Μουσική , Music News

Τα 5 hits που θα ακούμε όλοι αυτήν την εβδομάδα

Τα κορυφαία τραγούδια της εβδομάδας από το Ράδιο Πρώτο

Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιουλίου 2021

Τα πιο κάτω είναι τα 5 τραγούδια, τα οποία που θα πρωταγωνιστήσουν στο playlist του Ράδιο Πρώτο, αυτήν την εβδομάδα! Εσύ απλά συντονίσου στους 99.3 κι απόλαυσέ τα! 

 

 

1. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ - ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ
Ο Γιώργος Κακοσαίος συνεχίζει τα συνεχόμενα επιτυχημένα του singles με το «Ποια Είναι Αυτή», που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Records.

Λίγο αφότου κατέκτησε το βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου τραγουδιστή στα Mad VMA, όπου έκλεψε τις εντυπώσεις και με την on stage εμφάνισή του του δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο Γιώργος Κακοσαίος μας ξεσηκώνει με τη νέα του κυκλοφορία, που έρχεται μετά τα «Ψέματα», «Έρωτας Μοιάζει», «Είναι Χριστούγεννα… Γι’ Αυτό» και «Η Μία».

Το «Ποια Είναι Αυτή», σε μουσική Γιώργου Κακοσαίου και στίχους Νίκου Σαρρή, που παρουσιάστηκε πρώτη φορά τηλεοπτικά στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι», συνοδεύεται από music video γεμάτο καλοκαιρινή και feel-good διάθεση, όπως το τραγούδι.

 


2. ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ & ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΡΑΜΜΟΣ - ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΓΑΠΗ
Η «Number one» pop star της Ελλάδας συνεργάζεται εκ νέου με τον Αναστάσιο Ράμμο, 4 χρόνια μετά το «Αν Με Δεις Να Κλαίω», το οποίο αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα και εμπορικότερα τραγούδια της τελευταίας πενταετίας.

Αυτήν τη φορά η Έλενα συναντάει τον Αναστάσιο στο τελευταίο της single «Για Ποια Αγάπη» σε στίχους & μουσική των ARCADE, με αφορμή την κοινή τους εμφάνιση στο live stage των MAD Video Music Awards 2021 από τη ΔΕΗ. Το «Για Ποια Αγάπη» συμπεριλαμβάνεται στο Νο1 σε πωλήσεις album της Έλενας «Αποχρώσεις» που κυκλοφορεί εδώ και λίγους μήνες από τη Minos EMI, a Universal Music Company και βγάζει τη μία επιτυχία μετά την άλλη.

 


3. DUA LIPA - LEVITATING
Το «Levitating» της Dua Lipa έχει την ενέργεια που θα εκτοξεύσει τη διάθεσή σας στον ουρανό. Το «Levitating», στην πρωτότυπή του εκδοχή, συμπεριλαμβάνεται στο αριστουργηματικό άλμπουμ «Future Nostalgia» της Dua Lipa που κυκλοφόρησε από τη Warner Records στα τέλη του Μάρτη του 2020 για να αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές και να προταθεί πριν λίγο καιρό για το περίβλεπτο βραβείο του Mercury Prize για το 2020. 

 

 


4. ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ - Σ'ΑΓΑΠΑΩ
Ο Νίκος Βέρτης, ο αγαπημένος κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής και δημιουργός, κυκλοφόρησε πριν από μερικές μόνο ημέρες την απόλυτη καλοκαιρινή επιτυχία, με τίτλο «Σ’ Αγαπάω». Μέσα σε λίγες ώρες, όπως ήταν αναμενόμενο, σκαρφάλωσε στην κορυφή του YouTube και των μουσικών τάσεων κατακτώντας το No 1! Το «Σ´αγαπώ» είναι η νέα επιτυχία που θα απολαμβάνουμε στα ραδιόφωνα και στις καλοκαιρινές νύχτες μας. Πρόκειται για ένα άκρως ανεβαστικό single, το οποίο αποτελεί τραγούδι-πρόταση για τα ελληνικά δεδομένα και μόνο ο Νίκος Βέρτης που ως γνωστόν αποτελεί κομμάτι του λαϊκού ρεπερτορίου, θα μπορούσε να το υποστηρίξει! Τη μουσική και τους στίχους, υπογράφει ο ίδιος!
 

 

 


5. ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΕΡΖΗΣ & ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΝΤΗΣ - ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ (REMIX)
Ο DJ Pietro ενώνει τις φωνές των Πασχάλη Τερζή και Χρηστού Δάντη στο τραγούδι του δεύτερου και του Βασίλη Γιαννόπουλου Δικαίωμα μου σ’ ένα φανταστικό Official Remake. Η άρτια ενορχήστρωση, η αξεπέραστη φωνή του Πασχάλη Τερζή και η εξαιρετική ερμηνεία του Χρήστου Δάντη μας δίνουν ένα αποτέλεσμα που θα συζητηθεί!

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close