαλοχώρια της Πιτσιλιάς. Οι αμπελώνες του οινοποιείου βρίσκονται στα 1200 μέτρα υψόμετρο, καθιστώντας το την υψηλότερη οινοποιία της Ευρώπης και μία από τις υψηλότερες στον κόσμο. Το μοναδικό κλίμα της Κυπερούντας, ο σύγχρονος εξοπλισμός του οινοποιείου και φυσικά το ταλέντο των Ανθρώπων του, συμβάλλουν στην παραγωγή οίνων ανώτερης ποιότητας. H γκάμα των προϊόντων του αποτελείται από 12 κρασιά: Πετρίτης, Ανδεσίτης, Κυπερούντα Ροζέ, Ψηλά Κλήματα, Άλιμος, Σκοπός, Ακτή, Ανατολή , Δύση, ΕΠΟΣ λευκό, ΕΠΟΣ κόκκινο και την Κουμανταρία Κυπερούντας.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close