News , Guide

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι κινηματογραφικές βραδιές της Lidl Κύπρου

Η εταιρεία χάρισε στο κοινό τέσσερις μοναδικές κινηματογραφικές και γαστρονομικές εμπειρίες στον ειδυλλιακό κήπο της Lidl Food Academy.

Δημοσιεύτηκε στις 20 Ιουνίου 2024

Με νόστιμες και άκρως συναρπαστικές εμπειρίες για τους τυχερούς παρευρισκόμενους, ολοκληρώθηκαν οι καλοκαιρινές βραδιές κινηματογράφου της Lidl Κύπρου που διοργανώθηκαν από τις 11 έως τις 14 Ιουνίου 2024, στον πανέμορφο κήπο της Lidl Food Academy στη Λευκωσία.

DSC_4278_2048px.jpg

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, κατά τη διάρκεια των τεσσάρων βραδιών, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν έναν δυναμικό συνδυασμό από επιλεγμένες κινηματογραφικές ταινίες και ειδικά διαμορφωμένα δείπνα, εμπνευσμένα από τη θεματολογία των ταινιών που επιλέγηκαν. Η σειρά των κινηματογραφικών βραδιών ξεκίνησε με το «The Lunch Box» στις 12 Ιουνίου, ενώ ακολούθησαν το «The Hundred-Foot Journey» και το «Ratatouille». Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω της μεγάλης απήχησης που είχαν οι εκδηλώσεις, η εταιρεία προχώρησε και στην προσθήκη επιπρόσθετης βραδιάς κινηματογράφου η οποία πραγματοποιήθηκε στις 11 Ιουνίου, με την προβολή της ταινίας «The Hundred-Foot Journey». Κάθε επιλογή ταινίας ανέδειξε τον καθοριστικό ρόλο του φαγητού στην ιστορική αφήγηση και στην κουλτούρα, συμπληρώνοντας ιδανικά τα εξαιρετικά δείπνα τριών πιάτων που δημιούργησαν οι ταλαντούχοι σεφ της Ακαδημίας Φαγητού της Lidl Κύπρου.

DSC_4440_2048px.jpg

DSC_4323_2048px.jpg

Τα ειδικά σχεδιασμένα μενού, όχι μόνο ολοκλήρωσαν την κινηματογραφική εμπειρία, αλλά προσέφεραν και μια βαθύτερη εκτίμηση για τις γαστρονομικές τέχνες που απεικονίζονται σε κάθε ταινία. Οι παρευρισκόμενοι είχαν τη μοναδική ευκαιρία να βυθιστούν στις γεύσεις και τα αρώματα των γαστρονομικών ταξιδιών της μεγάλης οθόνης.

DSC_4473_2048px.jpg

Κάθε καλοκαιρινή περίοδο τα τελευταία χρόνια, η Lidl Κύπρου διοργανώνει τέτοιες κινηματογραφικές βραδιές, στο πλαίσιο της δέσμευσής της να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες προστιθέμενης αξίας προς τα μέλη της κοινότητας στην οποία δραστηριοποιείται. Οι εκδηλώσεις ήταν ανοικτές για το παρευρισκόμενο κοινό χωρίς χρέωση, ενώ οι θέσεις απονεμήθηκαν μέσω διαγωνισμών που πραγματοποιήθηκαν μέσω της ιστοσελίδας της Lidl Food Academy και άλλων τοπικών Μέσων.

DSC_4161_2048px.jpg

DSC_4233_2048px.jpg

Τέλος, η Lidl Κύπρου ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες, τους επισκέπτες και το προσωπικό της Lidl Food Academy που έκαναν τις καλοκαιρινές βραδιές ταινιών μια μεγάλη επιτυχία.

Επισκεφθείτε τη Lidl Κύπρου και στα:

corporate.lidl.com.cy

team.lidl.com.cy

lidlfoodacademy.com.cy

facebook.com/lidlcy

instagram.com/lidl_cyprus

youtube.com/lidlcyprus

twitter.com/Lidl_Cyprus_

linkedin.com/company/lidl-cyprus

Σχετικά

Ατζέντα
June 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close