Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαΐου 2024
Το Οινοποιείο Κυπερούντας με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση των διάσημων ετικετών των κρασιών «Πετρίτης», «Ανδεσίτης» και «Κυπερούντα Ροζέ», 21 χρόνια μετά την αρχική τους κυκλοφορία.
Με έμπνευση την αρμονία, την ισορροπία και την έμπνευση που προσφέρει η φύση, οι ετικέτες ανασχεδιάστηκαν και απέκτησαν ένα σύγχρονο και κομψό ύφος που αντικατοπτρίζει την υψηλή ποιότητα και διατηρεί την αυθεντικότητά τους. Το κουκουνάρι, σύμβολο του Οινοποιείου Κυπερούντας και της περιοχής καταγωγής του (Πιτσιλιάς), παραμένει το κυρίαρχο στοιχείο στις νέες ετικέτες, προσδίδοντας μια μοναδική διακριτή εμφάνιση και υποδηλώνοντας παράλληλα τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του κλίματος της περιοχής και των τριών κρασιών.

Οι ανανεωμένες ετικέτες συστήθηκαν επίσημα στο κοινό και σε εκπροσώπους του Τύπου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Στροβόλου, την Πέμπτη, 30 Μαΐου. Η παρουσίασή τους έγινε από τον κύριο Μηνά Μηνά, Οινολόγο και Γενικό Διευθυντή του Οινοποιείου Κυπερούντας, και την κυρία Όλγα Καρακόκκινου, Marketing Manager αλκοολούχων ποτών και κρασιών της PPD Global Κύπρου όπου οι παρευρισκόμενοι ανακάλυψαν τη φιλοσοφία και τις λεπτομέρειες πίσω από τις ανασχεδιασμένες ετικέτες που αναδεικνύουν τον μοναδικό χαρακτήρα του κάθε κρασιού.

Μέσω αυτής της ανανέωσης, το Οινοποιείο Κυπερούντας επιθυμεί να προσφέρει μια αναβαθμισμένη εμπειρία στους καταναλωτές, τόσο σε αυτούς που έχουν δείξει ήδη την προτίμησή τους στα τρία αυτά κρασιά όσο και σε όσους τα ανακαλύψουν για πρώτη φορά, με μια φρέσκια αισθητική που αντανακλά το πάθος και την αφοσίωση του Οινοποιείου Κυπερούντας στην παραγωγή εκλεκτών κρασιών υψηλής ποιότητας.
Επίσημος διανομέας των κρασιών του Οινοποιείου Κυπερούντας η εταιρία PPD Global.
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Οινοποιείου Κυπερούντας: kyperoundawinery.com

Σχετικά με το Οινοποιείο Κυπερούντας
Το οινοποιείο Κυπερούντας, άνοιξε τις πύλες του το 1989 και βρίσκεται σε ένα από τα κεφαλοχώρια της Πιτσιλιάς. Οι αμπελώνες του οινοποιείου βρίσκονται στα 1200 μέτρα υψόμετρο, καθιστώντας το την υψηλότερη οινοποιία της Ευρώπης και μία από τις υψηλότερες στον κόσμο. Το μοναδικό κλίμα της Κυπερούντας, ο σύγχρονος εξοπλισμός του οινοποιείου και φυσικά το ταλέντο των Ανθρώπων του, συμβάλλουν στην παραγωγή οίνων ανώτερης ποιότητας. H γκάμα των προϊόντων του αποτελείται από 12 κρασιά: Πετρίτης, Ανδεσίτης, Κυπερούντα Ροζέ, Ψηλά Κλήματα, Άλιμος, Σκοπός, Ακτή, Ανατολή , Δύση, ΕΠΟΣ λευκό, ΕΠΟΣ κόκκινο και την Κουμανταρία Κυπερούντας.
Σχετικά
Χειμωνιάτικες απολαύσεις δίπλα στο τζάκι σε 15 εστιατόρια και ταβέρνες της Κύπρου
Επιλεγμένες ταβέρνες με τζάκι για απολαυστικές χειμωνιάτικες εξόδους
Νέα ημερομηνία για το GRAPES / Sips & Scenes, το αλλιώτικο event για το κρασί
Ένα μοναδικό bar, μουσική, επώνυμα κρασιά, ένα premium tasting και τα Grapes Talks, συνδυάζονται ώστε οι συμμετέχοντες να ζήσουν ένα διαφορετικό πάρτι για όλους!
Το Fogo BBQ στήνει ξανά τη φουκού του στο πιο ψηλό σημείο της Κύπρου
Για δύο μέρες μόνο θα ψήνει steaks και burgers
Γνωστό food truck απέκτησε (μόλις) το πρώτο του εστιατόριο στη Λεμεσό
Η Λεμεσός απολαμβάνει ξανά τα ποιοτικά burger του The Coach Eats
Φάγαμε στο εστιατόριο Dopios του Χριστόφορου Πέσκια στην Αθήνα
Στο εστιατόριο του Κύπριου σεφ η παράδοση συναντά τη σύγχρονη γαστρονομία μέσα από καθαρές γεύσεις, δημιουργικά πιάτα και έναν χώρο που αποπνέει αυθεντική φιλοξενία
Taste Atlas 2026: Αυτά είναι τα τοπ γλυκά στον κόσμο -Τα 6 ελληνικά που βρίσκονται στη λίστα
Το 2026 ξεκίνησε με το Taste Atlas να παρουσιάζει τις πρώτες γαστρονομικές του προτάσεις για τη νέα χρονιά, αποκαλύπτοντας τη λίστα με τα κορυφαία γλυκά του κόσμου που αξίζει να δοκιμάσει κανείς
Αυτός είναι ο νέος Διευθυντής της Εθνικής Ομάδας Νέων Μαγειρικής Κύπρου
Η ανακοίνωση του Συνδέσμου
7 μέρη εντός και εκτός πόλης, για (last minute) τραπέζι τα Φώτα
Την ημέρα των Φώτων πάμε για καλό φαγητό μαζί με την παρέα!
Φάγαμε στο νέο εστιατόριο του Πάνου Ιωαννίδη στην Αθήνα
Στο νέο εστιατόριο του Πάνου Ιωαννίδη, η ελληνική κουζίνα επιστρέφει στις καθαρές γεύσεις, σε ένα νεοκλασικό με αυλή, στην πιο ιστορική γειτονιά της Αθήνα
40 και βάλε μαγαζιά μας φτιάχνουν λαχταριστούς λουκουμάδες για τα Φώτα
Μαγαζιά σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου για να απολαύσεις το έδεσμα των Θεοφανείων
Φώτα στο βουνό: Απολαμβάνουμε πλούσιο γιορτινό μπουφέ και μεζέδες σε 21 αγαπημένα εστιατόρια
Παραδοσιακές ταβέρνες και εστιατόρια σε ορεινά χωριά στρώνουν τραπέζι για τα Θεοφάνεια με αυθεντικές κυπριακές γεύσεις, τζάκι αναμμένο και ζεστή φιλοξενία