News , Guide

«Bridgerton»: Έρχεται το β' μέρος της 3ης σεζόν της πολυσυζητημένης σειράς του Netflix

Οι ανατροπές που θα δούμε στα νέα επεισόδια

Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιουνίου 2024

Σήμερα θα δούμε την συνέχεια της πολυαναμενόμενης 3ης σεζόν του «Bridgerton» στο Netflix. Οι ανατροπές πολλές όπως κάθε φορά και η αγωνία στα ύψη για το τι θα συμβεί στο ρομάντζο της χρονιάς. Από το πρώτο sneak peek, φαίνεται πως η δεσποινίς Featherington έχει περάσει πολύ χρόνο μελετώντας τα μάτια του κ. Bridgerton, και δεν μπορεί παρά να αναρωτηθεί κανείς πού θα βγει όλο αυτό.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα το πρώτο μέρος στις 16 Μαΐου, με τους «πιστούς» της σειράς να περιμένουν με «κομμένη την ανάσα» να δουν πως θα εξελιχθεί η σχέση της Πενέλοπε Φέδερινγκτον και του Κόλιν Μπρίτζερτον. Χρειάστηκαν τρεις σεζόν για να ωριμάσει η σχέση των δύο πρωταγωνιστών, που αναπτύχθηκε μεθοδικά στους προηγούμενους κύκλους της σειράς εποχής.

Στο δεύτερο part περιμένουμε την απάντηση της Penelope στην έντονη πρόταση γάμου του Colin, κάποιες σημαντικές ανατροπές για τη μεσαία αδελφή των Bridgertons, τη Francesca , έναν νέο μνηστήρα για τη μητέρα της οικογένειας, τη Violet, καθώς και περισσότερο καλό old-fashioned δράμα της Lady Whistledown. Με μια ανακοίνωση τέτοιου μεγέθους όμως έρχεται ένα ακόμη μεγαλύτερο μυστικό, που μάλλον θα επηρεάσει την σχέση των δύο πρωταγωνιστών.

Το Bridgerton είναι μια από τις πιο πολυσυζητημένες και αγαπημένες σειρές των τελευταίων ετών, αγγίζοντας την κορυφή του Netflix και μετρώντας εκατομμύρια fans ανά τον κόσμο.

Σχετικά

Ατζέντα
June 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close