Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

8+1 ξενοδοχεία με waterpark, για αξέχαστες οικογενειακές διακοπές

Ατελείωτο παιχνίδι και διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους

Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιουλίου 2021

Τα ξενοδοχεία με νεροτσουλήθρες έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια το νέο trend επιτρέποντας στους επισκέπτες τους να απολαύσουν στο έπακρον όλα όσα έχει να προσφέρει ένα water park και την ίδια στιγμή να είναι μόλις δύο λεπτά μακριά από το δωμάτιο τους.

Και ευτυχώς στην Κύπρο, τα ξενοδοχεία μας φροντίζουν και για τα παιδιά!

Εμείς βρήκαμε και σου προτείνουμε κάποια από αυτά για να κάνεις απίθανες οικογενειακές διακοπές! 

Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa
Το πολυτελές αυτό θέρετρο είναι οικοδομημένο σε παραθαλάσσια έκταση 85.000m2 και αποτελείται από 222 πολυτελή δωμάτια και 52 σουίτες συμπεριλαμβανομένων των Park Villas που είναι μεζονέτες ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων, με ξεχωριστές ιδιωτικές πισίνες οι οποίες είναι ιδανικές για όμορφες οικογενειακές διακοπές.

Διαθέτει πανέμορφες εξωτερικές πισίνες εκ των οποίων η μια με θαλασσινό νερό, αμμώδη παραλία μήκους 300 μέτρων αλλά και το Kalloni Spa συνολικής έκτασης 3,000 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Parklane και περιλαμβάνει 14 δωμάτια θεραπείας, 3 σουίτες θεραπείας και 5 πισίνες θαλασσοθεραπείας.

Ακόμα, το ξενοδοχείο διαθέτει έναν υπέροχο, σύγχρονο χώρο για τα παιδιά, το Park Kidz για απεριόριστες ώρες παιχνιδιού και διασκέδασης.

Το Park Kidz είναι ένα πολυτελές παιδικό πάρκο διασκέδασης για όλη την ημέρα, που παρέχει ένα ασφαλές και χαρούμενο μέρος για τους μικρούς μας επισκέπτες. Εκεί παίζουν, συμμετέχουν σε δραστηριότητες προσανατολισμένες στη μάθηση και κάνουν νέους φίλους. Διαθέτει θεματικό κάστρο δύο επιπέδων, πισίνα πολλαπλών δραστηριοτήτων με πειρατικό πλοίο και νεροτσουλήθρα και εξωτερική παιδική χαρά. Ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό οργανώνει και επιβλέπει όλες τις δραστηριότητες για παιδιά 3-12 ετών.

Πληροφορίες/Κρατήσεις | Tηλ.: 25 862000| Website: www.marriott.com/hotels/travel/pfomd-parklane-a-luxury-collection-resort-and-spa-limassol| e-mail: enquiries@parklanecyprus.com

Leonardo Laura Beach & Splash Resort
Αποτελεί έναν εξαιρετικό προορισμό για οικογένειες, που εκτείνεται σε έκταση 20.000m², και απαρτίζεται από πολυτελή δωμάτια και σουίτες, καθώς και υπέροχους κήπους.

Διαθέτει 412 δωμάτια και σουίτες με χαρακτήρα ενώ οι φωτεινοί εσωτερικοί χώροι του προσφέρουν μια χαρούμενη ατμόσφαιρα για τέλειες διακοπές δίπλα στη θάλασσα. Ακόμα προσφέρει δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους, γοητευτική θέα, πλούσιο μπουφέ, καθώς και καλό φαγητό στα εστιατόρια και μπαρ του.

Το μεγάλο ατού του συγκεκριμένου ξενοδοχείου είναι το τεράστιο Splash Waterpark που βρίσκεται εντός, που με τις τόσο μεγάλες και πολλές υδροτσουλήθρες του, θα ορκιζόταν κανείς πως πρόκειται για αυτόνομο waterpark. Ετοιμαστείτε λοιπόν για ατέλειωτη δράση και δροσιστικά παιχνίδια. 

Και το παιχνίδι δε σταματά εκεί, καθώς οι επιλογές ψυχαγωγίας αφθονούν: αίθουσα παιχνιδιών (fantasy arcades), 3 clubs ειδικά σχεδιασμένα για τις αντίστοιχες ηλικίες (1 για παιδιά έως 8 ετών, ένα για παιδιά από 9 έως 12 ετών και ένα club αποκλειστικά για εφήβους), escape games και live ψυχαγωγία καθημερινά.

Αν αυτό που αποζητάς είναι αλησμόνητες καλοκαιρινές στιγμές με την οικογένειά σου, με πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά και χαλάρωση και ηρεμία για εσένα, τότε κλείσε άμεσα τις διακοπές σου στο Leonardo Laura Beach & Splash Resort!

Πληροφορίες/Κρατήσεις | Tηλ.: 26 944900| Website: www.leonardo-hotels-cyprus.com/hotels-in-paphos/leonardo-laura-beach-splash-resort| e-mail: info@laura.leonardohotelscyprus.com

Adams Beach Hotel, Αγία Νάπα
Κρυμμένο ανάμεσα σε πελώριες, καταπράσινες εκτάσεις και με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας και το μπλε του ουρανού, το Adams Beach Hotel δημιουργεί το κατάλληλο σκηνικό για ονειρεμένες και αξέχαστες οικογενειακές διακοπές.

Είτε για μια απόδραση ηρεμίας είτε για μια ολοκληρωμένη πρόταση διακοπών, το πανέμορφο ξενοδοχείο είναι κατάλληλο για μικρούς και μεγάλους. Ανάμεσα στους καταπράσινους εξωτικούς του κήπους και την ακανόνιστη τεράστια πισίνα του, υπάρχει το μικρό, φιλικό waterpark, που κατασκευάστηκε ειδικά για παιδιά, αλλά και για μεγάλους και διαθέτει δύο νεροτσουλήθρες που καταλήγουν στην πισίνα του ξενοδοχείου.

Η εξαιρετική γαστρονομία του Adams έρχεται να συμπληρώσει τις αναβαθμισμένες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του. Ξεχωρίζει το ασιατικό εστιατόριο Socci Sushi Bar με το πλούσιο μενού και την ψαγμένη ατμόσφαιρα, η ταβέρνα Vala, η οποία σερβίρει κυπριακά και ελληνικά εδέσματα και το μοναδικής γαστρονομίας εστιατόριο Glasshouse με την εκλεπτυσμένη μεσογειακή και διεθνή του κουζίνα.

Δύο bar, μια pub, τρεις εξωτερικές πισίνες, μια παιδική πισίνα, μια εσωτερική πισίνα, jacuzzi, θαλάσσια σπορ, γήπεδο τένις, beach volley, health club και beauty salon, βρίσκονται επίσης στις υπηρεσίες σου!

Πληροφορίες/Κρατήσεις | Tηλ.: 23 840000| Website: www.adams.com.cy |e-mail: adams@adams.com.cy


Olympic Lagoon Ayia Napa
Το χειμώνα του 2017-2018, το πολυβραβευμένο Olympic Lagoon Resort Agia Napa αναβαθμίστηκε και επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να ανοίξει τις πύλες του τον Απρίλιο του 2018 ως 5 αστέρων ξενοδοχείο, προσφέροντας στους επισκέπτες του ακόμα πιο ευχάριστες διακοπές στην Κύπρο.

Με πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια και σουίτες και με νέους τύπους δωματίων, προσφέρει πολυτέλεια και άνεση σε οικογένειες με παιδιά ή και σε ζευγάρια που αναζητούν πιο ξεχωριστές διακοπές με πολλές δραστηριότητες, παρέχοντας την ανάλογη επιλογή δωματίου.

Στο πολυτελές πρόγραμμα του ξενοδοχείου All-Inclusive, προστέθηκαν δύο νέα a la carte εστιατόρια, ένα σνακ μπαρ και παγωταρία, ενώ η πολυβραβευμένη ομάδα των σεφ αναβάθμισε τα μενού σε όλα τα υφιστάμενα εστιατόρια.

Η εσωτερική αρένα ψυχαγωγίας είναι η νέα συναρπαστική προσθήκη του ξενοδοχείου, προσφέροντας φαντασμαγορικό πρόγραμμα κάθε βράδυ.

Το Olympic Lagoon Agia Napa προσφέρει επτά θεματικές πισίνες με καταρράκτες, υδρομασάζ και άλλα διασκεδαστικά χαρακτηριστικά, για όλα τα γούστα και όλες τις διαθέσεις. Περιλαμβάνει επίσης και μεγάλη παιδική πισίνα με διάφορα παιχνίδια, lazy river, πισίνα μόνο για ενήλικες και μία ημιολυμπιακών διαστάσεων εσωτερική πισίνα.

Παιδί ή ενήλικας, διακοπές για χαλάρωση ή έντονες εμπειρίες, το Olympic Lagoon προσφέρει τις κατάλληλες δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες και προτιμήσεις!

Πληροφορίες/Κρατήσεις | Tηλ.: 25 274590| Website: kanikahotels.com| e-mail: reservations@kanikahotels.com

King Evelthon Beach Hotel & Resort, Πάφος
Το πεντάστερο ξενοδοχείο, άνοιξε τις πόρτες του το 2014. Απολαμβάνοντας προνομιακή θέση, το King Evelthon Beach Hotel & Resort είναι τοποθετημένο στο παραλιακό μέτωπο της Χλώρακας, με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα.

Η σύγχρονη διακόσμηση, η καθαριότητα και ο άρτιος εξοπλισμός σε συνδυασμό με το άφθονο φυσικό φως και την ιδανική τοποθεσία του που απέχει μόλις ένα βήμα από τη θάλασσα, θα ικανοποιήσουν πλήρως και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. 

Το φαντασμαγορικό "Aqua Splash Waterpark", προσφέρει στους μικρούς και μεγάλους φιλοξενούμενους του ξενοδοχείου, μοναδικές υδάτινες δραστηριότητες που θα εκτοξεύσουν την αδρεναλίνη στα ύψη!

Τα υδροπάρκο, διαθέτει 7 υδροτσουλήθρες (Black Hole, Compact, Multi Slide, Free Fall, Rafting, Space Hole]), ένα "lazy river", χαλαρωτικό τζακούζι και επιπλέον παιδική πισίνα με τις αντίστοιχες νεροτσουλήθρες.

Στο εν λόγω waterpark, λειτουργούν δύο ανεξάρτητα τμήματα –ένα για τους ενήλικες και ένα για τα παιδιά- ενώ διαθέτει ακόμη δύο Kids Club, κοντά στην παιδική πισίνα και εντός των εσωτερικών χώρων του ξενοδοχείου.

Άρα είναι ξεκάθαρο πως εκεί όλοι οι επισκέπτες ανεξαρτήτως ηλικίας θα περάσουν αλησμόνητες καλοκαιρινές διακοπές.

Πληροφορίες/Κρατήσεις | Tηλ.: 26 930100| Website: www.tsokkos.com/hotel/King-Evelthon-Beach-Hotel-and-Resort limassol| e-mail: reservations@tsokkos.com

Tofinis Hotel
Τοποθετημένο σε μια εξαιρετική τοποθεσία της Αγίας Νάπας πάνω από την παραλία Γλυκή Νερό και σε απόσταση αναπνοής από την ξακουστή Γέφυρα των Ερωτευμένων, το τουριστικό αυτό θέρετρο θα σε κερδίσει από την πρώτη στιγμή!

Όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι σχεδιασμένα με μοναδικό, εντυπωσιακό deisgn και περιλαμβάνουν – μεταξύ άλλων - δορυφορική τηλεόραση, προσωπική θυρίδα ασφαλείας και παροχές τσάι/καφέ.

Αυτό που ξεχωρίζει όμως και θα συναρπάσει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη, είναι οι εξωτερικές εγκαταστάσεις και παροχές του ξενοδοχείου που θα απογειώσουν την εμπειρία των διακοπών όλης της οικογένειας: γυμναστήριο, γήπεδο τένις, τζακούζι, τραπέζια για μπιλιάρδο και κέντρο spa είναι μερικές από αυτές, ενώ την παράσταση κλέβουν οι επιβλητικές νεροτσουλήθρες του!

Με πάνω από 5 μεγάλων διαστάσεων νεροτσουλήθρες, μικροί και μεγάλοι θα επιδοθούν σε ατελείωτα, δροσιστικά, μέχρι τελικής πτώσεως παιχνίδια στο νερό που θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη! Η μόνη εμπειρία που θα σε δυσαρεστήσει στο Tofinis Hotel, είναι αυτή της... αποχώρησης!

Πληροφορίες/Κρατήσεις | Tηλ.: 23 721210| Website: www.tofinis.com | e-mail: tofinis@tofinis.com

St. Elias Resort
Βρίσκεται σε μια υπέροχη τοποθεσία δίπλα από το περίφημο παρεκκλήσι του Προφήτη Ηλία, με απεριόριστη θέα προς τον κόλπο του Πρωταρά. Το εντυπωσιακό αυτό θέρετρο είναι προϊόν πλήρους ανοικοδόμησης και ανασχεδιασμού. 

Η ολοκληρωτική μεταμόρφωση περιλαμβάνει 152 άνετα στούντιο και σουίτες ενός και δύο υπνοδωματίων με μοντέρνες παροχές, μεγάλες βεράντες και πανοραμική θέα της περιοχής. Είναι κτισμένο σε μια έκταση 40.400 τ.μ. από καταπράσινους κήπους, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για καλοκαιρινές διακοπές καθώς συνδυάζει φυσική ομορφιά σε κοντινή απόσταση από την καρδιά του τουριστικού Πρωταρά.

H κατασκευή μιας ολοκαίνουργιας πισίνας με τζακούζι, η προσθήκη 3 νεροτσουλήθρων στην μεγάλη και πλήρως ανακαινισμένη πισίνα και τα 2 παιδικά clubs υπόσχονται ατέλειωτο παιχνίδι στο νερό για τους μικρούς μας φίλους. Και οι μεγάλοι μας φίλοι όμως θα χαλαρώσουν και θα «φορτίσουν τις μπαταρίες τους» όπως προστάζουν οι καλοκαιρινές διακοπές, με δροσιστικές βουτιές και αναζωογονητικές θεραπείες από το κέντρο spa.

Παιχνίδι, διασκέδαση, χαλάρωση, δροσιά και φυσικά καλό φαγητό (διαθέτει εξαιρετικά εστιατόρια με τους λάτρεις του παραδοσιακού ελληνικού φαγητού να ενθουσιάζονται με τα εδέσματα του Meze By Elliniko), συνθέτουν τον απόλυτο συνδυασμό για αξέχαστες οικογενειακές διακοπές.

Πληροφορίες/Κρατήσεις | Tηλ.: 23 831300| Website: steliasresort.com| e-mail: st.elias@louishotels.com

Narcissos Waterpark Resort
Το Narcissos Waterpark Resort βρίσκεται σε ήσυχη τοποθεσία ανάμεσα στον Πρωταρά και στο ακρωτήρι Κάβο Γκρέκο, και απέχει μόλις 300μ. μακριά από την πλησιέστερη παραλία. Η τοποθεσία του επομένως καθίσταται ιδανική για να εξερευνήσετε τα αξιοθέατα της Αγίας Νάπας, του Πρωταρά, και το περίφημο Κάβο Γκρέκο με τα καταγάλανα νερά και τις iconic σπηλιές.

Το κατάλυμα διαθέτει μια μεγάλη εξωτερική πισίνα, καλαίσθητα συντριβανάκια αλλά και όμορφα διαμορφωμένους κήπους. Διαθέτει επίσης γυμναστήριο και οργανωμένα μαθήματα αεροβικής γυμναστικής αλλά και εγκαταστάσεις για τένις και πινγκ – πονγκ, για ευχάριστη εκγύμναση που θα τονώσει τη διάθεσή σας. Ως γνωστόν λίγη γυμναστική κάνει τις βουτιές στην πισίνα να φαντάζουν περισσότερο δροσιστικές και ευχάριστες…

Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος! Στο Narcissos Waterpark Resort θα βρεις εκτός από την κεντρική πισίνα και waterpark σχεδιασμένο για μικρούς και μεγάλους, για δροσιστικά παιχνίδια στην πισίνα. Οι νεροτσουλήθρες χωρίζονται σε δύο ειδών στις κανονικές για τα μεγάλα παιδιά και τους ενήλικες, ενώ δίπλα από αυτές υπάρχει μια ξεχωριστή πισίνα με νεροτσουλήθρες για μικρότερα παιδιά.

Όποια και αν είναι η ηλικία σου και η διάθεσή σου λοιπόν το μόνο σίγουρο είναι ότι εκεί θα ζήσεις ξέγνοιαστες οικογενειακές διακοπές που θα τις σκέφτεσαι για όλο το χρόνο…

Πληροφορίες/Κρατήσεις | Tηλ.: 23 833800| Website: www.arpacollection.com/narcissos-waterpark-resort-protaras| e-mail: mgr.narcissos@indesolhotels.com


Atlantica Aqua Blue
Βρίσκεται μεταξύ Πρωταρά και Αγίας Νάπας, κοντά στο ακρωτήρι Κάβο Γκρέκο και πάνω από την ειδυλλιακή παραλία Κόννος. Ανήκει στη μεγάλη οικογένεια ξενοδοχειακών μονάδων Atlantica Hotel & Resorts.

Μετά τη ριζική ανακαίνιση συνολικής αξίας 12 εκατομμυρίων, το ξενοδοχείο Atlantica Aqua Blue, απαρτίζεται συνολικά από 237 δωμάτια και προσφέρει πληθώρα επιλογών σε τύπους δωματίων όπως δίκλινα δωμάτια, σουίτες και δωμάτια με πισίνες, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για οικογενειακές διακοπές. Τα δωμάτια έχουν μοντέρνα χαρακτηριστικά και μεσογειακό στυλ με κύρια πηγή έμπνευσης τη Μεσόγειο και τη φύση.

Ανάμεσα στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου θα βρεις το health club και το kids club, το γυμναστήριο αλλά και εγκαταστάσεις spa, όπου προσφέρονται αναζωογονητικές θεραπείες. Ακόμη για τους επισκέπτες που αγαπούν το καλό φαγητό, το κατάλυμα προσφέρει αρκετές αξιόλογες επιλογές για κάθε περίσταση.

Φυσικά δε γίνεται να παραλείψουμε να αναφερθούμε στο Splash Park, το υδάτινο πάρκο που είναι ιδικά σχεδιασμένο για τα παιδιά. Αν και φαινομενικά μικρό, η διασκέδαση που βιώνουν οι μικροί επισκέπτες του ξενοδοχείου όταν μπαίνουν σε αυτό είναι τόσο μεγάλη που η μόνη έγνοια των γωνιών τους θα είναι το πώς να τα «ξεκολλήσουν» από εκεί στο τέλος της ημέρας…

Πληροφορίες/Κρατήσεις | Tηλ.: 23 831 400| Website: www.atlanticahotels.com/hotels-in-protaras/atlantica-aqua-blue| e-mail: aquablue@atlanticahotels.com

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close