Φεστιβαλ

Αυτός είναι ο πρώτος καλλιτέχνης που θα εμφανιστεί στο φετινό Flying Away Art and Music Festival

Ένα από τα τραγούδια του έγινε viral και πρόσφατα το ακούσαμε στο Maestro

Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιουνίου 2024

Το Flying Away Art and Music Festival αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή φεστιβάλ της Λευκωσίας που συγκεντρώνει κάθε χρόνο χιλιάδες ανθρώπους. Το φεστιβάλ ξεκίνησε το 2009 με μοναδικό σκοπό: να αναδείξει τους ντόπιους καλλιτέχνες και να γιορτάζει τη μουσική.

Κάθε χρόνο ανυπομονούμε να μάθουμε τους καλλιτέχνες που θα ανέβουν στη σκηνή του διότι το φεστιβάλ καταφέρνει και δημιουργεί μία όμορφη συναυλιακή ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Ορφέα όπου πραγματοποιείται εδώ και 15 χρόνια.

Το πρόγραμμα της 16ης χρονιάς του φεστιβάλ αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη εντούτοις μέσα από τα διάφορα ποστ της διοργάνωσης στο Facebook ήταν εύκολο να αντιληφθούμε πως ένας από τους καλλιτέχνες που θα τραγουδήσουν εκεί είναι και ο Παν Παν.

Πρόκειται για τον δημιουργό του μεγάλου hit των δύο τελευταίων χρόνων "Ανισόπεδη Ντίσκο" που πρόσφατα ακούστηκε και σε ένα από τα επεισόδια της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτης "Μαέστρο" που παίζει στο Netflix. Μαζί με τον Παν Παν θα είναι και η τραγουδίστρια που ακούμε στο κομμάτι η Καλλιόπη Μητροπούλου. Οι δύο καλλιτέχνες θα εμφανιστούν στο φεστιβάλ την ίδια μέρα που θα ανέβει στη σκηνή και μία σπουδαία ελληνίδα τραγουδίστρια της οποία δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη το όνομα.

Σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες αλλά και ολόκληρο το πρόγραμμα του φεστιβάλ που θα απολαύσουν τον Σεπτέμβριο στη Λευκωσία.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close