Cine News , Κινηματογράφος

Ο «Μονομάχος 2» θα έχει τη μεγαλύτερη σκηνή δράσης που γυρίστηκε ποτέ για ταινία

Αυτό τουλάχιστον φαίνεται να ειπώθηκε στην παρουσίαση της ταινίας στο CineEurope στην Βαρκελώνη, μαζί με την πρεμιέρα μερικών νέων επικών σκηνών.

Δημοσιεύτηκε στις 20 Ιουνίου 2024

Πριν λίγους μήνες το κοινό στο CinemaCon στο Λας Βέγκας απόλαυσε μερικές πρώτες επικές σκηνές από το πολυαναμενόμενο σίκουελ του «Μονομάχου» του Ρίντλεϊ Σκοτ με πρωταγωνιστή τον Πολ Μεσκάλ.

Αλλά η Paramount αποφάσισε να χαρίσει ένα ακόμα μεγαλύτερο θέαμα σε όλους όσους βρέθηκαν στο CineEurope στην Βαρκελώνη με νέες σκηνές με τους Μεσκάλ και Πέδρο Πασκάλ να πρωταγωνιστούν σε αυτές.

Στο εισαγωγικό βίντεο ο Σκιτ είπε ότι, παρά τα 25 χρόνια που πέρασαν από τον πρώτο «Μονομάχο» η συνέχεια «αξίζει την αναμονή». Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος διεθνούς θεατρικής διανομής της Paramount, Μαρκ Βιάν, είπε ότι η ταινία περιέχει μερικές από τις «μεγαλύτερες σεκάνς δράσης που έχουν γίνει ποτέ σε ταινία».

gladiator-2000-thumb-1712866237275.jpeg


Ακόμη και πριν ξεκινήσει η παρουσίαση, το στούντιο υπογράμμισε τον ενθουσιασμό του για το «Μονομάχο 2» δείχνοντας ένα εξαιρετικά κωμικό βίντεο — ειδικά φτιαγμένο για το CineEurope — με τον Βιάν και διάφορα μέλη της ομάδας του ντυμένοι Ρωμαίοι και μονομάχοι καθώς έπαιζαν σκηνές από την αρχική ταινία, αντικαθιστώντας το διάλογο για τα αστεία της βιομηχανίας. Σε αυτήν την εκδοχή της ιστορίας, ωστόσο, όταν πέθανε ο Βιάν στα Ηλύσι Πεδία αλλά σε ένα γήπεδο του γκολφ.

Μέχρι στιγμή το μόνο που γνωρίζουμε για το σενάριο της ταινίας, το οποίο έχει γράψει ο Ντέιβιντ Σκάρπα, είναι ότι θα εξελίσσεται χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης. Ο Σκοτ, πέρα από την σκηνοθεσία, θα αναλάβει και την παραγωγή μαζί με τον Μάικλ Πρους και τους Νταγκ Γουίκ και Λούσι Φίσερ, ενώ η σχεδιάστρια κοστουμιών Τζάντι Γέιτς και ο σκηνογράφος Αρθουρ Μαξ από την πρώτη ταινία θα επιστρέψουν και στο σίκουελ. Μαζί με τον Μεσκάλ στην ταινία επίσης πρωταγωνιστούν και οι Φρεντ Χέτσινγκερ, Κόνι Νίλσεν, Πέδρο Πασκάλ, Ντένζελ Γουάσινγκτον, Τζόζεφ Κουίν, Μέι Καλάμαγουϊ, Λάιορ Ραζ, Ματ Λούκας, Πίτερ Μέσα και Ντέρεκ Τζάκομπι.

Το σίκουελ του «Μονομάχου» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου 2024.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close