Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιουνίου 2024
Το «Baby Reindeer» έγινε η Νο 10 πιο δημοφιλής αγγλόφωνη σειρά όλων των εποχών του Netflix, εκτοπίζοντας από τη λίστα το «The Witcher».
Η μίνι σειρά του Ρίτσαρντ Γκαντ έχει συγκεντρώσει από την πρεμιέρα της στις 11 Απριλίου παγκοσμίως 84,5 εκατομμύρια views και συνεχίζει. Η πρώτη σεζόν του «The Witcher» με τον Χένρι Κάβιλ είχε 83 εκατομμύρια views τις πρώτες 91 ημέρες διαθεσιμότητας της, που είναι το όριο του Netflix για την είσοδο στη λίστα του Top 10 με τις πιο δημοφιλείς σειρές όλων των εποχών.
Παρά ταύτα, το «Baby Reindeer» δεν βρίσκεται πλέον στο εβδομαδιαίο Top 10 του Netflix.
Μέχρι την περασμένη εβδομάδα -και για όγδοη κατά σειρά εβδομάδα- ήταν στο εβδομαδιαίο Top 10 της πλατφόρμας καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση, ενώ το «Bridgerton: Season 2» παρέμεινε επί 19 εβδομάδες στο Top 10, καθώς πολλοί συνδρομητές επέστρεψαν στον προηγούμενο κύκλο με αφορμή την πρεμιέρα της τρίτης σεζόν.
Όσον αφορά τις ταινίες, η κωμωδία του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ «Hit Man» με πρωταγωνιστή τον Γκλεν Πάουελ -στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 4 Ιουλίου- ήταν η #1 ταινία για την εβδομάδα της 3ης Ιουνίου, παρόλο που δεν είναι διαθέσιμη παγκοσμίως.
Από την Παρασκευή που έκανε το ντεμπούτο της και μέχρι την Κυριακή 9 Ιουνίου, προβλήθηκε 10,8 εκατομμύρια φορές για 20,8 εκατομμύρια ώρες, εκτοπίζοντας από την κορυφή το «Atlas» με τη Τζένιφερ Λόπεζ. Ωστόσο, η ταινία έκανε το ντεμπούτο της με 28 εκατομμύρια views και σημείωσε άλλα 31,6 εκατομμύρια την επόμενη εβδομάδα. Βρίσκεται στο #2 αυτή την εβδομάδα με άλλα 8,9 εκατομμύρια views και θα μπορούσε να κερδίσει μια θέση στο All-Time Top 10 με τις πιο δημοφιλείς ταινίες της πλατφόρμας.
Το «Damsel» με πρωταγωνίστρια τη Μίλι Μπόμπι Μπράουν έχει πλέον σκαρφαλώσει στο νούμερο 7 όλων των εποχών, ολοκληρώνοντας την παράθυρό των 91 ημερών με 138 εκατομμύρια προβολές.
Η σειρά «Eric» με τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς είναι η κορυφαία αγγλόφωνη σειρά για αυτή την εβδομάδα, όπως και το γαλλικό θρίλερ δράσης «Under Paris», που βρέθηκε στην κορυφή της λίστας των μη αγγλόφωνων σειρών με 40,9 εκατομμύρια views παγκοσμίως.
Σχετικά

H ευρωπαϊκή πόλη που χαρακτηρίστηκε ως το «πιο ευτυχισμένο» μέρος στον κόσμο για διακοπές
Με εξαιρετικό φαγητό και άφθονους χώρους πρασίνου που προσφέρουν μια χαλαρωτική διαμονή

Η εμβληματική αίθουσα εκδηλώσεων, Ledra Ball Room, του Hilton Nicosia επέστρεψε πλήρως ανακαινισμένη!
Ένας εντυπωσιακός χώρος, στο κέντρο της πρωτεύουσας, ο οποίος φιλοξενεί αναμνήσεις που θα διαρκέσουν μία ζωή

Η Ryanair ανακοίνωσε πτήσεις σε 22 προορισμούς, με τιμές από €22 (μόνο για σήμερα)
Ryanair Flash Sale: Πτήσεις από Πάφο με έως και 15% έκπτωση!


Το The Piano Tour υποψήφιο για σημαντική διεθνή βράβευση!
Μέσω του The Piano Tour, η κλασική μουσική έχει έως σήμερα διασχίσει αυτοκινητόδρομους, ανέβει σε ταράτσες, παίξει ποδόσφαιρο, τρέξει σε βραδινό αγώνα δρόμου, ταξιδεύσει πίσω στον χρόνο και καταρρίψει ακόμη και ρεκόρ Guinness!

5 πόλεις στην Ευρώπη που πρέπει να επισκεφτείς έστω μια φορά στη ζωή σου
Μην χάσεις την ευκαιρία να δεις από κοντά αυτές τις πόλεις

Στους 37°C η θερμοκρασία - Πότε αναμένεται αισθητή πτώση
Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας


H Ryanair σε ταξιδεύει σε 3 υπέροχους προορισμούς με τιμές από €18.99
H Ryanair ανακοίνωσε νέα προσφορά για φθινοπωρινά ταξίδια, σε συναρπαστικούς

Αυτά είναι τα 8 Χριστουγεννιάτικα Xωριά που θα μας μεταφέρουν τη μαγεία των εορτών
Χριστουγεννιάτικα Χωριά σε 8 υπέροχους ορεινούς προορισμούς

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού, έρχονται πτώση θερμοκρασίας και βροχές στα ορεινά
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Leonardo Hotels: Το NYX HOTEL THESSALONIKI ξεκινά τη λειτουργία του
Για μία αυθεντική εμπειρία, με σύγχρονο design και τη βαθιά κατανόηση του σύγχρονου ταξιδιώτη