Δημοσιεύτηκε στις 27 Ιουνίου 2024
Η Wizz Air, η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη και περιβαλλοντικά βιώσιμη αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη*, με χαρά ανακοινώνει σήμερα ότι θα ξεκινήσει νέα διαδρομή από τη Λάρνακα προς το Μιλάνο της Ιταλίας αυτό το φθινόπωρο. Η διαδρομή θα είναι διαθέσιμη όλο τον χρόνο και θα πραγματοποιείται τρεις φορές την εβδομάδα, Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή. Τα εισιτήρια είναι ήδη διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της αερογραμμής, wizzair.com ή στην εφαρμογή κινητού της Wizz Air.
Το Μιλάνο, γνωστό ως παγκόσμια πρωτεύουσα της μόδας, ανυπομονεί να υποδεχθεί τους νέους τουρίστες από την Κύπρο με τις απευθείας και άνετες πτήσεις της Wizz Air. Εκτός από κέντρο μόδας, το Μιλάνο είναι μια πόλη με πλούσια ιστορία και πολιτισμό.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν την εκπληκτική αρχιτεκτονική του Ντουόμο του Μιλάνου, να εξερευνήσουν το ιστορικό Κάστρο Σφόρτσα ή να κάνουν μια βόλτα στην γραφική περιοχή Μπρέρα. Οι λάτρεις της τέχνης θα απολαύσουν τα αριστουργήματα που στεγάζονται στην Πινακοθήκη Μπρέρα και το εμβληματικό Μυστικό Δείπνο του Λεονάρντο ντα Βίντσι. Για μια γεύση από την ζωντανή ζωή του Μιλάνου, τα κανάλια του Navigli προσφέρουν επίσης μια πληθώρα από κομψά καφέ, εστιατόρια και καταστήματα.
Αυτή η νέα διαδρομή επιβεβαιώνει τη δέσμευση της Wizz Air να προσφέρει βολικές και βιώσιμες επιλογές ταξιδιού, διευκολύνοντας παράλληλα την μεγαλύτερη πολιτιστική ανταλλαγή μεταξύ Κύπρου και Ιταλίας.
Η Zsuzsa Trubek, Corporate Communications Manager, της Wizz Air, δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που επεκτείνουμε το δίκτυό μας με αυτή τη νέα διαδρομή που συνδέει τη Λάρνακα με το Μιλάνο Μαλπένσα. Το Μιλάνο είναι μια πόλη με απαράμιλλη γοητεία και πολιτιστικό πλούτο και είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε στους επιβάτες μας από την Κύπρο την ευκαιρία να το γνωρίσουν από κοντά. Αυτή η νέα σύνδεση υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας να παρέχουμε προσιτές και υψηλής ποιότητας επιλογές ταξιδιού, υποστηρίζοντας παράλληλα την ανάπτυξη του τουρισμού και των επιχειρήσεων μεταξύ αυτών των δύο ζωντανών περιοχών».
Σχετικά
Η Κυρά της Πράσινης Γραμμής στις "24 Ώρες Μαζί" με τον Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου στο Σίγμα
Η ομάδα της εκπομπής επισκέφθηκε το σπίτι όπου ζουν σήμερα δύο από τα παιδιά της
Οι Πολιτιστικές Πρωτεύουσες της Ευρώπης 2026
Ο θεσμός των Πολιτιστικών Πρωτευουσών της Ευρώπης έχει αποδειχθεί, διαχρονικά, καταλύτης αστικής αναγέννησης
Διακοπές χωρίς συνωστισμό: Οι «ήσυχες» ευρωπαϊκές εναλλακτικές που κερδίζουν το 2026
Το 2026, το ταξίδι φαίνεται πως αλλάζει φιλοσοφία με λιγότερο κόσμο και περισσότερη αυθεντικότητα στους προορισμούς
Ποια είναι η επόμενη αργία μετά τα Θεοφάνεια;
Aναλυτικά όλες οι ημερομηνίες για όλες τις αργίες της νέας χρονιάς
Kαιρός: Έρχεται σκόνη και άνοδος της θερμοκρασίας - Πότε επιστρέφουν οι βροχές
Αναλυτικά η πρόγνωση
Ποιους προορισμούς καταργεί το 2026 η Ryanair
Η απόφαση της Ryanair αναμένεται να επηρεάσει μερικές από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές οικονομίες
Τravel and Leisure: Οι 17 καλύτερες μικρές πόλεις στην Ευρώπη
Στη λίστα υπάρχουν και χωριά και μικρές κοινότητες που ξεχωρίζουν για το πώς είναι φτιαγμένα - Ανάμεσά τους και ένα μέρος στην Ελλάδα
Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Παπαδάκης ύστερα από έμφραγμα
Ο δημοσιογράφος είχε μεταφερθεί στο Λαϊκό νοσοκομείο όπου έγιναν προσπάθειες ανάνηψης
Σοβαρά προβλήματα στα ελληνικά αεροδρόμια - Σταμάτησαν οι πτήσεις
Δεν πραγματοποιούνται απογειώσεις και προσγειώσεις - Κανονικά εξυπηρετούνται μόνο οι πτήσεις που είναι στον αέρα
Νέες χρεώσεις για τους τουρίστες στην Ευρώπη το 2026
Τι πρέπει να γνωρίζετε, εισιτήριο μέχρι και σε δωρεάν αξιοθέατα
Αυτή η κυπριακή πόλη ανακηρύχθηκε Καλύτερος Πολιτιστικός Προορισμός της Ευρώπης για το 2026
Μία νέα, εξαιρετικά σημαντική διεθνή διάκριση