Cine News , Κινηματογράφος

Το νησί της Αφροδίτης στις Κάννες με τη "σφραγίδα" της Marianna Rosset

Μια όμορφη παρουσία που εκπροσώπησε το νησί μας

Δημοσιεύτηκε στις 20 Ιουλίου 2021

Η όμορφη πρωταγωνίστρια και των τριών ταινιών της ALTADIUM Group, εκπροσώπησε την Κύπρο στο 74ο Φεστιβάλ Καννών προωθώντας το νησί μέσα απο το νέο της project “The Ghosts of Monday” καθώς επίσης και μέσω της περιπετειώδους ταινίας «S.O.S. Survive or Sacrifice».

Η απαστράπτουσα ηθοποιός, Marianna Rosset, βρέθηκε ανάμεσα σε  A-List stars, με τους οποίους είχε την ευκαιρία να μιλήσει για τη νέα κινηματογραφική ταινία της εταιρείας παραγωγής της και να διαφημίσει για ακόμη μια φορά το νησί της Αφροδίτης.

Στο Φεστιβάλ Καννών, η Marianna και ο σύζυγός της, ανέδειξαν για ακόμη μια φορά τους «θησαυρούς» που "κρύβει" το νησί μας και κατάφεραν με -επιτυχία- να προβάλουν το «Τhe Ghosts of Monday» - μια παραγωγή της Altadium Group, η οποία διηγείται την ιστορία μιας ομάδας Αμερικανών παραγωγών ταινιών, που ταξιδεύει στην Κύπρο για να "γυρίσει" ένα ντοκιμαντέρ στο διάσημο Hotel "Gula", όπου περισσότεροι από 100 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες. Μια απλή και καθημερινή ημέρα για την ομάδα, σύντομα εξελίσσεται σε ένα τρομακτικό ταξίδι στο άγνωστο.

Στη λίστα του -καλά επιλεγμένου- cast της ταινίας, συμπεριλαμβάνονται και Κύπριοι ηθοποιοί, όπως ο Anthony Skordi και η Μαρία Ιωάννου, με τη δεύτερη να παρευρέθετε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών. Επίσης, ρόλο-έκπληξη στην ταινία έχει και η Ελληνίδα ηθοποιός Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. 

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close