Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης, σε 10 υπέροχα beach bar της Κύπρου

Στην άμμο θα ζήσεις και φέτος τις πιο όμορφες καλοκαιρινές στιγμές

Δημοσιεύτηκε στις 09 Ιουλίου 2021

Οι αποδράσεις από την πολύβουη μεγαλούπολη είναι μια ανάσα μέσα στο καλοκαίρι, τις οποίες έχουμε όλοι ανάγκη.

Γι' αυτό κι εμείς σου προτείνουμε πιο κάτω 5 από τα πιο όμορφα beach bars του νησιού, για να αράξεις, να πιεις δροσερά κοκτέιλ και να απολαύσεις καλό φαγητό απέναντι από τη θάλασσα.

Οι βουτιές... επιβάλλονται! 

Serena Beach Bar
Στις παραλίες της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου συναντάμε στέκια για κάθε γούστο και διάθεση, που φτιάχνουν ένα ιδανικό καλοκαιρινό σκηνικό για δροσερά και σούπερ ανεβαστικά σαββατοκύριακα αλλά και για όσους αποφάσισαν να απολαύσουν το καλοκαίρι τους στο νησί. Ένα όμως από αυτά, φαίνεται ότι θα μονοπωλήσει (και) φέτος το ενδιαφέρον μας χάρη στην ανανεωμένη και ομολογουμένως άκρως εντυπωσιακή εικόνα του, τη χαλαρή αλλά και συνάμα party ατμόσφαιρα, το λαχταριστό μενού, τα απολαυστικά cocktails, και τις προσεγμένες υπηρεσίες του. Ναι, αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που το κάνουν ήδη να ξεχωρίζει και να συγκαταλέγεται στις must στάσεις του κυπριακού καλοκαιριού. Ετοιμάσου να ζήσεις άκρως χαλαρωτικές στιγμές κάτω από τον καυτό ήλιο, αλλά και ρομαντικές καταστάσεις υπό το φως του φεγγαριού στο Serena Beach Bar που επέστρεψε! Tροπικό περιβάλλον, γεμάτο εξωτικές πινελιές, όπου όλα μοιάζουν παραδεισένια, άνετες ξαπλώστρες με πετσέτες, φαγητό, shisha, cocktails και μουσικά vibes... Από την πρώτη στιγμή που πατάμε το πόδι μας στο Serena Beach αισθανόμαστε ότι ταξιδεύουμε σε κάποιο καρτ ποστάλ νησάκι της Γαλλικής Πολυνησίας. Ξεκινάμε με δροσερό καφέ και συνεχίζουμε με signature cocktails και εκλεπτυσμένα πιάτα μεσογειακής κουζίνας, ακούγοντας chill out μουσική και απολαμβάνοντας μια θέα που ενσωματώνει την ιδεατή εκδοχή του καλοκαιριού. Στα συν βάλε και τη μεγάλη λίστα ποτών και κρασιών! Το μέρος που ήδη αναδεικνύεται σε έναν ιδανικό προορισμό για μέρες και νύχτες χαλάρωσης και διασκέδασης, σε περιμένει! 
(23833000) Πρωταράς. Ανοιχτό καθημερινά από τις 09.00-01.30. 

ANTASIA Beach Club
Εμπνευσμένο από την αύρα της παραλιακής πόλης, αυτό το all day beach club θα το βρεις σε πολύ κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο Almyra, στη μοναδική αμμώδη παραλία της Κάτω Πάφου. Με μοναδικές αρχιτεκτονικές αναφορές και ονειρικό décor όπου το μπλε της θάλασσας και το λευκό χρώμα κυριαρχούν, εδώ μπορείς να αράξεις κάτω στην παραλία, με τις άνετες ξαπλώστρες ή να πάρεις θέση σε μία από τις κομψές καρέκλες του για απολαύσεις μοναδικές γαστρονομικές επιλογές, κοκτέιλ και νόστιμο σούσι. Ο χώρος του μπαρ (στο επάνω μέρος), μάλιστα, προσφέρεται για να απολαύσεις ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα, παρέα με κοκτέιλ και ταξιδιάρικη μουσική.


Nissos Beach House
Το Nissos Beach House άνοιξε τις πόρτες του μόλις το καλοκαίρι του 2020 την παραλία του Lady's Mile, με σκοπό να γίνει ένα στέκι για ξέγνοιαστες και διασκεδαστικές στιγμές δίπλα στη θάλασσα. Και τα κατάφερε! Το all day beach bar/restaurant που πρωτοέκανε πέρσι την εμφάνισή του στα γαστρονομικά (και όχι μόνο) δρώμενα του νησιού, ανανεώθηκε πλήρως κι επέστρεψε στα μέσα Ιουνίου προσφέροντάς σου αυτήν ακριβώς την εμπειρία: Έναν απόλυτα στυλάτο χώρο, με λευκά τραπεζάκια να ακουμπούν στο κύμα, πολυτελείς ξαπλώστρες κι ένα εστιατόριο-πραγματικό στολίδι! Όσο για τις ανόθευτες γεύσεις που ετοιμάζει ο γνωστός σεφ Γιάννης Λιάκος, αξιοποιώντας ευλαβικά την καλή πρώτη ύλη, αυτές θα σε διακτινίσουν κατευθείαν στo Aιγαίο! Με κοσμοπολίτικο χαρακτήρα, chic αισθητική και χαλαρή διάθεση, έχει καταφέρει να γίνει αγαπημένος προορισμός για κάθε ώρα της ημέρας, για βουτιές, καλό φαγητό, δροσερά ποτά στην άμμο και διασκέδαση. Το μόνο σίγουρο είνα ότι ήδη συγκεντρώνει όλη την πόλη -και όχι μόνο- εκεί! 
(99949157) Lady’s Mile, Λεμεσός. Δ-Κ 09.00-21.00.



Isola Beach Bar
Κι αυτό το καλοκαίρι θα πάμε παραλία... Εξάλλου το καλοκαίρι είναι φτιαγμένο για ιστορίες με πρωταγωνιστές φυσικά τη θάλασσα, την ξεγνοιασιά, τα cocktail, την ταξιδιάρικη μουσική και την παρέα. Και η ιδανική τοποθεσία για να τα ζήσεις όλα αυτά, είναι το Isola beach bar at Νissi Beach.Θα το βρεις στο γραφικότερο σημείο της Αγίας Νάπας, πάνω στη διάσημη παραλία Nissi. Είναι ένας παραλιακός και πολύ εντυπωσιακός all day χώρος, που αποτελεί αγαπημένο προορισμό χαλάρωσης και διασκέδασης προσφέροντας συγχρόνως εκπληκτική θέα προς την καταγάλανη θάλασσα και το παραδεισένιο σκηνικό που απλώνεται μπροστά σου.Σε αυτό το κομψό beach bar θα βρεις ξαπλώστρες για να απολαύσεις τον καλοκαιρινό ήλιο παρέα με καφέδες, detox ποτά, δροσερά cocktail και ανεβαστική μουσική. Το Isola Beach Βar σού δίνει την επιλογή να απολαύσεις προσεγμένα πιάτα μεσογειακής κουζίνας, μέσα απο ένα μενού με πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές.
Ανοιχτό από τις 10:00-19:00, με κρατήσεις στο 99273056.

Lasmari Beach Bar
Σε μία από τις πιο γραφικές παραλίες της Αγίας Νάπας, την παραλία Λάντα, επίσης ιδιαίτερα δημοφιλής στους ντόπιους και τους τουρίστες, χάρη στα πεντακάθαρα και καταγάλανα νερά της, αλλά και τη χρυσή όψη της, έκανε πέρσι την εμφάνισή του ένα νέο παραλιακό μπαράκι. Ένα νέο spot που έχει ήδη αγαπηπηθεί και έγινε αγαπημένος προορισμός χαλάρωσης και διασκέδασης, προσφέροντας συγχρόνως εκπληκτική θέα προς την καταγάλανη θάλασσα και το παραδεισένιο σκηνικό που απλώνεται μπροστά σου. Ο λόγος για το Lasmari Beach Bar, που δημιουργήθηκε μόλις δύο βήματα από την παραλία. Με όνομα που παραπέμπει στο γνωστό βότανο, το λάσμαρι (αλλιώς και δενδρολίβανο), το beach bar προσφέρει μοντέρνες ξαπλώστρες για να απολαύσεις τον καλοκαιρινό ήλιο, εντυπωσιακό σκηνικό, όπου όλα τα στοιχεία συνυπάρχουν με αρμονία, δροσερά signature κοκτέιλ, εύγευστη κυπριακή fusion κουζίνα και άκρως ανεβαστική μουσική! Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Ανοικτό από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα το νέο Beach bar, θα σε κερδίσει μεμιάς.
(96651094) Παραλία Λάντα, Αγία Νάπα. 

Αιγιαλός
Μπροστά από την ψαροταβέρνα Αιγιαλός, απλώνεται ένας μικρός καταπράσινος κολπίσκος, ιδανικός για ήσυχες βουτιές ή κολύμπι με την οικογένεια. Ξαπλώνοντας στα λευκά κρεβατάκια του Beach Bar, θα πιεις το πρωί τον καφέ σου και το απόγευμα μια παγωμένη μπύρα. Tip: Αν πεινάσεις, εκτός από σνακς μπορείς να καθίσεις στην ταβέρνα και να φας το αγαπημένο σου φρέσκο ψάρι και άλλα θαλασσινά.
(99988600) Βρυσουδιών 79, Αγία Τριάδα, Πρωταράς.

Pagida Seaside
Το Pagida Seaside, μετά την πρώτη επιτυχημένη σεζόν, επέστρεψε έτοιμο να δημιουργήσει για εμάς την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία! Αυτό που επιτέλους συνέβη στην παραλία του Ποσειδώνα στην περιοχή της Αγίας Θέκλας είναι ένα all day concept beach bar εμπνευσμένο από τα ελληνικά νησιά. Η υπέροχη θέα και το ολόλευκο σκηνικό στο μαγαζί, όπως και η ατμόσφαιρα του χώρου, θα σε παγιδεύσουν και θα σε ταξιδέψουν σε εξωτικά νησιά. Ένας χώρος που εξασφαλίζει την απέραντη θέα στην υπέροχη θάλασσα μέσα από ένα κτίριο που κατακτά την υψηλή αισθητική. Σε συνδυασμό με τα δροσερά κοκτέιλ ή τις παγωμένες μπίρες, το brunch, τα πλούσια platters τα sushi και την καλή μουσική μπορείς να περάσεις ατέλειωτες ώρες δίπλα στην παραλία... όλο το καλοκαίρι!  Το μαγαζί αυτό άλλαξε τα στερεότυπα και σε περιμένει για να περάσεις αξέχαστες στιγμές. 
(97796897) Παραλία Ποσειδώνας, Αγία Θέκλα. 

Cabana Beach Bar
Καλοκαίρι… Τρεις λέξεις έρχονται αυθόρμητα στο μυαλό μας. Ήλιος, θάλασσα και cocktails (ή μπιρίτσα για κάποιους άλλους ενδεχομένως)! Kάπου εδώ, το παζλ του φετινού καλοκαιριού, συμπληρώνεται με το Cabana Beach Bar, ένα νέο εντυπωσιακό beach bar, πάνω στην ανανεωμένη Παραλία της Γεροσκήπου στην Πάφο. Το Cabana Beach Bar, από την περσινή σεζόν, οπότε και έκανε την εμφάνισή του, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις των ντόπιων καθώς επίσης και όσων επιλέγουν την Πάφο για να περάσουν τις φετινές τους διακοπές τους ή την επισκέπτονται για να περάσουν όμορφα τα σαββατοκύριακα. Ιδανική επιλογή για τις καλοκαιρινές αου δροσιστικές βουτιές, από το πρωί έως και αργά το βράδυ. Για τη χαλάρωσή σου θα φροντίσουν οι δεκάδες ξύλινες ξαπλώστρες που είναι τοποθετημένες μπροστά στην παραλία αλλά και οι ξαπλώστρες-μαξιλάρες, με τους όμορφους χρωματισμούς σε τόνους του γκρι και του λευκού. Για τη σκιά, οι υπέροχες ομπρέλες αλλά και τα εντυπωσιακά ψάθινα σκίαστρα, θα σε δροσίσουν και με το παραπάνω, ώστε να απολαύσεις με την ησυχία σου το ποτό ή το γεύμα σου. Όσο για το μενού, σ' αυτό θα βρεις από σνακ μέχρι και κυρίως πιάτα, δροσιστικές σαλάτες, κοκτέιλ και ποτά, που θα σε ικανοποιήσουν και με το παραπάνω... Τη μουσική θα αναλαμβάνουν γνωστοί DJs, οι οποίοι θα δίνουν το ρυθμό!
(99180118 & 96201717) Παραλία Γεροσκήπου, Πάφος.

Sands Beach Club Resto
Καφές, φαγητό, ποτό, βουτιές και στιγμές ξεγνοιασιάς σ' ένα από τα πιο όμορφα σημεία της παραλιακής Λεμεσού. Το σχετικά νέπ σποτ της συμπρωτεύουσας, μιας έκανε μόλις το περασμένο καλοκαίρι την εμφάνισή του, θα το βρεις  στη Λεωφόρο Αμαθούντος, και συγκεκριμένα απέναντι από το ξενοδοχείο Atlantica Bay. Ονομάζεται Sands Beach Club Resto και είναι ένα απόλυτα χαλαρό στέκι, ιδανικό για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Αποτελείται από τρία επίπεδα, όπου θα βρεις πολλούς αλλά διαφορετικούς λόγους για να βρεθείς στο καθένα! Κι αυτό γιατί στο πρώτο, μία μόλις ανάσα από την παραλία, θα βρεις ξαπλώστες και ομπρέλες, σκηνικό το οποίο επαναλαμβάνεται και λίγο πιο πάνω, στο γρασίδι, όπου υπάρχουν επίσης και αιώρες. Στο χώρο δημιουργήθηκε και μία πλατφόρμα με ντεκ, όπου τοποθετήθηκαν τραπεζάκια για να αποαύσεις φαγητό και ποτό από ένα πλούσιο μενού. Σαλάτες, σάντουιτς, burger, επιλογές στη σχάρα, πίτσα, θαλασσινά, special πιάτα, μπίρες, αναψυκτικά και χυμοί, είναι έτοιμα να σε χορτάσουν και να σε δροσίσουν!  Πάντως, όλα δείχνουν ότι θα γίνει αγαπημένο spot για κάθε instagramer -μιας και όλα συνθέτουν το σκηνικό του πιο χαλαρού μπαρ της πόλης.
(25 634070) Λεωφ. Αμαθούντος.

Por El Mar
Είναι ένα από τα beach bar που πρέπει να βάλεις στο πρόγραμμά σου, αφού άνοιξε και φέτος και σε περιμένει. Βρίσκεται κυριολεκτικά πάνω στην παραλία και θα σου χαρίσει υπέροχες καλοκαιρινές στιγμές και εννοείτε υπέροχα cocktails. Por El Mar στα ισπανικά σημαίνει ‘πάνω στην παραλία’ και το πανέμορφο καλοκαιρινό μπαράκι του Golden Coast Beach Hotel, βρίσκεται εκεί ακριβώς, όπως δηλώνει και το όνομά του! Με ένα απίστευτο σκηνικό να ξεδιπλώνεται μπροστά σου, στο ατμοσφαιρικό αυτό μπαράκι πρόκειται να ζήσεις μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, αλλά και διασκέδασης. Μην ξεχάσεις να ζητήσεις το cocktail Gin Garden, που δεν είναι απλά δροσιστικό, αλλά κι απίστευτα τονωτικό! Επίσης σου προτείνουμε να δοκιμάσεις και το σπιτικό beef burger, το οποίο μπορείς να το φτιάξεις με ό,τι υλικά θες.
(23814000) Πινιάς 64, Πρωταράς (Golden Coast Beach Hotel).

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close