Νέες Αφίξεις , Bars & Clubs

Τα 3 νέα και πολύ ωραία μπαράκια που ομορφαίνουν το νησί

Τα νέα μπαράκια που συζητιούνται!

Δημοσιεύτηκε στις 09 Ιουλίου 2021

Είναι τα νέα μπαρ και all day στέκια που ξεφύτρωσαν στην Κύπρο, δίνοντάς μας άλλη μία επιλογή για έξοδο!

Είναι φρέσκα και ενδιαφέροντα πρότζεκτ που κυοφορήθηκαν στην καραντίνα, κι έκαναν δυναμική εμφάνιση αμέσως μετά τη λήξη της.

Οι 3 φρέσκιες αφίξεις στην πόλη αποδεικνύουν ότι υπάρχει όχι μόνο δημιουργικότητα αλλά και όρεξη, μεράκι, γνώσεις και... ταλέντο.


SOHO. 79 Bar
Eίναι μία από τις πιο γευστικές προτάσεις στο κέντρο της Πάφου... μιας και εδώ ο συνδυασμός σούσι και κοκτέιλ είναι η ειδικότητά του. Στον κομψό και φιλόξενο εσωτερικό του χώρο με το μοντέρνο ντιζάιν και το μοναδικό μπαρ, θα δοκιμάσεις νόστιμο σούσι, αλλά και κάποιες πολύ ιδιαίτερες επιλογές (όπως bao buns, platters, σαλάτες κ.ά.) που ταιριάζουν γάντι με την προσεκτικά επιλεγμένα cocktail list που έχουν φτιάξει. Σημείωσε μάλιστα εδώ οι Τετάρτες έχουν ρυμθμό και μουσική, ενώ κάθε Πέμπτη, παρουσιάζει μια σειρά από event με βασικό θέμα το κρασί.
(70007929) Πάφου Χρυσάνθου 79, Πάφος. 

Rum & Jam
Το urban «Rum & Jam» που άνοιξε τις πόρτες του εδώ και μερικές εβδομάδες στον πεζόδρομο της οδού Μακαρίου (κοντά στην ανακαινισμένη Αγορά της πόλης). Διαθέτει έναν ατμοσφαιρικό χώρο, με χαμηλά και χηλά τραπέζια, φωτάκια και πράσινο, που δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για βραδινή έξοδο στην πόλη. Πέρα από καλαίσθητο χώρο, το μαγαζί διαθέτει και δυνατή μπάρα, ενώ φημίζεται για τα δροσερά κοκτέιλ του (signature και μη), όπως και για τη μεγάλη λίστα σε αλκοολούχα ποτά, με πρωταγωνιστές το ρούμι, το τζιν, το ουίσκι κ.ά. Πέρα από τη μεγάλη λίστα σε ποτά, στο μενού φιγουράρουν και 2 πίτσες (η Pizza margarita και η Pizza pepperoni) που θα συνοδεύσουν ιδανικά κάθε σου επιλογή. 
(99453352 /www.rumandjam.com/) Aγοράς 6, παλιά πόλη, Πάφος. 

Trois Cocktail Bar
H νέα ατμοσφαιρική αυλή της πόλης, που βρίσκεται στα στενά της παλιάς Λάρνακας, και είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αφίξεις στην περιοχή! Έχει κομψή αισθητική, ρομαντική ατμόσφαιρα, μεγάλη λίστα με δημιουργικά κοκτέιλ (συνηθισμένα και μη, όπως τα κατηγοριοποιούν στο μενού) και αλκοολούχα ποτά (gins, βότκα, τεκίλα, ρούμι, ουίσκι), μπίρες, κρασιά, καθώς επίσης και ένα μενού σύγχρονης κουζίνας, με tapas, επιλογές to share και γλυκά! Στα συν βάλε και το γεγονός ότι οποιοδήποτε από τα κοκτέιλ που υπάρχουν στο μενού, μπορούν να σερβιριστούν και ως Mocktail (δηλ. χωρίς αλκοόλ).
(99 899080) Watkins 6, Λάρνακα.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close